vauvan terveys

Keskustelun 'Laskettu aika syyskuussa 2014' aloitti miiumiu, 15 loka 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. omppoloinen Rakastunut foorumiin Kesäkuun äidit 2019 Toukomammat 2017

  Meillä kanssa tuo laryngiitti vaivasi huhtikuussa. Oli ihan kauhea tauti. Jouduttiin lähtemään silloin yöllä päivystykseen, kun lapsi parka ei saanut kunnolla hengitettyä :sad001 helpotti parissa kolmessa päivässä, pidettiin makkaria viileämmällä ja sängyn pääty koholla.
 2. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Paranemista miiumiu! Me ollaan ihme ja kumma vältetty tähän mennessä kaikki taudit! Nytki lähipiirissä jyllää noro, mut meiät on kiertänyt. Voi olla et meil on viel jonkinlainen suoja sitä vastaan kun viime vuonna pidettiin molemmat se.. Ja tyttöä saattaa suojata imetys...?
 3. miiumiu Peruskäyttäjä

  siitä yskästä sen tunnistaa joo. pari kertaa se on kyl tullu aika puskista, et ihan vaa pientä nuhaa ollu ja sit nukkuessa alkanu röhisemään. neljä kertaa se on nyt ollu ja joka kerta on pitäny ensiapuun lähteä. kaks kertaa jouduttu jäämään yöksi sinne.
 4. catti Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Hui, paranemisia miiumiu.
 5. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Uuh. Meille on tulossa hampaita. Kolmatta päivää kauhee kitinä ja yläien ihan turvoksissa. Pakko antaa kahesti päivässä särkylääkettä, jotta sais ees nukuttua. Loppuaika meneeki itkien ja sylissä.. :/
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 6. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Neiti 11 kk ja ensimmäinen flunssa. Sekin kyllä vain, koska mie sairastin ensin. Vielä tuntuu virtaa olevan, vaikka yö oli tosi levoton.. Toivottavasti menee nopeasti ohi.
 7. miiumiu Peruskäyttäjä

  Paranemisia hilpertti!

  Meiän pojalla on ollu nyt jotain 1,5vk vatta löysällä :sad001 onkohan tää vielä ihan "normaalia" vai pitäskö lääkärillä käydä :0 ei muuten kipeen olonen oo, mitä nyt vähän nenä vuotaa.
 8. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  No joo neiti oli tasan päivän ihan loppu. Tänään paineli menee niinku ei taudista tietoakaan. Vähä aivasteli enää. Huh helpotusta.

  Ei sit nää lämpimät kelit aiheuta? Miulla itellä menee pakki aina sekasin jos on hirvee helle. Mitä jos soittaa neuvolaan?
 9. miiumiu Peruskäyttäjä

  Nii vois olla tää lämpöki. Soitin neuvolaan maanantaina. Ei kuulemma pitäis olla vakavaa ku ei muuten vaikuta kipeeltä, syö ja juo jne. Käski soitella uudestaan jos jatkuu. Tuntuu vaa pahalta pienen puolesta ja aina pelkää et jos kuitenki on jotain vakavampaa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 10. miiumiu Peruskäyttäjä

  Nyt on poika ollu ensmäistä kertaa kuumeessa. Neljä päivää kesti sitä ja sit tuli taas se inhottava kurkunpääntulehdus. Toivottavasti tää yö menee jo paremmin.. Ja nyt sillä on jotain ihme ihottumaa joka puolella :eek:
 11. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Vauvarokkoa? Paranemista teille!
 12. miiumiu Peruskäyttäjä

  Ihottumat lähtiki jo melkeen kokonaan pois. Oiskohan tuo kuumuus ärsyttäny ihoa. Nyt alkaa olee jo poika taas terve :) aika raskasta kyllä tommonen sairastelu ku kokoajan pitäis kanniskella (hän ois kyllä terveenäki jatkuvasti sylissä) ja yöt menee vähän niin ja näin.
 13. Sinitiitu Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  No hyvä että miiumiu siellä vointi jo parempi! Kurjia kyllä aina nuo sairaspäivät.
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. miiumiu Peruskäyttäjä

  Onko joku kuullu semmosesta et lapsi itkee niin kovin et hengitys salpautuu? Tälle on joku nimikin mut unohdin jo mikä se oli.
  Meiän pojalle on siis pari kertaa käyny noin. Pari sekuntia ollu suu auki saamatta henkeä.
  Tänään kävi taas noin ku hän ei ois millään syöny iltapalaa, maitoa vaan. No, otin pullon pois nii tuli hirvee itku ja melkeen heti hengitys salpautui. Sekunnit tuntu ihan hirveen pitkiltä ja poika alko jo sinertää. Sit helpotti. Oli ihan hirvee tilanne ja luin netistä et tossa kohtauksessa voi tajukin lähteä.
 15. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Hui kun kuullostaa kamalalta! Onko se eräänlainen paniikkikohtaus...? Millasissa tilanteissa tuota muuten esiintyy? En oo ikinä kuullu et kellään ois tuollasta. Toivottavasti katoais ikää tullessa.
 16. Sinitiitu Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Oon kuullut ja nähnyt, miiumiu, affektikramppeja. On se pienen ihmisen elo rankkaa välillä kun tunnemyrskyt heiluttaa noin tosissaan . Ja säikähtää noita kyllä, vaikka vaarattomia sinänsä ovatkin.
 17. miiumiu Peruskäyttäjä

  Säikähtäminen, pelko ja kiukku voi tollasen kohtauksen laukasta. Eiks paniikkikihtauksessa ennemminkin hauko henkeä kun sit taas tossa affektikohtauksessa on vaan ihan jähmettyneenä. Toivottavasti noita ei ala enempää tulemaan. Hui kamala.
 18. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Täällä haettu tänään ensimmäinen ab kuuri tytölle. Viime viikko pidetty flunssaa, nyt ontelot täynnä paksua räkää, joka pitää imeä pois. Yöllä herätään vähintään kerran yskimään. Tää ei lopu ennen kuin on käyty höyryhengittää, juotu, otettu hunajaa ja ehkä jopa särkylääkettä. Korvat oli puhtaat, samoin nielu. Keuhkoistakaan ei kuulunut mitään. Lääkäri epäili jotain hinkuyskän tapaista, vaikka rokotteen saanut. Nyt siis kolmen päivän ab kuuri. Jonkin sortin korvatulehdus lääke.. Toivottavasti helpottaisi ja rauhoittuisi meidän yöt.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 19. Aamu Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Meillä oli eka ab-kuuri ennen matkaa. Ei tullut onneksi mitään vatsavaivoja kun sai maitohappobakteeria koko ajan. Kurjiahan nuo on. Toivottavasti paranee pian.
 20. miiumiu Peruskäyttäjä

  Mitäköhän tää nyt on.. Pojalla ollu taas jonkin aikaa löysällä kakka ja sitä tulee ihan jatkuvasti. Sit siellä on joukossa sulamatonta ruokaa. Nyt hetki sitten tuli vihreää kakkaa :eek: voiko olla jotain allergiaa vai mitähän ihmettä? :eek:

Jaa tämä sivu