Vauvan nukkuminen

Keskustelun 'Laskettu aika elokuussa 2013' aloitti Kiips, 8 maalis 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Jolanda Rakastunut foorumiin Syysmammat 2016

  Mukavaa välillä palata tänne ja lukea samassa tilanteessa olevien kokemuksia. Meilläkin neiti nukkui muutama viikko sitten vielä ensin kellon ympäri ja päiväunia lähinnä hoidossa 3h. Ajattelin, että aika paljon tuo neiti nukkuu, päivässä n.15h, mutta nyt on selvästi alkanut unen tarve vähenemään ja unet lyhenemään. Viikonloppuisin kotona päiväunia ei meinata nukkua lainkaan.

  Nukkumaan mentäessä ei täälläkään naureta, ennemmin protestoidaan ellei sitten ole tarpeeksi väsynyt. Olen tosiaan imetyksestä siirtänyt tytön sänkyynsä ja silloin on jäänyt rauhassa sänkyynsä nukkumaan. Rutiineja on koitettu luoda, mutta pitää jotain vielä kehittää, kun imetyksen lopettaa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. hillevi Naimisissa foorumin kanssa Tammimammat 2017

  Täällä sentään vielä joku toinenkin imettää :D itsekin oon ruvennut miettimään, mitenkähän noita unitouhuja alkais järjestää, et pääsis eroon imetyksestä tässä jossain vaiheessa :) nykyään poika nukkuu edelleen tissille.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. @sukki Tuttu foorumilla

  Me palattiin takaisin pinnasänkyyn ja yöt on menneet rauhallisemmin. Oltiin pari yötä jo omassa isossa sängyssä ja yöt meni tosi levottomiksi. Nyt ollaan taas kaiki nukuttu paremmin kun Stella on takaisin pinniksessä. On ne kuitenkin vielä niin pieniä :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Suviii Ihastunut foorumiin Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Meillä viime yö aivan kamala. Kitisi varmaan kolmen tunnin välein, kun tutti oli hukassa. Josko tää yö olis taas normaali ja rauhallinen? :sleep002
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 5. @sukki Tuttu foorumilla

  Meillä on nyt onneksi muutamat yöt palautuneet rikkonaisista rauhallisiksi.Siirrettiin tyttö takaisin pinnasänkyyn.
  • Tykkää Tykkää x 2
 6. Keijuli Peruskäyttäjä

  Meillä oli viime yö "vilkas"...tyttö on oppinu kävelemään ja yöllä sit elää niitä päivän kävely tapahtumia...nukkui vähä aikaa..heräs...sain nukutettuu uudellee..ite hiivin sänkyyn..kerkesin peiton heittää korviin ni likka heräs..sitä rumbaa jatku puoltoista tuntia välil otin syliin nukahtamaan...Jotkut yöt taas on sellasia et nukahtaa viimestään puol ysi ja nukkuu aamu puol/seiskaan...
 7. Sinbbu Naimisissa foorumin kanssa

  Meil mussukka nukkui kaks yötä meidän kanssa. Sillä oli oksutauti viikonloppuna niin varmaan vähän sen jälkeisiä et oisko mahaan sattunu.. ei sit halunnu nukkua omassa sängyssä niin nukku meidän keskellä. Ihanaa välillä kun pieni ja lämpöinen tuhisija nukkuu vieressä mut sit taas loistoo oli, kun nukkui koko viime yön taas omassa sängyssään. Kerran alkoi itkeen ja annoin vettä sille ja siitä nukkui loppuyön hyvin. :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. Jolanda Rakastunut foorumiin Syysmammat 2016

  Voi, oksutauti pienellä. Oli varmaan aika rankkaa.
 9. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Tyyne nukku viime yön ekaa kertaa omassa sängyssä. Siirretti pinnis siskon huoneesee ja jatkettava pinniksen paikalle meiän makkariin. Tyyne ei tykkää muutoksista, ni ihan hirvee huutoha siitä tuli. Nukku siinä kyl jo päikkäritki eilenä, mut piti uus show järjestää illalla. Yöllä kitisi pari kertaa, mut ei onneks alottanu kunnon huuutoa silloinkaan. Pikkuhiljaa siihen Tyyne tottuu, mut saa nähä monenako iltana pitää viel taistella (ja päivänä).
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu