Vauvan liikkeet

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2016' aloitti isla80, 1 huhti 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Kyfi1583140 Puuhakas puhuja

  Mulla on toi ihan sama ongelma, mies aina nauraa kun se pissahätä tuleekin niin yllättäen sekunnissa ja sit meinaa jo tulla housuun :DD
 2. SiniApila Näppärä viestien naputtelija Huhtimammat 2018

  Täällä sama homma, perätilassa ollaan ja hikka tuntuu aina alhaalla. Pylly heiluu kun tyyppi hikkaa :D
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Janna75 Keskustelun kolmiottelija

  Täällä tyttö on rt ja hikka tuntuu useimmiten ihan alavatsalla, välillä mun takapuolta kohti, joskus harvoin navan kohdalla.
  Toi pissalla käyminen on ärsyttävää! Mä yritän pytyllä vaihdella asentoa, nojata eri suuntiin, käsin nostaa vatsaa ylemmäs jne niin saan rakon tyhjennettyä kunnolla. Muuten pitää hetken päästä mennä uudestaan.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 4. Talitintti82 Puuhakas puhuja

  Just tuommosta venkoilua vessassa käyminen! Ja usein on supistus kun pissattaa, niin sillon rakko ei koskaan tyhjene kunnolla. Aina saa mennä uudestaan kun supistuksen laukeamisesta on hetki kulunut.
 5. PikkuPapunen Näppärä viestien naputtelija

  Täällä vauva rt ja hikka tuntuu ylävatsassa. Taitaa siis hikata koko kehollaan. :)
 6. Christalli Sukkela juttelija Lokamammat 2016

  Voi kun nyt illalla on ollut kovat bileet masussa. Ihan kuin tyyppi yrittäis kaivautua tosta vatsanahan läpi ja maha heiluu ja tärisee ihan kunnolla. :)
 7. Tilkku77 Näppärä viestien naputtelija

  Voi kunpa saisi nukkua.. Menee nää yöt nykyään ihan persiilleen. Herään joka aamu 4-5 aikaan, ja sitten olen väsynyt taas 9 aikaan.. Ja koko päivä menee koomassa. Voi kunpa tuo vatsakipu loppuisi. Ja kun minä nousen, niin kääpiö herää myös ja vatsassa alkaa venyttely.. Viikkoja 36+4
 8. Kyfi1583140 Puuhakas puhuja

  Mulla sama tilanne, mut sit mä meen vaan nukkuun vielä sillon 9 jos väsyttää. Ei auta mikään, muuten on koko päivän tosiaan ihan pihalla... ja samanlailla meilläkin herää heti vauva kun minäkin. Tää on näitä loppuajan ihanuuksia. Plus et nyt ollu sunnuntaista asti IHAN KAUHEE flunssa eikä oo yhtään parantunut vieläkään.. täällä rv 35+4..
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. pippuri88 Satasella mukana keskusteluissa

  Hauska tää meidän pikkuinen. Mä just olin tänne kirjoittamassa kuinka eilisestä illasta asti vauva on ollut tosi vaisu ja liikelaskennassa juuri ja juuri 7-10 kasassa/tunti. Se alkoikin sitten sillä hetkellä muksimaan oikein kunnolla ja nyt taas muljuu koko maha. :)
  Huokaus ja helpotus.
  • Tykkään Tykkään x 6
 10. yllätys15 & 16 Varmaotteinen viestittelijä Huhtikuunmammat 2015 Lokamammat 2016

  Pippuri tein pienellä oli vaan lepopäivä eilen.

  Edelleenkään ei mitään haju miten päin mein kaveri on, mut jotain hän yrittää puskea kovasti oikean kyljen läpi. Ite yritin kokeilla vähän et oisko se pää, mut asento vaihtu melkein heti siitä joten se kokeilu jäi. No jos maanantaina th osasi neuvolassa sanoa vähän paremmin kuin viimeeks ollut sijainen.
 11. Tilkku77 Näppärä viestien naputtelija

  Täällä tuntuu ja näkyy selvästi kantapää oikeassa kyljessä. Siis maha venyy kun kääpiö puskee jalkojaan suoraksi. Ei enää tunnu niin hyvältä, on hieman kivuliasta jopa.. Ylävatsasta on tullut ihan kova.. Ja välillä tosi kipeä. Aamulla onneksi neuvola taas.
 12. •Napu• Kommentoinnin ninja Lokamammat 2016

  Eilen neuvolassa todettiin raivotarjonta. Hienoa. Hikka tuntuu alhaalla vasemmalla ja jalat oikealla ylhäällä tai navan kohdalla. Heräsin just klo 4 näitä kuulostelemaan... Nyt ylös ja valmistautumaan työpäivään, tj6.
  • Tykkään Tykkään x 5
 13. •Napu• Kommentoinnin ninja Lokamammat 2016

  Hikka tuntuu nykyään milloin missäkin. Vieläkö toi mahtuu kääntyilemään ja vaihtamaan asentoa? No, huomenna on tsekkauskäynti äitipolilla, sittenhän näkee.

  Tässä on nyt parina iltana ollut sellaista muljuamista ja punkeamista, että oikein vihloo alhaalla. Mun mielestä maha ei oo vielä laskeutunut eikä vauva muutenkaan ole vielä tulossa. Selvästi toi pikkutyyppi kuitenkin valmistautuu tulevaan. Kuinka fiksuja nuo ihmistaimet ovatkaan! 36+1
  • Tykkään Tykkään x 10
 14. Christalli Sukkela juttelija Lokamammat 2016

  On ne kyllä fiksuja! Mistä ne itse tietää koska ovat valmiita tulemaan ulkomaailman ihasteltavaksi?

  Mulla liikkeet tuntuu enemmän möyrimiseltä nyt, ei enää ihan niin selkeitä potkuja sinne tänne. Taitaa alkaa käydä tila ahtaaksi. 38+0.
  • Tykkään Tykkään x 2
 15. Kyfi1583140 Puuhakas puhuja

  Mulla on kyllä ihan selkeitä ja RAIVOKKAITAKIN potkuja ja kylkeekin kääntää päivässä useamman kerran. :eek: Tuntuu muuten hassulta se kylkee kääntäminen kun selkeesti tuntee kun se "kierähtää" tuola :D Mutta kyllä meillä mahdutaan liikuunkin vielä, viikko sit painokin oli vaan 2,8 kiloo :)
  • Tykkään Tykkään x 4
 16. yllätys15 & 16 Varmaotteinen viestittelijä Huhtikuunmammat 2015 Lokamammat 2016

  Täällä vauva päätti reimastuttaa äidin aamua ja käänsi itsensä niin et jalat on vasenta kylkeä vasten. Siitä sitten päätti monottaa niin et jalkapohja näkyy ja tuntuu läpi. Hetken sitä kesti, kunnes veti jalkansa kippuraan(polvesta alas päin jalka tuntui ihon läpi) ja nyt palasi normaaliin asentoonsa eli selkä mun napaa vasten.
  • Tykkään Tykkään x 7
 17. Nessu Asioista perillä oleva Lokamammat 2016

  Myös täällä vinhaa kylkipotkua puskee monta kertaa päivässä. Välillä niin kovaa, että oikein hätkähdän, että jopas nyt tulee iskua. :D No, lienee vahva ipana tulossa, kun jo näin pienenä on noin paljon ytyä! Hyvä vaan.

  Ihan hurjaa, että alle viikon päästä tyyppi on jo täysiaikainen! ❤️

  Nessu 36+3
  • Tykkään Tykkään x 8
 18. blackpanther82 Näppärä viestien naputtelija

  Oiskohan meidän vauva alkanut valmistautua syntymään kun on selkeästi rauhoittunut nyt. Lepoajat on pidentyneet, joskus joutuu ihan pukata, että ollaanko siellä vielä elossa -ja vastauksen kyllä saa aina. Mut sitten muutenkin ei oo ihan samanlaista mylläämistä kuin on ollut vaan liikkeet on hillitympiä.
  • Tykkään Tykkään x 3
 19. Christalli Sukkela juttelija Lokamammat 2016

  Meillä kyllä myllätään oikein olan takaa. Tuntuu että pieni yrittää kaivaa itselleen tietä ulos, sen verran hassulta tuntuu alavatsalla.
 20. PikkuPapunen Näppärä viestien naputtelija

  Meilläkin liikutaan edelleen aktiivisesti, mutta tuntuu, että liikkeet on siirtyneet vähän navan yläpuolelle. Eli olisikohan täällä sitten vauva jo alkanut laskeutumaan. Muuten ei kyllä tunnu, että olisi vielä tulossa ja täysiaikainenkin taitaa olla vasta perjantaina, joten ei sen puolesta kiirekään. :rolleyes: