Vauvan liikkeet

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2015' aloitti Pihlaja, 3 kesä 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Marisssa Sanaisen arkkunsa ammentaja Maalismammat 2018

  Täällä alkanut tyyppi potkia ihan kunnolla, mutta lähinnä jonnekkin sisälle päin, kun ei mahan päällä tunnu kuin harvoin. Tänään rv 20.
  Ekat hennot potkut tuntui jo 14+3, mutta ekat kädellä tuntuvat potkut tuntui 18+1 ja mieskin ehti tuntea yhden potkun! Meillä ensimmäinen näin pitkälle edennyt raskaus, joten monet ihmetellyt tota aikaisessa vaiheessa liikkeiden tuntemista, mutta itselle nuo 14-18 viikot oli välistä huolestuttavaa, kun saattoi mennä useita päiviä välissä ettei tuntenut liikkeitä, joten vasta nyt kun liikkeet tuntuu joka päivä, niin osaa olla huolestumatta. Vaikka liikkeitä tuntuu niin silti odotan eniten niitä potkuja mitä tunnen kädellä vatsan päältä ja aina välillä iltaisin yritän tunnustella liikkeitä, mutta tuntuu että silloin ne liikkeet lakkaa kun niitä tunnustelee tai jos puhun jotain.
 2. Violaa Silmät suurina ihmettelijä

  Onko syytä olla huolissaan kun en vieläkään ole tuntenut kunnon liikkeitä ja nyt 20+5? Tuntuu semmosta pientä hipsutusta ja ns.kuplintaa mutta ei kunnon liikkeitä ja potkuja.. Miten muilla?
 3. Marisssa Sanaisen arkkunsa ammentaja Maalismammat 2018

  Violaa, ei varmasti syytä huoleen!
  Täällä ollu taas monta päivää että ei tunnu juuri liikkeitä. Tuntuu että tyyppi nukkuu koko ajan ku ei ala potkiin edes ku syön. Perjantaina söin juustokakkua ja join jotain sokerista niin sillon alko bileet, mutta sen jälkeen ollu rauhallista. Ylihuomenna ru, niin sitten tiedän missä istukka on, ku joskus senkin paikka paikuttaa liikkeiden tuntemiseen.
 4. Violaa Silmät suurina ihmettelijä

  Juu mulla on kans to ru, ni saa vähän mielenrauhaa sitten toivottavasti! :)
 5. tiuhtimus Seurustelun sensei Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  violaa, itsellä istukka edessä ylhäällä ja ekat potkut tunsin vasta joskus tyylii 21+ ettei mitään syytä huoleen...nytkin saattaa välillä olla ettei potkuja paljon tunnu päivän aikana, ainoastaan kuplintaa, mutta taas tänään nla sydänäänet kuului hyvin!
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Suskis Puuhakas puhuja Marraskuunmammat 2015

  Mulla tänää 22+5 ja liikkeet on lähinnä vielä kuplimista, istukka onki etuseinämässä. Nyt kyllä ollu muutaman päivän hiljasta ni joha nostaa huolta et onko kaikki hyvin. Miettii et onko tehny jotai mikä ois aiheuttanu jotaki huonoo..
 7. Piikkipensas Sanaisen arkkunsa ammentaja Marraskuunmammat 2015

  Mä sain yllärin kuulla ru:ssa että istukka on "siirtynyt" kohdun kasvaessa takaa enemmänkin eteen ylös, vähän enempi oikealle puolen :wideyed: Mä olin ihan varma, että on edelleen täysin takana, kun liikkeet tuntuu niin selvästi. Kätilö sitten tuumasi vain, että on todella yksilöllistä, miten liikkeet tuntee. Toiset tuntee, vaikka olisi istukka keskellä edessä. Toiset ei tunne vaikka istukka olisi takana.
 8. mai Hyväntuulinen höpöttäjä

  Mulla on istukka takaseinässä, liikkeitä on tuntunut jostain rv. 18-19 alkaen, nyt alkanut jo näkymään ja tuntumaan ulospäinkin. Tosi vahvoja potkuja välillä tulee virtsarakkoa ja mahaa kohti, niinkin että koko maha hytkyy. Tyyppi liikkuu aika säännöllisesti ja heräilee jo kun soitan esim. kitaraa. :3
 9. JoSa Näppärä viestien naputtelija

  Violaa ei kannata juu huolestua, mulla istukka etuseinässä ja liikkeet alkoi tuntua kunnolla vasta rv21 :) vielä ei päälleppäin huomaa potkuja eikä tunnukkaan kovin voimakkaina
 10. Tumelo Puuhakas puhuja Marraskuunmammat 2015

  Mulla myös istukka eessä ja nyt vasta on alkanut potkut näkymään ja tuntumaan mahan päälle. Rv on 22+. Mulla ei ees tuntunu noita hipsutuksia.. vasta sitten alkoi tuntuun, kun juniorilla oli tarpeeks voimaa päästä istukan läpi :P Liikkeet tuntuu edelleen vaan, jos makoilen. Että eipä ole syytä huoleen, jos liikkeitä ei tunnu vielä :)

  Olipas sekava viesti.. ei tälleen väsyneenä sais kirjotella mihinkään :D
 11. Piikkipensas Sanaisen arkkunsa ammentaja Marraskuunmammat 2015

  Maha-alien on alkanut nyt tosi tiheästi liikkua. Enää ei ole mahassa hiljaista kun mä itse liikun. Saattaa tulla mojovia kung fu- liikkeitä kesken varastossa riehumisen töissäkin. Maha välillä heilahtaa ihan tosissaan.
  Viime yönä heräsin kolme kertaa kunnon bileisiin. Tumps tumps poks! Ei muuten mitään, mutta nyt vähän väsyttää ja töissä olis pitkää iltavukia...
 12. julia.o. Oman äänensä löytänyt

  Liikkeitä oon tuntenu jostain rv15 alkaen, mutta oon huomannut että arki on melko kiireistä kahden pienen kanssa niin tunnen nykyäänkin liikkeet parhaiten aamuisin tai iltaisin. En taida päivän aikana ennättää niitä tuntea
 13. ccix Piirimestaruustason postaaja

  Täällä on taas paljon unettomia/huonoja öitä, joista stressaan ja varmasti myös kroppa on jonkinasteisesa stressitilassa - onkohan siis tää maha-asukas kanssa? Kamalasti liikkuu ja siis 24/7, ei voi sanoa, et nukkuis jonain tiettynä aikana. Eli siis kysymys, viestiikö sikiö/vauva stressistä liikkumalla erityisen paljon?

  Oon aina kova stressaamaan, mut esikoisen kohdalla oli selkeet rytmit - milloin oli aktiivinen ja milloin "nukkui" eikä tämmöstä jatkuvaa hillumista. Oon kaikkeni tehnyt, et kroppa sais lepoa... mut ei oo niin helppoa tän 10-kuisen kans :D mä niin lyön vetoa, et tää tyyppi tulee ulos etuajassa.
 14. Piikkipensas Sanaisen arkkunsa ammentaja Marraskuunmammat 2015

  Ei, toiset sikiöt vaan liikkuu todella runsaasti. Niin kuin esmes tää meidän maha-alien. Sissos kun tuntuu koko ajan tramppaavan pitkin poikin! Meilläkin selvä ero esikon ja tämän tulevan välillä. Esikoinen ei IKINÄ herättänyt mua yöllä jumpallaan, nyt herään monesti kolmekin kertaa yössä satunnaisiin aikoihin, kun tää kaveri päättää alkaa treenata kung fua!
  • Tykkään Tykkään x 2
 15. PauliinaS Sukkela juttelija Marraskuunmammat 2015

  Täällä taitaa ruveta tila loppumaan kesken Artulta. Nyt olenkin kutsunut häntä vänkä joosepiksi kun aina jompi kumpi puoli mahasta kivikovana kun herra päättää vängätä nurkkaan. Välillä jopa ihan säikäyttää kun tulee niitä alien tuntemuksia mutta hymyyn suu menee heti sen jälkeen :rolleyes:
  • Hauska Hauska x 1
 16. Miitu Keskustelujen kuninkuusravaaja Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Täällä tuntuis kans että nyt rv 29 alkaa tila loppua. Punkee välillä niin että tuntuu kuin tulis kyljestä lävitse ja pylly pystyssä häärää tuossa navan kohdilla, siinä sitten taputtelen :grin
  • Tykkään Tykkään x 1
 17. Hattara90 Puuhakas puhuja Marraskuunmammat 2015

  Täällä menossa rv 27+3 ja alkaa pojalla olla ahtaat paikat jo liikkua kun kipeää välillä tekee tuo möngerrys:) lisäks koko vatsa heiluu aina jos levähdän ja poju alkaa omia jumppiaan jumpata!
 18. Tumelo Puuhakas puhuja Marraskuunmammat 2015

  on kyllä inhottava tunne, kun töissä istuu paikoillaan ja kuulostelee minin möngerrystä ja ykskaks potkaseekin rakkoon ja meinaa pissat tulla housuun.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
  • Hauska Hauska x 1
 19. Karpal0 Vieras

  Näitä on niin hauska lukea :D mitä kaikkea pikkuset touhuaakin siellä mahassa!
 20. Hattara90 Puuhakas puhuja Marraskuunmammat 2015

  Tänään oli sokerirasitus ja kun sen litkun joi niin 10 min jälkeen koko sen 2 h oli sellaiset bileet vatsassa ettei mitään järkeä! Ei rauhottunut hetkeksikään:D taisi olla vauva hiukan sokerihumalassa