Vauvan liikkeet

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2015' aloitti Pihlaja, 3 kesä 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Tumelo Puuhakas puhuja Marraskuunmammat 2015

  Mua häiritsee tosi paljon, kun vatsan päällä tuntuu mun oma syke ihan älyttömän voimakkaana.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 2. Spunk Puuhakas puhuja

  Mä välillä tunnen kun makoilen sohvalla ja laitan käden mahalle kun pikku riiwiö möyrii masussa :D
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Tiituntii Sukkela juttelija Lokakuun äidit 2019 Maaliskuiset 2022

  Ja täällä pieni taas lopettaa säntäilyn saman tien, jos laittaa käden mahalle :grin Kai se ajattelee, että äläs häiritse nyt näitä liikkuvuusharjoitteluja painamalla tilaa pienemmäksi.
 4. Nepala Piirimestaruustason postaaja Lokakuun äidit 2019 Marraskuunmammat 2015

  Tumelo, mulla sama! Syke myös näkyy :P
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 5. ccix Piirimestaruustason postaaja

  Jee, rv 17+ ja nyt voin olla varma liikkeistä, vaik onkin niitä outoja hipaisuja tuntunut jo viikkokaupalla :) ja kylkiin saan osumaa, en varmaan tunne noita suoraa eteen tulevia potkuja istukan takia.
 6. Piikkipensas Sanaisen arkkunsa ammentaja Marraskuunmammat 2015

  Isällä oli ylimääräiset pikkukajarit jotka sai liitettyä dopleriin, joten eilen kuunneltiin porukalla tirriäisen sykettä ja potkuja. Saa dopleri heti potkua osakseen, kun sen vatsalle laittaa :grin Kova on mönkimään. Tuntuu miltei koko ajan jonnii moinen möngerrys.
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Piikkipensas Sanaisen arkkunsa ammentaja Marraskuunmammat 2015

  Meillä muuten tallainen reaktio, että kun ukko laittaa kätensä mun mahalle, niin tirriäinen seisahtuu täysin :D Ukko muisti, että sama juttu oli esikoisen aikaan. Vasta sitten kun oltiin yli puolen välin hyvän matkaa, niin suostui välillä potkasemaan miehenkin "nähden".
 8. emmu_ma Sanaisen arkkunsa ammentaja Marraskuunmammat 2015

  Meillä taas mies saa pienen liikkeelle. Mies kun laittaa käden vatsalle ja vähän heiluttaa niin heti pieni potkii kun en paljon muuten liikkeitä tunne.
  • Tykkään Tykkään x 4
 9. Nannuska Satasella mukana keskusteluissa

  Mie tunsin lauantaina ekat ihan täysin varmat potkut nukkumaan käydessä :love7 Ihan vaa muutaman kerran tuntenu likkeitä, toissa viikolla oli ekat myllerrykset autoa ajaessa ja viikko sitte taas autossa istuessa.
 10. Tumelo Puuhakas puhuja Marraskuunmammat 2015

  Eilen sain varmistuksen liikkeistä, kun juniori potkaisi suoraa doppleriin. Aikaisemmin on ollut sellaista "mylläystä" , mutta ajattelin ettei se vielä sellaista elämää voi pitää. Nyt jäi välistä ne kalanpyrstöt js kuplat. Niitä odottelin, enkä osannut noita kunnolla rekisteröidä liikkeiksi. Suolen toiminnaksi ehkä :P
 11. atsirk Puuhakas puhuja Marraskuunmammat 2015

  17+jotain ja tällä viikolla on liikkeet alkaneet tuntua kunnolla. Tänään ensimmäistä kertaa kaupassa!
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Emir Keskustelun kolmiottelija Kesämammat 2018

  Ei vielä mitään selkeesti tunnistettavia liikkeitä.:sad001 Tänään 18+0. Istukka on edessä, se voi ehkä vaikuttaa. Viimeksikin ne kyllä alkoi tuntumaan kunnolla vasta rv 20-22.
 13. nöttö Jostain jotain jo tietävä

  .
  Last edited: 31 heinä 2017
 14. Piikkipensas Sanaisen arkkunsa ammentaja Marraskuunmammat 2015

  nöttö, meillä on ihan sama homma. Oli jo esikoisen aikaan. Vasta tosiaan reippaasti yli puolenvälin, kun liikkumatilaakin alkaa olla vähemmän, sai mieskin osuutensa potkuista. Mitä enemmän ukko jutteli mahalle, sen enemmän tyyppi sitten alkoi reagoida isänsä ääneen ja kosketus ei enää saanut jätkää seisahtumaan.
  Ans kattoo, miten tällä kertaa. Nyt ainakin tekee tosiaan sitä, että masu hiljenee täysin, jos isäntä laittaa käden masulle.
 15. Jääkukka Piirimestaruustason postaaja Tammimammat 2018

  ekat kuplat 14-15 viikon paikkeilla, ja nelonen tulos. Nyt viikolla 19 potkut näkyy jo vatsan ulkopuolelle, hassuina nahkan pompsahduksina :grin
 16. Nepala Piirimestaruustason postaaja Lokakuun äidit 2019 Marraskuunmammat 2015

  Nyt tuntui! Käteen osui! Uih! Skeptikko tosin vielä jännäilee ultraa, mutta niin selvä potku oli!!
  • Tykkään Tykkään x 5
 17. Kiipeli Jostain jotain jo tietävä

  Mulla istukka edessä ja viikolla 19 alkoi tuntua, ei kyllä juuri hetkauta mahanahkaa. Siinä kun on vähän pehmeetä välissä :wink mutta iltaisin nukkumaanmenoaikaan on aktiivisin, aamulla ja päivällä lähinnä vähän ruokailun jälkeen. Aikas hassu tunne se muljautus on, mutta mukava tietysti!
 18. Sivia Oman äänensä löytänyt

  Miula nyt noin viikon on tuntunut silleen liikkeet hieman, että itekki oon tajunnu ne liikkeiksi. Ei alussa mitään hajua miltä sen liikkeen pitäs tuntua :laughing002

  Ja viime yönä ennen nukkumaan menoo, toinen potki yhtä kohtaa toooosi monesti, jopa mies sai tuntee kun hieman paino enemmän sormillaan sitä kohtaa, niin pienen hennon potkun sormessaan :love7
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. mai Hyväntuulinen höpöttäjä

  Höhö, ekat potkut mahan päältä tunnettu. :) Aamusta oli hirvee sivuttaispotkujumppa, potki toiseen kylkeen ja hakkas toiseen kylkeen. :D
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. ccix Piirimestaruustason postaaja

  Täälläkin ekat ulkoisesti näkyvät potkut bongattu :D mies ei eilen saanut kaveria kiinni, vaikka ihan kunnon jumpat oli käynnissä. Tänä aamuna sit heräsin tän uuden tyypin aamurutiineihin... hurja mylläys.

  Rv 20+4 ja huomenna ru :)
  • Tykkään Tykkään x 3