Vauvan liikkeet

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2013' aloitti Emilia -82, 19 elo 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. muksis Peruskäyttäjä

  Täällä on kyllä ihan hirveä hulabaloo menossa mahassa vähän väliä. Ei mitään tietoakaan rauhoittumisesta. Ihan kiva sinänsä, että itse tietää kaiken olevan kunnossa. Välillä on mahasta tulossa läpi jalka ja välillä peppu. Pääsee ainakin jo jonkunlaiseen etukäteisvuorovaikutukseen vauvan kanssa :).
 2. Leelan Aloittelija

  Täällä kans tuntuu liikkeet suurimmaksi osin venyttelyinä ja rauhallisina kääntyilyinä. Välillä sitten onkin niitä hepulikohtauksia, jolloin on itsekin vaikee keskittyy mihinkään muuhun ku siihen moukarointiin ja sätkyilyyn :) 

  Terveydenhoitaja puhui tänään neuvolassa jotain, et about viikosta 36 eteenpäin pitäis tuntee joka tunti tms. liikettä. Valve- ja unijaksot vaihtelee kuulemma keskimäärin n. 20-40min välein ja äidit tuntee noin 80% vauvan kaikista liikkeistä. 

  Täällä ei ole ollut liikkeistä pulaa, päinvastoin joskus yölläkin valvottaa venytyksillään ku oikein makeasti oikeaan kylkeen pinnistelee.
 3. SueC Peruskäyttäjä

  Täälläkin liikkeet ovat selvästi rauhoittuneet. Selvästi on havaittavissa, että milloin nukutaan. Ja mieltä osoitetaan helpommin, mikäli asento on jotenkin vauvan mielestä huono. Hereillä ollessa kyllä välillä liikutaan niin että tuntuu. :)
 4. duulia Peruskäyttäjä

  Tällä on kyllä niin rauhallinen vauva kun olla ja voi. Monesti oon saanu olla huolissani, että mikä on ku ei tyypistä mitään kuulu. Liikelaskentaa kun alkaa tekemään niin kyllä sen vaaditun määrän liikkeitä aina kuitenkin saa. Missään vaiheessa ei täällä masuasukki oo ollu kovin villi, mutta nyt näin viikolla 36+0 tuntuu selvemmin liikkeet vaikkakin ne on nyt just venyttelyä tms. :) välillä tuntuu että käsi/jalka tulee mahasta läpi kun herra vähän venyttelee :D
 5. Sagatar Peruskäyttäjä

  Täällä liikkeet on jokseenkin rauhottunut, mutta välillä bebe saa vielä hepulikohtauksia. Tää beibe venyttelee vaikka juuri supistais, ja se tuntuu toooodella ilkeeltä. Tuntuu et vatsa repee ihan kohta. Muutenkin on tänään saanu kävellä käsillä vatsaa kannatellen. Jotenki kiristäny vatsaa koko päivän ja tuntuu ettei mikään asento ole hyvä. Vielä/enää 4 päivää tätä kärsimystä..

Jaa tämä sivu