Vauva ja lemmikit

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2014' aloitti sarra, 20 tammi 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Suski88 Kunnioitettu kommentaattori Syyskuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014

  Muuten se on täysin normaali, mut osottaa selvää mustasukkasuutta et uskon et johtuu vauvasta..ja nyt on muuttunu hyvätuulisemmaks kun sai yön nukkua mun kanssa.
 2. nenone Oman äänensä löytänyt

  Meillä kaksi koiraa ja kissa. Koirat ovat ottaneet tytön hyvin tai toinen ei tunnu vaihtavan edes ajatusta tytön suuntaan. Kiertää vauvan lattialla ja ei mielellään tule viereen edes pyytämällä, mutta jahka neiti ryhtyy opettelemaan itse syömistä voi ääni muuttua :rolleyes: kissa sen sijaan aiheuttaa päänvaivaa. Ensimmäiset 2kk meni hyvin, mutta nyt tuo pirulainen on ryhtynyt pissimään tytön tavaroille kuten turvakaukaloon, sitteriin ja pyykkeihin :mad: ja selkeesti kohteena on vauvan tavarat. Kyseessä leikattu tyttö kissa. Huoh, en tiiä mikä auttais. Ollaan yritetty antaa huomiota,siivottu hiekkalaatikkoa ja päästetty ulkoilemaan valjaissa... Josko tää olis ohimenevää:dontknow
 3. Suski88 Kunnioitettu kommentaattori Syyskuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014

  Auttasko feliway haihdutin tohon merkkailuun?

  Sent from my SM-G350 using Vau Foorumi mobile app
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Sesilia Kommentoinnin ninja Toukokuunmammat 2014

  Noniin, tässä vihdoin käyttäjäkokemukset kissaverkosta(Clippasafe Cot cat net): Ei kovin hyvä. Ei estä kissaa täysin pääsemästä vauvan "kimppuun", ainoastaan pinnojen välistä kulun estää. Mulla on Ikeasta ostettu pinnasänky, lienee siis ihan normaalikokoa. Sidoin sitomisnauhat jokaisen jalan alaosaan. Laitoin kissan (4,5kg) verkon päälle ja kissa vaipui verkon mukana melko matalalle. Jos oletetaan että vauva on pinniksessä, on kissalla silti mahdollisuus muhia vauvan päällä, tosin ei niin tiiviisti pääse sitä tekemään että vauvan henki lähtisi, uskoisin. Suojaa tietysti pinnistä karvoilta. Ainoa kunnon verkko on siis se n. 100e maksava pinniksen päälle laitettava ritilä :sad001 WP_000510.jpg WP_000511.jpg
  • Tykkään Tykkään x 4
 5. Suski88 Kunnioitettu kommentaattori Syyskuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014

  Onneks ei oo tullu hankittua tollasta, ei kestäisi kolmen kissan painoa.. eli ovi pidetään vauvan huoneeseen kiinni

  Sent from my SM-G350 using Vau Foorumi mobile app
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 6. Cedju Varmaotteinen viestittelijä Toukokuunmammat 2014 Marrasmammat 2017

  Kiitos kuvista, aivan ihana kissa!

  Sent from my HTC One using Vau Foorumi mobile app. Proud member of Reilumammakerho.
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 7. Nipsumuki Tietävä tietäjä Toukokuunmammat 2014

  Sitten kun vauva siirtyy pois pinniksestä niin siitä tulee verkon kanssa kätsy kissaheteka :P

  Sent from my SM-T310 using Vau Foorumi mobile app
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 8. Kyfi3848730 Oman äänensä löytänyt

  Meillä esikoinen on kasvanu rottweilerin kanssa ja niin tulee täm toinenkin kasvamaan. Kyl mulle aina sanottiin et koira pois et liian vaarallista.


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 9. Muruska Kommentoinnin ninja Toukokuunmammat 2014

  Typy otti tänään useamman kerran koiran karvoista kiinni niin, että piti irrottaa. Täytyy koiraa vähän sääliä. Siitä se ystävystyminen alkaa!

  Pyry on muutenkin taas lähentyny meidän kanssa. Tais noi mun ja Pyryn yhteiset lenkit saada ihmeitä aikaan. Hyvä tästä tulee :)

  Sent from my GT-S7710 using Vau Foorumi mobile app
  • Tykkään Tykkään x 4
 10. Sesilia Kommentoinnin ninja Toukokuunmammat 2014

  Ton lähettämäni kuvan jälkeen toi pinnis on toiminut pelkästään kissahetekana.. Tuo valkoinen otus kuvitteli, että näytin hänelle oman paikan, kun otin tuota kuvaa, "kiva"... o_O
  • Hauska Hauska x 1
 11. Muruska Kommentoinnin ninja Toukokuunmammat 2014

  Nyt kyllä masentaa ja suututtaa oma toiminta. Koiran toinen korva on päässyt kipeäksi vaikka yli viikon koittanut sitä elvyttää (tarvitsee säännöllisin väliajoin nyppiä ja putsata). Olin raahaamassa sitä toisesta huoneesta nukkumaan ja otin jostain väärästä paikasta kiinni niin et se vinkasi ja koitti purasta. Ois saanu kiinni pahasti ellen olis pitäny niin kovasti leukoja erillään. Tuntuu kyllä nyt kädessä mihin sen hampaat osu. Huomenna soittava aika eläinlääkärille ja vuorossa varmasti nukutus ja korvien hoito. Kohtaus sai vaan vielä vahvemmin epäilemään että koira tarvitsee perheen jossa se saa enemmän huomiota. Me ei olla sen arvosia. Harmittaa ja itkettää mut tästä on miehen kanssa nyt vakavasti puhuttava.

  Sent from my GT-S7710 using Vau Foorumi mobile app
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 12. Muruska Kommentoinnin ninja Toukokuunmammat 2014

  Maanantaiksi lääkärille aika et saadaan korvat kuntoon. Säikäyttää tollanen, VARSINKIN kun on pieni vauva talossa. Onneksi ei vielä liiku pitkin kämppää. Ei oo tosiaan koiran syy kun oli illalla väsynyt ja joku tulee ronkkimaan lähelle kipeää korvaa. Pitäkää huolta karvakamuista! Sydän tässä meinaa toisen vuoksi särkyä :crybaby2
  • Tykkään Tykkään x 2
 13. Muruska Kommentoinnin ninja Toukokuunmammat 2014

  Tyytyväinen karvakamu. Korvat paranemaan päin ja tänään pääsi uimaankin. Niin ja punkkeja on ihan p**keleesti!

  Pakko opetella ottamaan niitä pois, siis niitä käveleviä mitä ei punkkilassolla saa.

  Nyt oli muuten tosi helppoa kieltää koiran sängylle ja sohvalle meno. Lähti hyvin käyntiin sen tapahtuman takia ja nyt pidetään siitä kiinni että koira ei saa mennä sängylle eikä sohvalle ollenkaan. Hyvä me!

  Sent from my GT-S7710 using Vau Foorumi mobile app

  Attached Files:

 14. röppö Asioista perillä oleva Toukokuunmammat 2014

  yäääh. Tääl on kans punkkeja taas. Niitä oli tossa kevätkesällä ja nyt ihan älyttömästi. Koirassa onneksi vain. Tulispa jo pakkasta.
 15. lambi Kunnioitettu kommentaattori Toukokuunmammat 2014

  Meillä tuli yks puppe (joo ei liity ketjun aiheeseen:wink) tuohon keittiötasolle nylkemistä odottamaan niin johan kuhisi noita ihania öttiäisiä ..mums..onneksi eivät sentään pintaa syvemmällä majaile:p!
 16. Jonsson Vieras

  Meillä tyttö on alkanu tutustumaan koiriin. Se tykkää silitellä kumpaakin, mutta tuo uros vähän epäilyttää, kun on niin nopea liikkeissään. Narttu ei enää pidä lasta ilmestyskirjan petona, ja alkaa tajuamaan että sen kanssa olemisesta saa ekstrahuomiota.

  Kaiken lisäksi tyttö ei enää juurikaan reagoi uroksen räksytykseen. Ehkä tästä tuleekin jotain!

  Sent from my GT-I9195 using Vau Foorumi mobile app
 17. Ameeba Seurustelun sensei Lokakuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  Tyttö on kovasti kissan perään. Huutelee sille ja ryömii perään. Kissa raukka pelkää kuollakseen ja on parit kerrat paskonut leikkimatolle ja kerran keittiön kulmaan :sad001 harmittaa kovin, tytöllä on kova ääni, josta ei pidä.
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. RenttaIita Oman äänensä löytänyt

  Meillä on leikattu sakemanni narttu ja leikattu kolli kisu. Molemmat otti vauvan hyvin vastaan. Koira ei ees oikee piittaa...ohimennen nuoloo märäksi... Kissa koittanu lähinnä kävellä yli ja tukkia syliin samaan aikaan. Onneksi ei oo ruvennu pissimään pojan tavaroille... Kissa kyllä meni aluksi sekaasi,kun poika huusi hulluna. Tuli maukuen työ ja aivan hädissään mauku vieressä, et koita ny saada se hiljaaseksi. Koira makaa yleensä omis oloos. Poika kyllä kiinnostunu elukoosta niin kovaa, et voi raukkoja jahka poika rupee liikkumaan. Kissa meni kerran jo niin lähelle makaamaan, et poju otti sitä poskesta kunnolla kiinni ja kissa sai hepulin. Onneksi sain kädet väliin, ku rupes piikkikinnasta tulemaan.
 19. saaristotonttu Satasella mukana keskusteluissa

  Viimeisimmät tekstit tännekin 2014!

  Mun tunne koiraa kohtaan ei ole vieläkään samassa missä oli ennen esikoisen syntymää. Koira ja tyttö tulee mielettömän hyvin toimeen. Niillä on jopa jonkinasteinen yhteys kun tyttö availee koiralle portteja ja kantelee luita ja koira antaa tytön harjoitella silitystä ilman mitään vaikka välillä kovakourainen on. Tyttö on oppinut jo muutamia sääntöjäkin koiraa koskien. Komentaa "pois" keittiöstä, toistaa"jätä" kun suussa on jotain mitä sinne ei kuulu. Uskomaton parivaljakko kyllä. Ehkä vielä voin saada jotain takaisin kun noita kahta seuraan.

  Trimmaus on odottanut vähän liian kauan, mutta koska se vie 3 tuntia ja ihan hitosti energiaa, saa se odottaa oikeaa hetkeä. Yksin en voi sitä hoitaa tytön kanssa keskeytyksettä. Pakko sopia ensi viikolle aika kun mies on paikalla