Vaunut ja muita hankintoja

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2016' aloitti Annin_eka, 10 maalis 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Emi000 Oman äänensä löytänyt

  Annin_eka, vaikuttaa kyllä hyviltä myös nuo Bravadonin imetysliivit! Pitää kyllä melkeen tilata sellaset sit jos nuo Carriwellin ei istu mulle.
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. Emi000 Oman äänensä löytänyt

  image.jpeg Samalla sit laitoin tilaukseen tollasen hoitolaukunki kun oli alennuksessa
  • Tykkään Tykkään x 6
 3. Blommai Jostain jotain jo tietävä

  Ihana laukku!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 4. Hilpi Satasella mukana keskusteluissa

  Imetysliivejä esim. just bravadoa ja carriwellia saa täältä edullisemmin:

  http://www.nursingbra-shop.co.uk

  :-) tilasin itse just kahdet bravadon seamlessit kun niitä on hirveästi kehuttu.
  • Tykkään Tykkään x 3
 5. Regan Näppärä viestien naputtelija

  Täällä kun ovat monet puhuneet Stokken Tripp Trapp- syöttötuolista, niin vinkkinä uudesta tuolista haaveileville että Verkkokauppa.com myy niitä tulevana lauantaina 99,90€
  • Tykkään Tykkään x 3
 6. Nessu Asioista perillä oleva Lokamammat 2016

  Regan, kiitos vinkistä! Onpa kerrankin suht inhimillinen hinta Tripp Trappista. On kyllä mun unelmasyöttötuoli! Eli pitää heti mennä tutkimaan valikoima ja panna tilaukseen la! :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. vaveli16 Piirimestaruustason postaaja

  Mä kävin kapphalista ostamassa imetysliivit tänään.Ne oli koon mukaan tosin mä en ottanut paidan koon mukaan vaan paljon isommat.Oli sellaiset ohuet missä irroitettava toppaus.Ja vaikutti ainakin sellaisilta et on varaa rintojen kasvaa.Kivan tuntuiset päällä myös.Myytiin kahdet liivit samassa(mustat ja valkoiset)hinta 29,9€.Ainakin nyt tykkäsin Kovasti.Toivottavasti toimii myös tosi käytössä :)
  • Tykkään Tykkään x 3
 8. Janna75 Keskustelun kolmiottelija

  Vaveli, mä taisin ostaa ihan samat rintsikat! :)
 9. vaveli16 Piirimestaruustason postaaja

  Joo mä tykästyin näihin nyt niin että taidan käyttää jo nyt ennen syntymää ihan vaan näitä :) Saa nähdä pitääkö hakea toinenkin satsi :D Ihan mahtavat päällä
  • Tykkään Tykkään x 2
 10. yllätys15 & 16 Varmaotteinen viestittelijä Huhtikuunmammat 2015 Lokamammat 2016

  Heh, ja mää meen kans vaveli ja Janna ostamaan samanlaiset :D
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. Nessu Asioista perillä oleva Lokamammat 2016

  Regan ja muut Tripp Trapp -mutsit, jee, mä sain meille tilattua Verkkokaupan alesta kyseisen tuolin alehintaan. Äkkiä ne kyllä meni, mutta oltiin miehen kanssa kytingillä heti ysiltä. Tarttuiko kukaan muu täällä tarjoukseen? Siinä on kyllä kaunis, aikaa kestävä muotoilu. Ystävä hommasi just saman syöttiksen puolivuotiaalleen, ja ovat tykänneet tosi paljon. :)

  Nessu 33+2
  • Tykkään Tykkään x 2
 12. Tilkku77 Näppärä viestien naputtelija

  Sopiiko ne kapphallin imetysliivit isorintaiselle? Ajattelin lähinnä sitä että tukeeko ne tarpeeksi. Mä en vielä oikein ole uskaltanut ostaa ns. Isompaa kokoa kun mun rinnoissa ei ole minkään sortin kasvua tapahtunut.. Jos sitten kun maito nousee.. Ajattelin siksi aikaa hankkia jotkut halpikset käyttöön..
 13. blackpanther82 Näppärä viestien naputtelija

  Tripp Trap on kyllä hyvä ja tukeva tuoli. Plussaa se, että se on pitkäikäinen... Jos se vaan kestää. On laatu laskenut sen jälkeen kun valmistus siirtyi Norjasta jonnekin halpatuontimaahan. Ja varsinkin maalatuissa on ollut paljon ongelmaa, että maali halkeilee ja ne tasot on kieroja eli tuoli keikkuu. Lakatut on parempia.

  Mä olin ennen vannoutunut tripptrap fani, mutta nyt oon ihan yli-ihastunut Hokus Pokus tuoliin! Meillä on siitä käytettynä ostettu vanerinen versio, nykyään ovat muovisia. Jouduttiin tälle nuorimmalle ostaa kun se kiipesi tripptrapista ruokapöydälle jo reilu 5 kk ikäisenä :P Vaikka oikein säädettynä kyseisestä tuolista ei pitäisi päästä pois... No eipä! Mut Hokus Pokuksessa pehmusteella varustettuna istui kuin nakki. Nyt 1,5 veenä on vasta tripp trap käytössä.
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. Odotettu Sukkela juttelija Lokamammat 2016

  Mä kävin tänään sovittelemassa kappahlissa imetysliivejä. Kokeilin sekä s- että m-kokoa, mut en osannut päättää kummat olisi paremmat. Ehkä m koska oletettavasti rinnat kuitenkin kasvaa kun maito nousee, eiks niin? Tähän mennessä ei ole vielä kovin suurta muutosta rintojen koossa eli vanhat liivit vielä menee, toki ympäryshakasia olen joutunut jo löysäämään.
 15. Evelin76 Näppärä viestien naputtelija

  Olisiko kenelläkään näkemystä rintapumpuista? Vaihtoehtoina olisivat Avent tai Medela. Avent on pari kymppiä halvempi ja meillä oli sellainen viimeksi ja oli ihan ok. Medela on kai yleisempi sairaaloissa ainakin myyjän mukaan. Muistan sitä itsekin siellä käyttäneeni. Onkohan niissä jotain merkittävää eroa? Yhteistä niille on ainakin liian korkea hinta...
 16. Tema Kommentoinnin ninja Lokamammat 2016

  Mulla oli Avent, ja olin tyytyväinen. Tuolla se odottelee kaapissa, pääsee käyttöön taas jossain vaiheessa.
  • Tykkään Tykkään x 1
 17. Annin_eka Kommentoinnin ninja Lokamammat 2016

  En oo ikinä kuullutkaan Hokus Pokuksesta, pitääkin tutustua :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. Browneyedgirl Puuhakas puhuja Joulumammat 2016

  Olikos täällä kukaan ostanut tai ostamassa Teutonia Be You! Elitejä? Tai onko jollain kokemuksia ko. vaunuista tai kuullut kokemuksia vaunuista? Olemme tähän asti ajatelleet ostaa Super Vikingit ja menimme tänään niitä varaamaan, mutta myyjä alkoikin myydä meille Teutonioita kertoen niiden hyötyjä versus Emmaljungan SV. Nyt pohdimme kovasti Teutonioita, koska hintakin on sama tällä hetkellä ostaessa. :)
 19. Liliana84 Näppärä viestien naputtelija Lokamammat 2016

  Turvakaukalo autoon hommattu.... Vaunut, sitteri jne. Uusin hankinta tänään oli imetysliivit. Löysin kirpparilta jotkin Marlies Dekkers -imetysliivit, jotka ostin pois koska niissä ei oo tavan olkaimet vaan semmoset viritykset lisäks. Eivät putoo olkapäiltä koko ajan... ainoa vaan että mistähän noita sais lisää :pompus:
 20. Nessu Asioista perillä oleva Lokamammat 2016

  Jee, mäkin sain aikaiseksi viimein hakea henkkamaukasta parit imetysliivit, muutaman imetystopin ja -t-paidan. Huh, mitä ähkettä sovittaminen oli. Mulla meni varmaan toista tuntia sovituskopissa, kun taistelin hiki päässä kokeiltavien vaatekappaleiden kanssa. Mutta löytyihän sentään lopulta sellaiset, mitkä tuntu mukavalta! Mahtavaa, että tää rästiasia on nyt hoidettu.

  Sitten jos sais aikaiseks tänään pakata sairaalakassin vielä... :)

  Nessu 34+0
  • Tykkään Tykkään x 6