Vatsa-asiaa

Munkkiposso

Oman äänensä löytänyt
Näkyykö raskaus teillä vielä ulospäin? Oma maha ei täysin litteä ole ollutkaan vaikka normaalipainoinen olen, nyt sen koko (rv 12+0)tuntuu jotenkin valtavalta...en tiedä olenko vain lihonut (kun kyllä tuosta saa puristettua makkaran ), onko turvotusta vai näkyisikö ihan babykin jo... kuuluisikohan vauvamahan olla ihan kova? Pinnallista juu tuskailla ylimääräistä läskiä mutta ei raskaanakaan haluaisi ihan ranttaliksi lihomista vetää...herkut kyllä maistuisi.
 

Mielipidekysymys

Myyttinen hahmo
Syyskuunmammat 2015
Helmimammat 2018
Todennäkösesti turvotusta eikä vielä varsinainen kohtu, se kun yleensä näillä viikoilla on vielä tosi matalalla ja melko pieni, mut onhan se turvotuskin raskauden takia, niin vaikkei ehkä varsinainen vauvamaha nii raskausmaha nyt ainakin! :)
 

anzku

Sanaisen arkkunsa ammentaja
Helmimammat 2018
Mä oon miettiny, että kyllähän se kohtu alkaa kasvaessaan työntää myös suolistoa ylöspäin. Eli vauva maha on tavallaan jo ennen, kun kohtu on siinä ihan pinnassa. Mutta kyllähän se näillä viikoilla lähinnä turvotusta on. Mulla on monesti normaalistikin niin kova iltaturvotus, että maha on ihan pallo. Mäkin oon normaali painoinen, mutta kyllä mullakin vähän vstsamakkaraa on. Eikä se varsinainen vauvama oo ihan kova ennen, kun alkaa oleen jo iso ja suht pinkee. Mulla on nyt normaalia isompi maha aamusinkin vaikkei olo oo edes turvonnu.
 

niukku

Sanaisen arkkunsa ammentaja
Helmimammat 2018
Mulla on kans turvotusta. Yhdyn edellisiin, että kohtu tosiaan on tosi pieni vielä näillä viikoilla. Vaun raskausanimaatio on hyvä, siitä näkee vähän osviittaa miten pian alkaa "oikea" maha näkyä. :)
 

Miona78

Puuhakas puhuja
Marrasmammat 2016
Helmimammat 2018
Kaikki on niin yksilöllistä...raskausmahatkin.
Mulla oli ainakin edellisessä raskaudessa kohtu ihan tosi suuri jo ihan alkuvaiheessa, että sitä hämmästeli ihan lääkärikin. Mutta oli ainakin pikkusella oikein reilusti tilaa kasvaa ja polskutella...vai miten sen sanoisi? :happy:
Ja vähän samaan suuntaan mennään nytkin.
Eli kyllä näkyy jo hyvinkin viikolla 11+4, että on aika vaikeaa peitellä edes...mutta yritän silti.
Ei vielä muut tiedä mitään.
Vasta seuraavan ultran jälkeen jos vaikka kerrottais, jos kaikki on kivasti.
 

Happy26

Silmät suurina ihmettelijä
Mulla nyt 12+4 ja ollut alusta asti tosi paha turvotus päällä. Aamuisin ok ja iltaa kohden päivästä riippuen kuin olisin puolessa välissä raskaana :D olen suht hoikka muuten ja tuntuu aika järkyltä omaan silmään tollanen pömppis jo nyt. Voi kun olisikin pyöreä söpö vauvamaha eikä vain jäätävä turvotus. Kyllä sen oikean vauvamasun erottaa sitten tuosta turvotuksesta kun se oikeasti alkaa näkyä :Heartred
 

Neiti82

Näppärä viestien naputtelija
Helmimammat 2018
Täällä kans hirveä turvotus! Turvotus ollut ongelmana jo ennen raskauttakin. Pelottaa ajatella miten sitä pystyy olla kun on raskaus maha ja turvotus :inpain: !!
Tällä turvotuksella vois luulla että on jo yli puolenvälin...
 

pikkumartta

Puuhakas puhuja
Syysäidit 2020
Mä olin esikoisesta semmonen tasainen paksu pötkö rv20 asti, silloin vasta alkoi alavatsa kunnolla pyöristyä. Nyt on selkeästi jo vauvamasua rv11 :) ja kuvia verratessa on jo nyt isompi kuin silloin rv 20, kohdun kallistumisista ei mitään tietoa. Mutta haluun uskoa että tää tasottuu eikä musta tuu aivan valtavaa :D
 

mom2be2018

Jostain jotain jo tietävä
Mulla on kans tosi kovaa turvotusta. Iltaisin vatsa näyttää, että olisin ihan tosi pitkällä jo raskaana. Linea negra ilmeistyi vatsaan jo viikolla 7.
 
A

Anselmiini

Vieras
Täällä maha pompsahtanut viime viikolla selkeästi esille. Ei oo enää kauheen epäselvää raskaus. Tosin oon pitänyt vielä löysempiä vaatteita kun pitää ensin pomolle kertoa kun palaa ens vk lomalta. Sit voi olla jo rennommin eikä tartte piilotella! :)
 

mams

Päivystävä dosentti
Syyskuunmammat 2015
Mulla ei vielä mitään näy, eilen labrassa hoitaja päivitteli kuinka ei vielä mitään näy ja viikkoja vasta 10+3 niin itse odottelen näkymistä vielä vähintään toiset 10 viikkoa :D
 

Neiti82

Näppärä viestien naputtelija
Helmimammat 2018
Mulla on niin kamalaa turvotusta että pahaa tekee!! Ihan turha edes kuvitelka että tän sais pidettyä piilossa. Koko ajan hankala olo, ei pysty syödä, paino edelleen alle sen mitä oli kun tulin raskaaksi o_O
 

Toukanäiti

Näppärä viestien naputtelija
Joulukuiset 2021
Joo ei tätä kyllä enää mitenkään voi piilottaa. Järjetöntä turvotusta mullakin. Rv12+2 menossa. Jos en tietäisi että siellä on vaan yksi niin epäilisin kaksosia!
 

Hymytyttö89

Oman äänensä löytänyt
Mulla myös turvotus on ihan hirveää. Ei oikeen pysty piilottelemaan enää. Työvaatteissa ei vielä näy, mutta housut olen jo joutunut vaihtamaan äitiysmallisiin. Nyt menossa rv12+1.
 

Eevve

Oman äänensä löytänyt
Täällä turvotus riesana, niinkään osaa sanoa onko tuo vauvamahaa vaiko ei.. :p miltein jo eläkeiässä olevat kaksi työkaveriani kertoivat että ennen kun kerroin raskaudesta heidän mielestään sen jo tiesi ja näki :grin kyllä vanhemmat tietävät :hilarious:
 

Holly

Sanaisen arkkunsa ammentaja
Helmimammat 2018
Heinä-äidit 2020
Mulla kans maha tällä viikolla tullut selkeemmin esiin.. Siitähän se pomo maanantaina asian jo arvasinkin.. Ja siis osa tuostahan on ehtaa läskiä, mutta jotenkin se on nyt työntynyt eteenpäin sieltä. :hilarious:
 

Eevve

Oman äänensä löytänyt
Mulla lauantai aamuna oli vatsa oikein pullahtanut esille ! :hilarious: nyt ei pysty enää edes vetämään vatsaa sisään, tuntuu ikävältä.. pikku hiljaa se sieltä näkyviin tulloo :shy:
 

Eevve

Oman äänensä löytänyt
Ja eilen palattu töihin, pukeudun kauhun sekaisin tuntein työtakkiin ja se mahtuu vielä ylle :grin hiukan kyllä kirraa jo vatsa puolelta, täytyy käydä kaivelemassa jostain jo valmiiksi isompaa kokoa :)
 

Enkelikello82

Oman äänensä löytänyt
Mulla sekä esikoisesta, että tästä toisesta oli jäätävä turvotus heti, kun olin pissiny tikkuun :D Nyt ekan kolmanneksen jälkeen on vähän laskenut, mutta kyllä vaikea on piilotella enää mahaa.
 
Top