Varhaisultra

Keskustelun 'Kesäkuiset 2021' aloitti Unelma_, 7 loka 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Häivähdys Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2021 Syysmammat 2018

  Minä en ole kahdessa aiemmassa raskaudessa käynyt varhaisultrassa enkä ajatellut nytkään. Sinnittelen sinne nt-ultraan asti. :grin
 2. BabyGaga Silmät suurina ihmettelijä

  Itseä kiinnostais tosi paljo mennä. Perhe-Artelta Helsingistä jo kattellu aikaa. Vähän ehkä pitäis malttaa odottaa. Huomenna on 5+0. Ensi viikolla vois ehkä jo mennä, mutta jos ei vielä sykettä löydy niin ei haluis turhaan stressaa
 3. Mami' Keskustelujen kuninkuusravaaja Kesäkuiset 2021 Huhtimammat 2016 Tammimammat 2017

  Mun oli pakko varata aika ja huomenna mennään!!! Jännittää ja pelottaa
 4. C@tnip Puuhakas puhuja Kesäkuiset 2021

  Ensiviikolle on aika varattuna, silloin viikkoja 7+3.
 5. Puffero Hyväntuulinen höpöttäjä Kesäkuiset 2021

  Tänään ultrassa käyty, sydän siellä sykki ja oikeassa paikassa pieni kasvaa :love017 Paria päivää pienempää vastaa kuin menkkojen mukaan, mutta la pysyy samana.
  • Tykkään Tykkään x 9
 6. Sarianna81 Oman äänensä löytänyt

  Onko kellään täällä kokemusta vauvantai kätilö palvelusta Tampereella? mulla siellä ultra ensi maanantaina ja maksaa 82€
  Last edited: 22 loka 2020
 7. Kanna Näppärä viestien naputtelija Kesäkuiset 2021

  Meillä varhaisultra ensi viikolla, kun päiviä on 7+2. :angelic: Meillä on hoitoalkuinen raskaus, niin päästään julkiselle tähän.
 8. Cvalda Hyväntuulinen höpöttäjä Kesäkuiset 2021

  Kanna oliko teillä julkisen hoidot ja siksi kuuluu? Meillä yksityisen, ja ei tietääkseni kuulu (Helsingissä). Tänään juuri tipahti postiluukusta ekan varhaisultran lasku, 254e :eek: tuskin 10 min visiitti! Huomenna toinen, täytyy kysyä jos saisi edes osan työterveyden piikkiin (kun meillä kuuluu gyne 1x/v, mut eipä oo hoitojen lisäksi tarvinnut käydä!) :grin tässä ollaan niin vararikossa mutta onnellisessa sellaisessa, hohheijaa :joyful:
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. Kanna Näppärä viestien naputtelija Kesäkuiset 2021

  Joo julkisella hoidot ja siksi ultra sitä kautta. Kyllähän tuo tulee maksamaan sen vajaan 40€, mikä on poliklinikkamaksu, mutta huomattavasti vähemmän mitä teillä. :angelic:
  Onko teidän pakko käydä ultrassa paikassa, missä hoidot on tehty? Yksityisiäkin on suht edullisia, joku 70€ voi olla varhaisultran hinta.
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. Cvalda Hyväntuulinen höpöttäjä Kesäkuiset 2021

  Ei tietenkään ole pakko, mutta en kehtaa mennä muualle! :joyful: Meillä on niin läheinen suhde ihanan lääkärin kanssa, ja hänellä tietysti paras tuntemus mun lääkityksestä jne. kun viimeksi menin ultraan huolestuneena vuodosta niin koin sen tärkeäksi! :) enkä ollut valmis lähtemään Pohjois-Hkiin/Vantaalle :grin se siitä siis!
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. Kanna Näppärä viestien naputtelija Kesäkuiset 2021

  Aivan, ymmärrän. :happy: Minullakin on pieniä vuotoja ollut tässä ja pelottaa tosi paljon, jatkuuko tämä raskaus normaalisti. Löytyikö sinun vuosille syytä, jos saa udella?
 12. Cvalda Hyväntuulinen höpöttäjä Kesäkuiset 2021

  Ei löytynyt, todennäköisin syy oli että Lugesteronit kuivattaa limakalvoja! Käytän niitä rv12 saakka koska siirto tehtiin lääkkeelliseen kiertoon. Oon jo unohtanut miten ihanaa on olla ilman tahmaisia pikkuhousunsuojia jne :p
 13. Benelobe Näppärä viestien naputtelija

  Täällä sitten toinen kokemus julkisesta hoidosta ja ei kuulu ar ultraa vaan ite piti yksityisellä kustantaa.
 14. Kanna Näppärä viestien naputtelija Kesäkuiset 2021

  Ilmeisesti ainakaan HUSin alueella ei insseissä saa ar-ultraa, koska hoito on niin "kevyt". Meillä IVF-alkuinen raskaus, jossa on lähtökohtaisesti isompia riskejä kaikenlaiseen ja siksi ar-ultra kuuluu julkisella tähän.

  Edit: Tajusinkin, että oli tuttu nimimerkki ja teilläkin taisi olla IVF-hoito taustalla? Mihin sairaanhoitopiiriin kuulutte?
 15. Cvalda Hyväntuulinen höpöttäjä Kesäkuiset 2021

  Meillä oli tänään varsinainen varhaisultra ja pieni sydän siellä sykkii :Heartred niin ihanaa! :love017 Viikot ja alkion pituus vastasi sitä mitä minulla on apeissakin, eli 7+6 ja 14.5mm.

  Meidän lääkäri suositteli perinatologian erikoislääkärin käyntiä rv11, jossa ultrataan ja arvioidaan NIPT-testin tarve. En tiedä onko tämä todella tarpeen, vai yksityisen rahastusta, mutta vaikea siinä oli sanoa vastaan kun lääkäri vei melkein kädestä pitäen hoitajalle varaamaan ajan :rolleyes: Hän on kuulemma myös Naistenklinikalla hoitava lääkäri, joten hyvä kuulemma tutustua jo ennen NT-ultraa.
  • Tykkään Tykkään x 6
  • Voittaja Voittaja x 2
 16. Benelobe Näppärä viestien naputtelija

  Juu pas siirto kyseessä. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri. Ja vaikka oli vuotojakin niin ainut vastaus mitä olen saanut "näillä viikoilla tapahtuvaa km ei tarvitse ultrata." Että kyllä 100e ultra maksulla sai "mielenrauhan" (liekkö näin voi edes sanoa:hilarious:, kun joka päivä ressaa onko kyytiläinen matkassa), lähinnä sai pois suljettua kkm, ku yms.
 17. Benelobe Näppärä viestien naputtelija

  Mikä se tuommonen NIPT-testi on? Koskaan kuullutkaan. :wideyed:

  Ja mahtavaa, että kaikki oli kunnossa. :Heartpink
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. Kanna Näppärä viestien naputtelija Kesäkuiset 2021

  No onpas perseestä, mutta hyvä kuitenkin, että pääsitte omakustanteisesti moikkamaan pientä. :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. Benelobe Näppärä viestien naputtelija

  Kyllähän se melkoinen ilon hetki kaikkien hoitojen jälkeen oli ekan kerran elämässä nähdä pienen alun sykekin. :love017
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. Kanna Näppärä viestien naputtelija Kesäkuiset 2021

  Voin vaan kuvitella! Meillä on tuo edessä ensi tiistaina. Toivon niiiiiiin paljon, että siellä kaikki on hyvin pienellä. :love7
  • Tykkään Tykkään x 2