Uusi pulla uuniin?

Keskustelun 'Laskettu aika syyskuussa 2014' aloitti Autumn daydream, 24 helmi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. catti Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Oooh onnea! :angel1
 2. omppoloinen Rakastunut foorumiin Kesäkuun äidit 2019 Toukomammat 2017

  Tuonne toisiin ketjuihin kirjoittelinkin jo, mutta plussasin toissailtana! :) ImageUploadedByVau Foorumi1454484285.820778.jpg laskettu aika onkin sama kuin esikoisen syntymäpäivä :D
  • Tykkää Tykkää x 6
 3. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Onnea! Toivottavasti kaikki menee hyvin! :Heartred täällä mennään jo rv 21+0.
  • Tykkää Tykkää x 3
 4. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Onnea omppoloinen! :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Aamu Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Onnittelut! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. lapitar Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Onnea omppoloinen!
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Maaria1 Peruskäyttäjä

  Täälläkin plussatuulia! Piti tehdä testikin kahteen kertaan, kun en meinannut uskoa (ei ole ollut niinkään yritystä), mutta totta se on! Ilmeisesti oon jo rv 10, mutta ensi ke neuvolaan ja sieltä lähete ultraan niin selviää varma raskausviikko!
  • Tykkää Tykkää x 4
 8. Maaria1 Peruskäyttäjä

  Olisi muuten mukava kuulla miten nelihenkisillä perheillä on arki lähtenyt käyntiin! Itse miettinyt tässä miten sitä sitten saa asiat sujumaan, niin olisi kiva kuulla muiden kokemuksia!
 9. omppoloinen Rakastunut foorumiin Kesäkuun äidit 2019 Toukomammat 2017

  Onnea Maaria! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Onnea Maaria! Ite pitelin tänään sylissä kuukauden vanhaa vauvelia ja jännitti miten esikoinen reagoi. Kun tajus, et on vauva sylissä, tuli ja yritti ensin ottaa pois (luuli varmaan nukeksi), sitten vähän silitti ja lähti jatkamaan leikkejä.
 11. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Onnea Maaria! ^^
 12. lapitar Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Onnea Maaria.

  Mä olen ehkä vähän huono esimerkki siinä mielessä, että meillä on ollu molemmat vauvat niin hyviä nukkumaan ja helppoja luonteeltaan, etten ihan oikeasta pikkuvauva elämästä mitään tiedäkään. Mutta meillä on elämä nelihenkisenä perheenä lähtenyt rullaamaan tosi mukavasti. Meillä on onni, että pienempi nukkuu aamupäivällä noin 3-4 tuntia päikkäreitä, niin saadaan esikoisen kanssa yhteisaikaa silloin ja usein tulee jopa noin tunti, että molemmat nukkuu yhtäaikaa, saa äitikin levätä. Hiukan on mustasukkaisuutta esikoisessa havaittavissa, mutta tosi vähän. Ei tarvitse pelätä, että hän mitään vahingoittava ainakaan tahallaan tekisi. Välissä toki se vauvan lelu on just se paras lelu... Toki arjessa tulee tilanteita, kun molemmat huutaa ja tarvis äitiä yhtäaikaa, mutta silloin vain priorisoidaan sen mukaan, kummalla on akuutimpi hätä. Koko ajan olen yrittänyt kiinnittää omassa käytöksessäni siihen huomiota, ettei jomman kumman tarpeet mene aina toisen edelle. En halua isomman tuntevan, että hän joutuu aina syrjään, kun vauva inahtaa, mutten halua hänen oppivan siihenkään, että vauva väistää häntä. Hiukan stressinsietokykyä ja joustavuutta tämä vaatii kahden näin pienen kanssa, mutta itse olen ollut yllättynyt, ettei ole ollut tämän pahempaa. Mutta kuten alussa sanoinkin, on meillä tosi helpot lapset.
  • Tykkää Tykkää x 3
 13. Aamu Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Onnea Maaria! Meillä lähti arki tosi hyvin käyntiin kun tyttö syntyi. Mun mielestä oli paljon helpompaa kun sillon esikoisen syntymän jälkeen. Vauva vaan "solahti" meidän arkeen ja samat rytmit on edelleen. Noita Lapittaren mainitsemia tilanteita toki välillä tulee kun tuntuu ettei kädet riitä ja molemmat huutaa samaan aikaan mutta onneksi ne on ohimeneviä juttuja. Ihanaa on seurata miten nuo kaksi jo leikkii vähän yhdessä ja isoveli halii ja pusii pikkusiskoa. Poika oli 2v kun sisko syntyi eikä tajunnut silloin olla mustasukkainen. Mustasukkaisuus tuli meillä kuvioihin vasta kun neiti lähti liikkeelle ja alkoi ottaa pojan leluja. Välillä on haastavaa kun isoveljellä on kunnon uhma päällä ja pienemmälläkin tuntuis jo olevan alkavan uhman elkeitä.
 14. zousan Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014

  meillekin olisi pullaa luvassa ensi syksylle :)

  vähän hirvittää, että mitä tästä arjesta tulee raskauden ja sitten vauvan kanssa, kun nyt jo on koti kaaoksessa ja kaikki asiat tekemättä. mutta mennään päivä kerrallaan :D
  • Tykkää Tykkää x 5
 15. omppoloinen Rakastunut foorumiin Kesäkuun äidit 2019 Toukomammat 2017

  Onnea zousan! :)
 16. Itu1 Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019 Syyskuunmammat 2014

  Onnea zousan!!! :) :) :)
 17. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Paljon onnea Zousan! :Heartred
 18. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Onnittelut zousan! Elä huoli, kaaos se on täälläkin ja uutta tulee jo kesällä. Onneks voi viettää aikaa ulkona (toivottavasti), niin ei tartte sisällä sotkuja katella. :D kaikki aikanaan.
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. Sinitiitu Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Oikein Lämpimät onnittelut omppoloinen, Maaria ja zousan plussista :) :) :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 20. Syysmorsian Tuttu foorumilla Jouluäidit 2020

  Täälläkään ei ole ehkäisyä käytetty, joten toinen lapsi saa tulla jos on tullakseen. Tosin arki yhdenkin kanssa on aika haastavaa ja ollaan vasta hiljattain alettu nukkua yöt paremmin... :)
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu