Uusi pulla uuniin?

Keskustelun 'Laskettu aika syyskuussa 2014' aloitti Autumn daydream, 24 helmi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Aamu Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Onnea kaikille plussanneille! Itsellä välillä vauvakuume kolkuttelee mutta taitaa olla kroonista mun kohdalla. Kolmonen ei ole täysin poissuljettu mutta toistaiseksi aiotaan keskittyä näiden kahden kasvattamiseen ja ensi syksynä suuntaan töihin. Päivähoitohakemukset on jo laitettu.
 2. Maaria1 Peruskäyttäjä

  Mites on mennyt teillä, joilla jo kaksi lasta? Itsellä laskettu aika 7.10. ja mietin kovasti millaista se uusi arki tulee sitten olemaan :) Sitähän ei tiedä kuin vasta sitten..
 3. Autumn daydream Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014 Tammimammat 2017

  Meille odotetaan kakkosta saapuvaksi vuoden vaihteessa. ♡
  • Tykkää Tykkää x 4
 4. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Meillä vauva nyt 1,5kk. Isosisko ottanut hienosti vastaan, nyt jo "hoitaa" äidin apuna. Miulle ja miehelle kiukuttelee senki edestä sit. Yleensä kiukut pahimmillaan väsyneenä ja nälkäisenä. Meillä ajottu viel poskihampaiden puhkeaminen samoihin aikoihin. Pottaaminen jäi välillä tyystin, nyt taas suostuu käymään. Hyvin vaihtelevia päiviä, toisena päivänä paukkuu hermo ja toisena kaikki menee hyvin. Paljon syliä kaipaa ja sitä annetaan aina kun vaan pystyy. Minä itse ja 2v uhma on vahva laji. :wink vauva (luojan kiitos) on kiltti. Syö ja nukkuu ja kasvaa. Valveilla ollessa katselee ja ihmettelee hulinaa ympärillä. :) päivä päivältä menee paremmin kun vauvakin alkaa olemaan samoissa rytmeissä esikoisen kanssa. Päivääkää en vaihtais vaikka välillä meinaakin pää hajota. :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 3
 5. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Nii ja onnea autumn daydream! :)
 6. Aamu Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Meillekin kakkonen sujahti aikanaan tosi helposti perheeseen enkä kokenut vauva+kaksivuotiasyhdistelmää ollenkaan pahana. Varmaankin siksi ettei esikoinen tajunnut olla mustasukkainen. Nyt on mielestäni enemmän haastetta kun molemmilla on yhtä aikaa uhma ja tappelevat vähän väliä. Neidillä on myös melkoisen kova oma tahto ja se kyllä näkyy ja kuuluu.
 7. Maaria1 Peruskäyttäjä

  Mites te raskaana olijat, miten ootte voineet nyt toista odottaessa? Mulla meni ekan odotus ihan hyvin, mut tää toinen on nyt alkanut tuntumaan toden lailla. Oon nyt rv 32 ja lantio on niin löystynyt, että kävely tekee kipeää ja on melkeinpä mahdotonta.. Välillä närästää ja muuta pientä, mut tää lantion löystyminen on suurin ongelma. Harmittaa, että ei pysty taaperon kanssa touhuamaan niinkuin ennen ja missään ei voi käydä..
 8. Autumn daydream Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014 Tammimammat 2017

  Mulla on ollut tosi tukala raskaus ja vasta viikolla 20 mennään. Ensin kolme kuukautta pahoinvointia, nyt jo kesäkuun alusta pahenevat selkäkivut. :sad001
  Oon käyny osteopaatilla ja fysioterapiassa. Vika liian nopeasti löystyvä lantio ja jumittunut SI-nivel. Paras apu tähän mennessä on ollut SI-tukivyö. Se tukee tosi hyvin ja selkä ei ole nyt mennyt pahemmaksi.

  Huoh!
 9. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Miulla raskaus jo ohi, mutta... Oksensin ensimmäiset 14 viikkoa, esikoisesta vaan vähän ällötystä. Iskias vaivas puolessavälissä, tukivyö auttoi.. Välillä oli olo ku raihnasella mummolla ja välillä meinas usko loppua kun esikoisen raskaus meni niin hyvin ja tää oli sit yhtä vaikerrusta. Varsinkin ku piti taaperon tahdissa kestää..

  Nii ja viimisen kuukauden sain kanssa halata posliinia. Pahoinvointi oli kyllä perseestä.
  Last edited by a moderator: 10 elo 2016
 10. Autumn daydream Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014 Tammimammat 2017

  Saitko Hilpertti vaativan vai mukautuvan vauvan? Joku varoitteli mua, että vaikeasta raskaudesta syntyy vaikea vauva... toivottavasti oli vaan höpöhöpöä.
 11. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  :D vai vaikean vauvan. Höpöhöpö sanon minä. Tuo on niin kiltti ja sopeutuva vauva kyllä. Meillä mennään hyvin pitkälti esikoisen rutiinien mukaisesti, vauva syö sit ku on nälkä, oltiin ulkona tai sisällä. Toki vauva hakee vielä rytmiä, mut nyt kun ollaan saatu nukuttua kahtena yönä tosi hyvin niin jaksaa taas paljon paremmin. Mei vauva ei paljon itkeskele, vain jos nälkä yltyy liian kovaksi.. Syö, valvoo, nukkuu ja syö lisää. Valvoo kyllä päivisin tosi paljon, mutta ei kitise. Imetyskin sujuu nyt niin paljon helpommin kuin ekan kanssa, joten sessiot on max puol tuntia :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 12. Autumn daydream Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014 Tammimammat 2017

 13. miiumiu Peruskäyttäjä

  Meille toinen tulossa keväällä :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 14. Autumn daydream Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014 Tammimammat 2017

  Onnea miiumiu! :)
 15. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Onnea Miiumiu! Kuinka odotus on alkanut? :)
 16. miiumiu Peruskäyttäjä

  Kiitos! :) noh, aika paljon on ollu pahoinvointia ja väsymystä mut luotan siihen et tää helpottaa kunhan alku on selätetty! Ja tää mahan turvotus on aikamoista. Näyttää et ois jo viikkoja enemmänki :grin
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Aamu Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Onnea Miiumiu!
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Paljon onnea miiumiu! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. omppoloinen Rakastunut foorumiin Kesäkuun äidit 2019 Toukomammat 2017

  Päivitystä tännekin suuntaan! Edellinen raskaus (la lokakuussa) oli kkm valitettavasti, mutta nyt uudelleen raskaana 5+3 ja toukovauva olisi tulossa! :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 20. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Onnea omppoloinen ja tarrasukkia matkaan! :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu