Useampi lapsi

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2018' aloitti mmai, 27 touko 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Rockmami92 Aloittelija

  Meille tulossa toinen ikäero tulee olemaan 4,5 vuotta. Ikäero on iso mutta toisaalta onpahan sitten aikaa molemmille Poika on tosi innoissaan pikkusisaruksestaan.
  Kyllä meillä poika jatkaa tarhassa mutta osa-päiväisenä kun ennen ollut kokopäiväinen.
  • Tykkää Tykkää x 3
 2. Serena_ Peruskäyttäjä

  Moi! Meillä ikäero esikoisen kanssa tulee olemaan vajaa 4 vuotta. Koen tämän ainoastaan positiiviseksi asiaksi, koska tuossa ikää esikoinen voi olla myös apuna monissa hommissa. :D Toivon myös, että vältytään mielenosoituksellisilta housuun pissailuilta :/

  Huolen aiheuttaa se, että hakeeko tämä kuopukselle lonkeroa ennen aikojaan sitten teiniydessä :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Lamantiini Uusi käyttäjä

  Meillä toisen laskettu aika tammikuun lopulla ja silloin esikoinen 1v7kk. Toivottiinkin pienellä ikäerolla ja onneksi kävi hienosti! :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. Rosytar Peruskäyttäjä


  Esikoinen 10v miettii vain kuin hänellä on tulee olemaan viisi pikkusissarusta kuin armeija ja kun koulusta tulee jokainen hyppää haalimaan.

  Kukaan ei koe sisaruksista harmistusta kun tulee taas uusi sisarus kun on aina, joku jonka kanssa leikkiä.

  Kuopus 2,6v. Ei oikein ymmärrä mutta yritän käydä asioita läpi pitäisi kuvia käyttää. ei osaa varoa vatsaa hyppäs taas päälleni että keuhkojen päälle, onneksi ei vatsan päälle kun taas takaviistosti,pään takaa hyppäs sohvan nojalta kun katsottiin koko perheenelokuvaa.
 5. Isintyttö Peruskäyttäjä

  Onkos teillä ollut mustasukkaisuutta ilmassa? Meillä tuo 1v9kk isosisko on ottanut veljen taloon tulon ihan hyvin, ei osoita mustasukkaisuuden merkkejä, mutta äiti ei oikein kelpaa mihinkään, isin kanssa menee joka paikkaan:sorry: Tänään sentään kelpasin jo ruokaa antamaan, mutta leikkeihin kelpaa vaan isi. Toivottavasti tasaantuu pian:sad010
 6. Lyydia Rakastunut foorumiin Tammimammat 2018 Heinäkuunmammat 2015

  Silloin pitäisi olla äiti kun en just pääse, mutta kun olen tulossa auttamaan jossain, leikkimään tms, niin silloin pitääkin olla isi... esikoinen 2v 7kk. Ollaan lopetettu häneltä päiväunet ja vähän ahdistaa miten jaksan kahden viikon päästä kun mies palaa töihin enkä saa mahdollisuuksia päiväuniin. Nytkin niitä on vaikea saada kun esikoinen pitää niin kovaa meteliä tai kiukuttelee aina just kun kävisin nukkumaan.
 7. Rosytar Peruskäyttäjä


  Meillä tytöt menee isin pauloihin ja pojat äidin ja nuorin tyttö sit haukkuu minuakin. Noh onneksi vanhimmainen tyttö ymmärtää jo kuinka tärkeä hän on minulle komennan vain hänen ja muiden parhaaksi.
 8. Rosytar Peruskäyttäjä

  Sekä vielä lisäksi kun en saanut neidin peppuakaan pestä syrjintä on kova kyllä enemmän on uhkaus että äiti nukuttaa kuin isi, joten kiltisti menee nukkuun jos en änkee nukuttamaan. Osittain on kiva ja taas sit ikävä.
 9. Nuppu3 Tuttu foorumilla Tammimammat 2018

  Meillä ei oo mitään mustasukkaisuutta, tosin isommat lapset on 6v ja 5v. Päinvastoin, he haluavat auttaa vauvanhoidossa:happy: Kun keskimmäinen lapsi syntyi, niin esikoinen oli 1v 5 kk, eikä hän ollut silloinkaan yhtään mustasukkainen. Ehkä siksi kun ikäero oli niin pieni.
 10. Serena_ Peruskäyttäjä

  Ihan tuskaa. Esikoinen kysyi tänään, "miksi te halusitte tehdä toisen lapsen...? Haluaisin, että oltais vaan minä, äiti ja isi" Toki mun reaktio oli itku, että onneksi mies on isyyslomalla ja jututti poikaa enemmän. On tämä yhtä tunteiden vuoristorataa. Muuten mennyt tosi hyvin, mutta tuntuu, että tuo kohta neljä vee on niin välkky, että hän oikeasti ihmettelee miksi "hänen tilalleen" tehtiin toinen vauva.

  Sydän räytyy ja särkyy, kun ajattelen, että jos esikoinen oikeasti ajattelee noin. Tähän vielä hormonit päälle niin avot. Terveelle järjelle voidaan sanoa heipat.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3

Jaa tämä sivu