Ultrakuulumisia <3

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2017' aloitti Kaku15, 18 kesä 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. helemi Jostain jotain jo tietävä Helmimammat 2017

  Tällä muinaisjäänteellä on tänään ar ultra. Jännittää :nailbiting: Mahaa koskee, onneksi ylävatsasta..
  Ou diö loord, voi kun kaikki olisi hyvin :smiley-angelic001

  Miten spring_greenin ultra meni?
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 2. Heihel Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Hyvää ultraa helemi! Toivottavasti kaikki hienosti! :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. perhonenz Satasella mukana keskusteluissa

  terve. Tänää kävin yksityisellä varhaisultrassa ja niin vaan pähkinänkokosella sykki sydän :)
  • Tykkään Tykkään x 7
 4. Marppanen Hyväntuulinen höpöttäjä

  Perhonen: paljonko sulla nyt viikkoja?
 5. Suzy91 Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Josko mäkin uskaltautuisin mukaan.. :D
  Ar oli 27.6. jolloin piti olla 8+2, mutta kätilön mukaan alkio vastas 7 +1, syke löyty vahvana kuitenkin ja viikon heitto epäsäännöllisen kierron takia mahdollinen :) eka neuvola käyty ja ny ootellaan kuumeisesti nt-ultraa, jotta varmistuis LA :) nyt menossa joko 9+6 tai 8+5.. Tuli alussa luettua liikaa tuosta jäljessä tulemisesta, niin saanu lietsottua itselleen pelon, että onko siellä enää mitään.. Mutta kätilö tosiaan sillon sano että kaikki näytti niikun pitikin, että kai sitä vaa pitää luottaa ja jaksaa odottaa :D ar:ssa käytiin perhe-artella.

  tsemppiä ultriiin! :)
  • Tykkään Tykkään x 3
  Last edited: 8 heinä 2016
 6. spring_green Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2017

  Meillä kaikki hyvin. Koko vastasi viikkoja ja kovasti pompotteli sydän. La siirtyi päivällä, eli tällä tietoa 21.2. Neuvola on 13.7. Seuraavana jännätään nt-ultraa sitten.
  • Tykkään Tykkään x 4
 7. spring_green Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2017

  Ja tsemppiä helemi. Ilmoittele sitten!
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. helemi Jostain jotain jo tietävä Helmimammat 2017

  Ultra takana. Huh. Löytyi sykkivä sydän :Heartred

  Vähän huonosti sai kuvaa, kohdun seinämä kaventaa pussia. Lääkäri kysyi ensin, jotta supistaako. Mutta kun ei, niin aika ison näköiseen myoomaan päätyi. Halusi viikom päästä kontrolliin, ajan sain vasta samalle lääkärille 25.7. Vähän jäi sellainen, ei niin levollinen mieli.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 9. Giovanna- Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Mekin oltiin tänään alkuraskauden ultrassa, kaikki hyvin :) Viikkoja tänään 7+2, mutta ultra näytti 6+6, kun lääkäri ei saanut katkarapua mitattua hyvästä kulmasta. Tosi epätodellinen olo vieläkin! :wacky:
  • Tykkään Tykkään x 4
 10. Heihel Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Onnea hyviä uutisia saaneille! Helemi, toivottavasti myoomasta tai mahdollisesta myoomasta ei ole haittaa raskaudellesi, tsemppiä!

  Aika monella vaikuttaisi ar-ultrassa arvioiduksi useampia päiviä nuoremmaksi kuin mitä luultu tai pitäisi olla. Jännä nähdä pysyvätkö ajat samana np-ultrassa tai muuttuuko vaikka takaisin päin :)
 11. V1lhelmiina Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Meillä esikoinen oli varhaisultrassa 2pv pienempi ja nt-ultrassa 2pv isompi menkkojen mukaista la:ta, neljä päivää siis kirinyt välissä tai toki mittauksissa helposti sen verran heittoa :)

  meillä maanantaiksi varattu yksityiseltä ultra kun raskauden kesto niin epäselvä mutta olo jotenkin luottavainen ja tekis vähän mieli perua. Ja kun neuvola menee varmuudeksi lyhyen kierron mukaan ettei seulonnat ainakaan myöhästy niin nt-ultra on aika pian o_O nyt olisi jo 8+1.
  • Tykkään Tykkään x 3
 12. V1lhelmiina Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Hyviä uutisia saaneille onnea! :)
 13. Wadalma Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Pääsin varhaisultraan 8. viikolla kun mietitytti että josko olis monikkoraskaus (itse olin varma ettei ole, ja halusin vaan tietää että onko siellä mitään...) ja olin ihan satasatasatavarma että kyllä kyseessä on tuulimunaraskaus (ilman mitään hyvää syytä...) ja yritin itseäni tsempata huonojen uutisten varalle. No yllätys olikin aika melkoinen, kun lääkäri sanoi että pieni 15 mm möykky siellä näkyy, ja sydämen läpätyskin näkyi kuulemma "hyvin", itse olin erittäin skeptinen vielä tässäkin vaiheessa, ja itseasiassa olen vähän edelleenkin... :wideyed: Ultrakuva ei ollut ihan mikään tajunnanräjäyttävä, kun ei siinä näy kuin pieni vaalea kikkare, mutta oma ihana tuleva esikoiskikkare siinä on! :joyful::happy093:Heartpink

  Nt-ultraan on vielä miljoona vuotta aikaa, tarkalleen ottaen varmaan tän kuun loppuun, mutta onneks sain marmatettua itselleni lääkäriajan 20. pvä ja siellä on kuulemma ultralaite, ja mähän en lähde vastaanotolta ennenku oon saanu nähdä livekuvaa babysta! :smiley-ashamed004
  • Tykkään Tykkään x 6
 14. sinis Silmät suurina ihmettelijä

  Eilen oli neuvolassa ultra, vastasi viikkoja 6+2 vaikka olin elänyt sen mukaan että eilen olisi 6+4. Ajattelen nyt kuitenkin et laskettu aika on silloin 27.2, jos nuo eilen saadut viikot pitää paikkansa niin laskettuhan onkin vasta maaliskuun eka päivä. :)
  • Tykkään Tykkään x 3
 15. Hömelö Oman äänensä löytänyt

  Eka neuvola vasta rv 9 Mihinpä tässä kiire, valmiissa maailmassa.
  • Tykkään Tykkään x 3
 16. Miukuli83 Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2017

  Tänään kävin varhaisultrassa, kyllä sieltä pieni sykkivä sydän löytyi. Viikot pysyi samana ku menkkojen mukaa eli nyt 8+6 , pakko kai se on jo uskoa et on se vauva siellä
  • Tykkään Tykkään x 4
 17. Makarelli Hyväntuulinen höpöttäjä Tammikuunmammat 2015

  Huomenna neuvola ja ultra, apua :nailbiting::grin
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. V1lhelmiina Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Mä peruin sen eilisen ultran yksityiseltä kun neuvolan laskuopin mukaan jo 8+5 menossa niin nt ultra aika lähellä :) sit mennään uudestaan jos liian pieni niinkuin ite epäilen että ainakin pari vk nuorempi :)
 19. Summer2 Satasella mukana keskusteluissa Elomammat 2017

  Odotetusti kontrolliultrassa ei näkynyt enää muuta kuin lähes tyhjentynyt kohtu. Sain vielä nuo cytotecit mukaan. Kyllähän tämä vieläkin kosketti vaikka viikonlopun jälkeen olinkin jo varma keskenmenosta ja ehdin prosessoida. Ei voi mitään, kenties meille tulee sittenkin kesävauva :)
  • Sympatiaa Sympatiaa x 11
  • Optimistinen Optimistinen x 4
 20. poisto Vieras

  -
  • Tykkään Tykkään x 2
  Last edited by a moderator: 31 maalis 2017