Ultrakuulumiset

Keskustelun 'Lokakuiset 2019' aloitti emsu86, 8 helmi 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. emsu86 Rakastunut foorumiin Lokakuun äidit 2019

  Oma ketju ultrakuulumisille.

  Kohta varhaisimmilla jo aika alkuraskauden ultraan. Tänne voi tulla kertomaan kuinka meni, mitä näkyi ja mitkä fiilikset.
 2. emsu86 Rakastunut foorumiin Lokakuun äidit 2019

  Kävin kuin kävinkin tosiaan varhaisultrassa vaikka ei ensin pitänyt. Mutta lopputuleman hyvä että kävin. Viikot vastasi 6+1, vahva syke löytyi ja pituutta oli ~4mm. Muutamaa päivää siis pienempi kuin aluksi laskettu, mutta mulla ollutkin aika epäsäännöllinen kierto viimeisimmän synnytyksen jälkeen.
  • Tykkää Tykkää x 12
 3. Porkkis Aloittelija

  Tänään käytin varhaisultrassa, vahva syke löytyi,viikot vastasi 6+5. Pituutta 7.7mm. Nyt uskaltaa hetkeksi hengähtää :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 10
 4. Dustis Tuttu foorumilla Lokakuun äidit 2019

  Tänään oli neuvolan varhaisultra. Päädyttiin viikkoihin 6+2, syke näkyi ja asiat muutenkin reilassa. Eli todellakin keveämmin mielin eteenpäin! :love7
  • Tykkää Tykkää x 9
 5. Maikki82 Aloittelija

  Hei milloin kannattikaan mennä varhaisultraan että varmasti siellä näkisi sydämen sykkivän jos sykkiäkseen?
 6. emsu86 Rakastunut foorumiin Lokakuun äidit 2019

  Perhe-arten sivuilla luki, että 6+ viikosta eteenpäin pitäisi näkyä syke. Ite kävin eilen tosiaan kun neuvolan laskujen mukaan oli 6+4, mutta todellisuudessa vastasi viikkoja 6+1 ja jos olisi kovin pitkä kierto, niin olisi voinut olla peräti vasta 5+3, josta kätilö varoitti etukäteen. Tällöin ei olisi vielä syke todennäköisesti näkynyt.
  • Tykkää Tykkää x 3
 7. Mikki Peruskäyttäjä

  Joo, todellakin 6+ viikolla aikaisintaan, ja kuten huomaat niin ko. viikon alussa pituus on n.4mm ja viikon lopussa jo tuplat, joten jos saa vkon loppuun niin silloin on jo sen pituinen että helpompi skaalata kuin vkon alussa.
 8. emsu86 Rakastunut foorumiin Lokakuun äidit 2019

  Meidän pieni riisinjyvä oli tosiaan vasta 4,25mm. Mutta kyllä on hyvät ja tehokkaat laitteet tänäpäivänä, että noinkin pieni ihmisenalku saatiin kuvattua ja sykkeet kuuluviin. Ihan uskomatonta tää teknologia :love7
  • Tykkää Tykkää x 3
 9. Jesu92 Aloittelija

  Tänään oli ultra. Siellä se pienenpieni sydän sykki. :Heartpinkkaikki näytti muutenkin hyvältä, ainoa vaan että Viikot pieneni täälläki ja se toikin ehkä pienen uuden jännityksen, että onko kaikki kuitenkaan kunnossa. Yritän tsempata itteeni ajattelemaan että hedelmöittyminen voi tapahtua useemman päivän päästä yhdynnästä. :rolleyes: olin laskenut että tänään oisi ollut 6+3 mutta ultraaja täti sanoi tätä alle 2mm kokoista pikku otusta 5+jotain, hänen tietokone juttunsa ei suostunut kunnolla toimimaan joten ei suostunut laskemaan viikkoja. Sykekin oli sen verran hidas mikä viittaisi siihen että vasta lähtenyt sykkimään.:Heartbigred
  On kyllä uskomatonta miten nykyajan vehkeillä saa näin tarkkaa tietoa ja miten alle 2mm pitkäl tyypil voi jo sykkiä sydän, saati että se näkyy:angelic:
  • Tykkää Tykkää x 8
  Last edited: 13 helmi 2019
 10. roose Peruskäyttäjä Lokakuun äidit 2019

  Voi vitsi miten ihanaa että teillä varhaisultrassa käyneillä on tullut vain hyviä uutisia. :Heartred Me päätettiin että ei mennä varhaisultraan ollenkaan, niin nyt odotellaan malttamattomana että päästään ensimmäiseen neuvolan tarjoamaan ultraan. :grin
  • Tykkää Tykkää x 3
 11. Mrs. S Tuttu foorumilla Elokuiset 2021 Lokakuun äidit 2019

  Onnea kaikille hyvistä ultrakuulumisista! :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Ninahenrika Aloittelija

  Ootteko saanu käydä varhaisultrassa työajalla ja saanut siitä ajasta palkaa vai onko se pitänyt järjestää työajan ulkopuolelle?
 13. Tähtianis Aloittelija Lokakuun äidit 2019

  Mulla ei vielä ole ollut varhaisultraa, mutta ei ole työaikaa. Miinustunteja tulee, ihan kuin kaikista lapsettomuushoitoihin liittyvistä jutuistakin.
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 14 helmi 2019
 14. Ninahenrika Aloittelija

  Okei, kiitos tiedosta! Onko sitten ne käynnit, jotka kuuluu kaikille työaikaa vai miten se menee?
 15. emsu86 Rakastunut foorumiin Lokakuun äidit 2019

  Kakkosta odottaessa tein ma-pe päivätyötä jolloin raskausseurannat sai käydä työaikana eikä tullut miinustunteja. Nyt kun teen vuorotyötä, niin oletan että pitää yrittää tähdätä vapaa-ajalle ne :shifty:
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. emsu86 Rakastunut foorumiin Lokakuun äidit 2019

  Ja kakkosta odottaessa olin sivistystoimen alla, kun työskentelin koulussa. Nyt teen hoitotyötä. En tiedä onko näissä alakohtaisia eroja.
 17. Jensku- Aloittelija Lokakuun äidit 2019

  Ihana kuulla teidän hyviä uutisia ultrasta! Mulla on ens viikon keskiviikkona, silloin pitäis olla 7+4. Aika matelee, kun sitä odottaa! :grin
  • Tykkää Tykkää x 3
 18. Maikki82 Aloittelija

  Hei kiitos tiedosta! Pitää odottaa siis ainakin 2 viikkoa :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. Tähtianis Aloittelija Lokakuun äidit 2019

  • Tykkää Tykkää x 2
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 20. Majalis Peruskäyttäjä Lokakuun äidit 2019

  Kävimme tänään varhaisultrassa. Siellä oli pieni reipas tyyppi, jonka sydän sykki 121 kertaa minuutissa :) Kooltaan vastasi 6+5, kun kuukautisten mukaan olisi 7+1. Tarkentuu nyt sitten tulevissa ultrissa, toivottavasti pieni tyyppi pysyy nyt matkassa mukana! Mutta kuukautisten mukaan LA on 3.10., ultramittojen mukaan 6.10. :)
  • Tykkää Tykkää x 10

Jaa tämä sivu