Ultrakuulumiset

Keskustelun 'Maaliskuiset 2019' aloitti Ilpuri, 2 elo 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Miims Ihastunut foorumiin Maaliskuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

  Ei sanonu muuta kun, että aika pienikokonen mutta normaalirajoissa kuitenki. Mut sano että vointi hänellä ihan erinomainen ja kaikki toimii niinku pitää, täytyy yrittää luottaa nyt vaan siihen, että ei tarvi olla huolissaan.
 2. @Laura@ Aloittelija

  Meilä oli maanantaina painokontrolli ja taas niissä napavirtauksisissa oli häikkää. Virtaukset meni siis yli viitearvojen. Vauva oli kasvanut ihan hyvin mut parin viikon päästä kontrolli. Painoarvio tällä hetkellä (rv32+6) oli 1800g.
 3. varpahat Rakastunut foorumiin Maaliskuun äidit 2019 Marrasmammat 2016

  Meillä oli painoarvio rv 33 2500g..... No rv 36 taas seuraava käynti, jos kovin isoksi on kasvanut niin käynnistämisen mahdollisuudestakin puhuttiin.
 4. helyli_ Peruskäyttäjä Maaliskuun äidit 2019

  Käytiin tänään taas ultrassa ja kaikki oli hyvin pikkuisella. Viimeksi oltiin vähän huolissaan painosta ja ottivat meidät seurantaan, mutta nyt mitattiin uudelleen ja käyrän keskivaiheella mennään taas. Yli 3 kiloinen pötkylä siellä kovasti jylläsi menemään. :) Nyt pyörähti rv39 käyntiin ja vauva kuulemma laskeutunut jo hyvin alas ja H-hetki lähenee! olot onkin täällä ollu eilisestä lähtien vähän tuskalliset. Valtava paine tuolla alhaalla ja viimeyö menikin pyöriessä ja asentoa hakiessa.
  • Tykkää Tykkää x 6
 5. Tanjuliini Aloittelija

  Meillä myös viimeksi rv 37 oli lääkärin arvio painosta 2200g ja kaikki virtaukset jne normaalit. Seurantaan nyt tulevana perjantaina onko kasvua tullut. Edellisestä käynnistä sitten 9 päivää.

Jaa tämä sivu