Ultrakuulumiset

Keskustelun 'Maaliskuiset 2019' aloitti Ilpuri, 2 elo 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Riviera Ihastunut foorumiin Maaliskuun äidit 2019 Kesä-äidit 2020

  Millä tavalla oudot?
 2. ViidesVillahousu Aloittelija

  Papp-a korkea ja hCGBV/D matala niihin arvoihin verrattuna, jotka löysin netistä.
  Last edited: 16 syys 2018
 3. Hidkau Tuttu foorumilla Marrasäidit 2020

  Älä välitä niistä tuloksista ku ei niillä oo väliä ennenku oot käyny ultrassa. :)
 4. ViidesVillahousu Aloittelija

  Kiitos, tiedän tämän. Harmittaa, kun kävin ne katsomassa. Onneksi ultra on huomenna.
 5. Dyylia Peruskäyttäjä

  Ultrassa käyty ja kaikki niinkuin pitää :) vihdoin pääs kertomaan läheisille ystäville ja perheelle :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 6
 6. Baduu Uusi käyttäjä

  Np-ultrassa kävimme jo syyskuun alussa. Kaikki hyvin, turvotusta alle 1mm ja kaikki perusrakenteet kunnossa. Vauvalla oli niin kova jumppa menossa, ettei meinannut kuvaan saada. :dance011
  • Tykkää Tykkää x 8
 7. Sunflower Aloittelija

  Mähän vasta pääsin np-ultraan viikoilla 14+2. Kaikki näytti olevan hyvin.
  • Tykkää Tykkää x 8
 8. Tintti'83 Peruskäyttäjä

  Rakenneultrassa käyty eilen... :) Kaikki hyvin,oon niin helpottunut ja onnellinen...
  Helpotus itku pääsi Terveystalon vessassa tutkimuksen jälkeen... :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 12
 9. Dyylia Peruskäyttäjä

  Alusta asti oli tyttöfiilis, jossain vaiheessa se vaihtui poikaan ja toinen poikahan sieltä on tulossa :Heartred kaikki oli hyvin ultrassa, istukka etuseinämässä niinku esikoisenkin kohdalla mutta liikkeet on tuntunu tässä raskaudessa paljon paremmin ja aikamoinen möyrijä siellä on :)
  • Tykkää Tykkää x 7
 10. @Laura@ Aloittelija

  Torstaina käytiin rakenneultrassa. Vauvalla kaikki hyvin. Aavistuksen pienempi tapaus ja painokontrolli rv30. Kahden pojan jälkeen meille on tulossa tyttö omat fiilikset osu oikeaan.
  • Tykkää Tykkää x 10
 11. Hidkau Tuttu foorumilla Marrasäidit 2020

  Ultrassa kaikki hyvin. Sukupuoli ei jääny arvailujen varaan ku tyyppi oli jalat levällään siellä heti ensimmäisenä :grin Pieni poika siellä touhus menemään :Heartblue
  Tammikuun lopussa kontrolliultra aikasempien lasten pienikokosuuden takia :)
  • Tykkää Tykkää x 8
 12. pautu Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2016

  Mulla oli tänään kontrolli ultra.. Seuraava 4vkon päästä.. Vauvat möllöttää kuin Kalat horoskoopista; toinen pää alaspäin ja toinen pää ylöspäin.. :) 750g ja 800g painoa..
  • Tykkää Tykkää x 7
 13. Nuunuäippä Tuttu foorumilla Maaliskuun äidit 2019 Marrasmammat 2016

  Luulin meneväni tänään kontrollitutkimuksiin kohdunkaulan solumuutosten vuoksi.Niitä ei sitten tehtykään niin kysyttiin kelpaisiko ultra.No kelpasi.Siinä ultratessa neiti ehti useasti vaihtaa itsensä raivotarjonnasta perätilaan. :D Painoa jo 968g ja hyvin keskikäyrillä kasvaa.Istukkakin noussut ylöspäin.Nyt 26+6.Tammikuussa ultra vielä istukan paikan vuoksi ja myöhemmin sokeriarvojen takia.Lääkäri käski varautua,että myöskin tämä neiti saapuu etuajassa,koska myös kolme edellistä ovat etuajassa saapuneet.Viimeisin jo 37+2.
  • Tykkää Tykkää x 5
 14. @Laura@ Aloittelija

  Meilä oli viime keskiviikkona ultra missä tehtii vauvan painoarvio. Vauva kasvanu ihan hyvin vaikka pieni onkin. Sielä kuiten huomattiin jotai häikkää napavirtauksissa ja tänää käytii uusintaultrassa. Virtaukset oli tänää viitearvojen sisällä mut melko nippanappa. 2 viikon päästä uusintaultra. Tänään rv30+6. Onko kellää muulla napavirtauksissa ollu häikkää?
 15. Clownn Tuttu foorumilla

  Mulla ollut esikoista odottaessa ja on nyt tässäkin raskaudessa. Esikoisen aikana kuljin parin vko välein äitipolilla niiden ja raskausmyrkytysoireiden vuoksi. Tuolloin oli hilkulla, että käynnistetään ennen laskettua aikaa kun kasvu meinasi hidastua. Nyt taas seurataan ettei vaikuta vauvan kasvuun.
 16. @Laura@ Aloittelija

  Clownn: eli ei siis tarvitse ihan mahoton huolissaan olla. Viikon päästä kontrolliultra ja hiukan jännittää.
 17. Clownn Tuttu foorumilla

  Ittellä ainakin se kokemus, et ottavat herkästi kontrolliin jos yhtään epäilyttävää. :) mutta tärkeää se on seurata mikäli virtauksissa on poikkeavaa ollut niin näkee, ettei vauva lopeta kasvuaan.
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. helyli_ Peruskäyttäjä Maaliskuun äidit 2019

  Meillä oli tänään ultra ja viimeksi oltiin siinä kasvukäyrän keskivaiheella. Nyt mittauksen jälkeen oltiin siinä alarajoilla. :sad001 seurantaan ottivat ja parin viikon päästä katsotaan mittaukset uudelleen. Nyt menossa rv37 ja painoarvio vauvalla 2300g. Virtaukset, sydänäänet ja vauvan liikkeet kaikki normaalit. Niissä ei mitään hälyyttävää. Lääkäri sanoi että vauvan asento oli niin että oli hieman hankala mitata, voi olla että tämä on mittausvirhe mutta ottivat seurataan varalta. Vauvan liikkeitä pitää seurata nyt tarkemmin ja soitella heti jos liikkeet vähenee. Meillä suvussa ja me sisarukset on kaikki syntynyt alle 3kg, että en tiedä onko geeneissä sitten että synnytään vain pienikokoisena vaikkakin ihan täysiaikaisena.
 19. Miims Ihastunut foorumiin Maaliskuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

  Mulla kans tänään painoarvio 2300g ja viikkoja 36+1, mut ei kyl otettu seurantaan? Jotenki alko itteä huolettaa se pienikokoisuus, vaikka ollaan miehen kanssa molemmat oltu alle 3kg syntyessä, mut esikoinen oli 3600 niin tuntuu jotenkin tosi pieneltä.
 20. helyli_ Peruskäyttäjä Maaliskuun äidit 2019

  Miims, mainitsivatko mitään tuosta painosta kun ultrasivat? Että on pienikokoinen tms? Meillä lääkäri ei ollut tästä pienuudesta kovin huolissaan, epäili että on mittausvirhe kun tuo asento oli hankala mutta halusi varmistaa asian vielä parin viikon päästä.

Jaa tämä sivu