Tyttö vai poika?

Keskustelun 'Lokakuisten leikkinurkka' aloitti Vargynja, 13 tammi 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Janksu Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Aika jännä toi linea negra homma! :woot: Mulle ilmestyi silloin kun esikoista odotin (poika), joten sehän voisi olla joku merkki, jos sitä ei tässä raskaudessa ilmestyisikään..
 2. sarana_ Uusi käyttäjä

  Kiinalainen kalenteri veikkaa poikaa mutta kovasti tyttöä toivoisin. Uskon kuitenkin tuohon poikaan enemmän, jos on yhtään sukua katsominen niin miehen puolella ei ole tehty tyttölapsia ollenkaan moneen sukupolveen :D
 3. Mymble Peruskäyttäjä

  Kiinalainen kuukalenteri ennustaa meille tyttöä. Niin se kyllä teki esikoisenkin kohdalla ja se meni mönkään, kun poikahan sieltä tuli. Samoin Maya-intiaanien mukaan meille olisi tulossa nyt tyttö, mutta samaa se ennusti esikonkin kohdalla. Eli näihin kahteen en oikein usko :rolleyes: Miehen kanssa kyllä toivottaisiin tyttöä, kun poika on jo. Eli siinä mielessä nuo ennustukset on kivoja :Heartpink

  Esikoisen kohdalla alussa oli tyttöolo, joka vaihtui sitten myöhemmin poikaoloksi. Näin myös yhden ainoan unen, jossa vauva esiintyi selvästi ja siinä se oli poika. Tällä kertaa odotan kovasti jotain vauvaunta joka paljastaisi sukupuolen ja kuulostelen omaa oloa. Nyt on poikaolo, mutta en tätä vielä usko koska viikkoja on vielä niin vähän. Niin ja soodatesti oli ainoa joka ennusti esikoisen kohdalla sukupuolen oikein, eli sen aion tehdä taas sitten kun viikkoja on enemmän :grin
 4. kristamarjut88 Peruskäyttäjä

  Mulla poika, ei linea negraa. :grin Jänniä nää erot.
 5. Sansansaa Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019

  Kolme poikaa jo niin eiköhän se neljäskin poika ole. Viimeksi räjähdin nauruun, kun kätilö sanoi olevan selkeä poika. Tokaisin miehelle: sanoinhan, ettei miusta tule kuin poikia ulos. :hilarious:
  • Hauska Hauska x 1
 6. Joosu Tuttu foorumilla Lokaäidit 2020

  Poikaa povaa ennustukset. Itsellä ei oikein ole vielä mitään oloja, joten saa nähdä.
 7. Lailailai Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  En ollutkaan ennen kuullut tuosta kiinalaisesta kalenterista. Näköjään piti paikkaansa esikoisen kohdalla. Nytkin ennustaisi tyttöä, mikä tietty olisi käytännön kannalta helpompi. Vaikka olisi kyllä kiva olla pojankin äiti :) tämä taitaa kuitenkin jäädä vikaksi lapseksi..
 8. Babylover Uusi käyttäjä

  Kiinalainen kalenteri ennustaisi poikaa. Esikoinen siis tulossa. Itse en oikein tiedä kumman haluaisin.. Miehellekkään ei niin väliä, mutta silti aina pojasta puhuu ja haluaisi vanhimman olevan poika.
 9. Kitina Peruskäyttäjä Kesäkuun äidit 2019

  Mulla tyttö, poika, tyttö. Tytölle ois paljon tavaraa valmiiksi, pojalle ei niinkään. Vaikka en oo järin tarkka siitä mitä väriä vauvalle puen. Ei vielä minkäänlaista oloa sukupuolesta. Joka kerta olen ennen rakenneultraa kuitenkin tiennyt, viimeksi kävi niin että alun poikaolo vaihtui vahvaksi tyttöoloksi ennen ku sukupuoli kysyttiin.
 10. Lilma Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Tämä raskaus oli täysi yllätys, joten haluan pitää sukupuolenkin yllätyksenä synnytykseen asti. Mies kyllä haluais tietää, mutta eiköhän sekin jaksa odottaa syksyyn asti.
 11. viikku Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Kiinalainen oli oikeassa esikoisessa ja nyt näyttäisi tyttöä, hiukan toivon että pitäisi paikkansa (olis kiva koittaa olla tytönkin äiti, vaikka itse olinkin teininä kamala että se vähän pelottaa ) ❤️

  Mutta miehen suvun puolelta on tähän asti tullut vain poikia, joten sen perusteella aavistelen toista poikaa. Monen asian kannalta se olisi kyllä helpompaa :)
 12. Mirkamaarit_ Uusi käyttäjä

  Mie tein vuonna 2013 esikoista odottaessa sormustestin joka näytti kahta tyttöä ja poikaa. Kaks ekaa siis tyttöjä ja tän raskauden kohdalla todella vahva tunne pojasta ja poikahan sieltä tulee!
 13. Mountain Uusi käyttäjä

  Kiinalainen kalenteri ennusti meille tyttöä, mutta ultrassa kätilö vahvasti poikaa. Taitaa olla fiksumpi uskoa tässä tapauksessa kätilöä. :)
  Kumpikin on toki tervetullut! :Heartblue:Heartred

Jaa tämä sivu