Tyttö vai poika?

Keskustelun 'Lokakuisten leikkinurkka' aloitti Vargynja, 13 tammi 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Onko sinulla aavistusta, kumpi mahtaa olla tulossa? Tule myös kertomaan myöhemmin, pitikö aavistuksesi paikkansa. :)

  Täällä voit käydä testaamassa, onko sinulla suurempi todennäköisyys saada tyttö vai poika. Asiaa voi koittaa myös ennustaa kiinalaisesta syntymäkalenterista. :)
 2. Mel Tuttu foorumilla Lokaäidit 2020

  Eiköhän tule lisää poikia, kun ei muuta osata

  Lähetetty minun CLT-L29 laitteesta Tapatalkilla
  • Hauska Hauska x 1
 3. tiinaO_o Tuttu foorumilla

  Tuo kiinalainen kalenteri on osunut tyttöjen kohdalla oikeaan. Nyt ennustaisi poikaa, olisipa se jännää!
 4. Liinufiinu Tuttu foorumilla Lokaäidit 2020

  Kiinalainen kalenteri osui esikoisen kohdalla oikeaan, mutta ei kuopuksen. Uskon siis siihen 50% todennäköisyydellä :grin
  • Hauska Hauska x 1
 5. Giraffe86 Peruskäyttäjä

  Kiinalainen kalenteri ei toiminut esikoisen kohdalla (hän on tyttö) joten nyt veikkaan poikaa :) sormustesti aina näyttänyt että saan tytön, pojan, pojan. Hyvin hämäävää, mutta se ei petä (siis aina kun olen tehnyt, saan saman tuloksen :D vaikka vuosia välissä). Toiveita sen kummemmin ei ole, kumpi tahansa on ihana.
 6. sem_84 Peruskäyttäjä

  Meillä ois pienenä salaisena toiveena poika, joka perisi isänsä ruskeat silmät. Ensimmäisistä lapsista päätin jo kauan ennen raskauksia, että ensin tyttö ja sitten heti perään poika. Näin tapahtui. Kolmas ei ollut suunnitelmissa ennen kuin tapasin nykyisen mieheni, jonka jälkeen aloin toivomaan toista poikaa.
 7. sem_84 Peruskäyttäjä

  Ja kiinalainen syntymäkalenteri on ollut molemmilla kerroilla oikeassa ja nyt se veikkaisi poikaa :Heartblue Joten sillä mennään
 8. KatMa Tuttu foorumilla

  Kiinalaisen kalenterin mukaan taitaa pitää paikkansa edelliset tytöt. Nyt se ennustaa poikaa ja poika olis ihan kiva, kun ei sellaista vielä ole. :Heartblue
 9. Foreverfever Rakastunut foorumiin Maaliskuiset 2021

  Toivon poikaa ihan vain siksi että ne on meidän perheessä paljon helpompia kuin tyttö :D mulla aina unessa nähty sukupuoli pitänyt paikkansa, että odotellaan jos näkisi jotain vauva unia. Tyttökin olisi kyllä kiva niin sitten olisi molempia 2..
 10. Keltainen Aloittelija

  Meillä on jo yksi tytär ja aina tiesin esikoisen olevan tyttö, en tiedä miksi, mutta niin aina uskoin ja niin olikin.
  Tästä on jotenkin hassua ettei mitään hajua eikä edes salaista toivomusta.Jännittävää olisi saada poika, mutta niin myös tyttö, kun näkisi millaista olla kahden likan äiti. :p Esikoinen toivoo pikkusiskoa, hän ei kylläkään tiedä vielä raskaudesta.
 11. jjulie Aloittelija

  Kiinalainen kalenteri ennustaa tyttöä.. Salaiset toiveet että olisi oikeassa :Heartpink
 12. elin.sand Aloittelija

  Kalenteri lupailee poikaa.
  Kumpikin käy mutta ainakin nyt kuvittelen että poika olisi helpompi :grin
 13. FolkeMilea Tuttu foorumilla Lokaäidit 2020

  Hentoinen poikaolo ja toive. Jotenkin tuntuu että meidän pian 5v nykyisen kuopuksen olisi hyvä jatkaa perheen prinsessana. Kuopus itse tosin toivoo pikkusiskoa, se kyllä olisi ehkä jotenkin helpompi jatkumo käytännön kannalta.

  Kiinalaiseen kalenteriin ei kannata luottaa, koska sekä esikoinen että kuopus (ja nykyinen raskaus) on hedelmöitetty samaan aikaan ja molempia merkkejä on satsiin sattunut. Pitääkin katsoa varsin siirtoaikojen mukaan.
  Edit: Niiden mukaan katsottuna aiemmat meni oikein ja nyt tulis poika. Hmm... jo kaksi merkkiä. Tuntuu kyllä tyhmältä miettiä näitä kun ei tiedä onko tuolla elämää, mutta joku sukupuoli sillä siittiölläkin on ollut.
  Last edited: 15 helmi 2020
 14. Janksu Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Oo jännää, mulle tarjoaa tyttöä tuo kiinalainen kalenteri :Heartpink en olekaan katsonut aiemmin tässä raskaudessa tuota, niin oli ihan yllätys.

  Itsellä on kuitenkin poikaolo, koska jotenkin odotus muistuttaa esikoisen odotusta, joka on poika. Naamakaan ei kuki yhtään, ennemminkin iho mennyt parempaan päin :)

  Mutta eipä tuon väliä kunhan jonkun elävän tuolta vielä käsiinsä saisi..
 15. Janksu Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Hei te joilta löytyy jo molempia sukupuolia lapsista. Oliko raskaudet jotenkin erilaisia toisistaan? Uskotteko, että raskauden perusteella voisi tietää, kumpi oli tulossa? :)
 16. Pensasmustikka Peruskäyttäjä Tammikuiset 2021

  Mulla on fiilis, että poika! Ja kiinalainen syntymäkalenteri vain vahvisti tämän :wink
 17. _Karkki_ Aloittelija

  Kumpi vain käy, mutta kahden tytön ja kahden pojan kokemuksella pojat niiiiiin paljon helpompia! :smiley-bounce012 Kunhan perii isin ruskeat silmät niin se riittää mulle :joyful:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 18. _Karkki_ Aloittelija

  Ainoa ero oli että tytöt eloisampia, muuten ei mitään eroa ja tämä siis myös tyttö/poika kaksosraskaudessa :happy093
 19. Foreverfever Rakastunut foorumiin Maaliskuiset 2021

  Mulla oireista ei ole mitään pystynyt päättelemään kun vaihteli kaikissa niin paljon, mutta eka lapsi poika, ja näin ennen rakenneultraa ja sen jälkeen paljon unia poikavauvasta, linea negra myös ilmestyi.
  Toka lapsi tyttö ei mitään muuta kuin unissa tyttö, ei linea negraa.
  Kolmosesta luvattiin rakenneultrassa tyttöä, mutta näin unia poika vauvasta ja tuli myös linea negra, syntyi poika! Eli mä luotan tällä kertaa tuohon linea negraan tai varaan ylimääräisen ultran sukupuolen tarkistukseen, ennen kuin ostan mitään tyttö/poika väreissä, jos omat olot ei tue kätilön veikkausta:grin
 20. Tiarella Tuttu foorumilla

  Edelliset pitäny paikkaansa poika ja tyttö. Nyt ennustaa että ois tyttö tulossa. Saa nähdä, lapset toivoo kyllä pikkuveljeä :wideyed:

Jaa tämä sivu