Tyttö vai poika?

Keskustelun 'Huhtikuisten leikkinurkka' aloitti Vargynja, 19 heinä 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. laurajm Aloittelija

  Mulla on todella poikaolo, näen unta pojan syntymästä ja huomaan ajattelevani koko aika, että vauva on poika. Tämä kyllä muuttuu varmasti raskauden edetessä, niinkun oli esikoisestakin. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Siiru Rakastunut foorumiin Huhtiäidit 2020 Lokamammat 2017

  Oon aika varma että poika tulee.. Toki tyttö ois myös tervetullut, mutta en vaan jotenkin jaksa uskoa siihen..
 3. Mirkkunen1 Aloittelija

  Kovasti olen halunnut pojan, mutta tytöltä tuntuu. Tottakai kumpi vain on erittäin tervetullut!
 4. StellaMom Ihastunut foorumiin

  Kiinalaisen ennustuksen mukaan tulisi tyttö, ja en haluaisi ajatella sitä tällä tavalla mutta koska on jo poika niin tyttö olisi mukava. Fiilis ja ennustus on kuitenkin poika, koska miehen puolelta tulee se ratkaiseva geeni, ja heidän perheessä oli vain poikia. Mun toisella siskolla on vain tyttöjä ja toisella taas vain poikia. Ja koska tämä on eka mulle niin ei voi edes kuvitella mitä tulee. Juuri nyt toivon vain että on terve ja tulisi syliin asti!
 5. merps Peruskäyttäjä Huhtiäidit 2020

  Kävinpä nyt vielä tekemässä tuon testin ja katsoin kiinalaista syntymäkalenteria. Testi sanoo poika ja kalenteri tyttö. Eli eipä ollut paljon apua aavisteluun tästä :laughing002
  • Hauska Hauska x 1
 6. Lia83 Tuttu foorumilla Tammikuiset 2021 Kesämammat 2018

  Esikoisesta olin ihan varma että on tyttö, poika tuli :p Nyt ei oikee mitää fiilistä viel, tai ehkä ihan lievä poikafiilis :grin Ehkä sitte np-ultran jälkeen uskaltaa enemmän ajatella ja fiilistellä.
 7. tiinaO_o Tuttu foorumilla

  Onpa hassua, kahden lapsen (tyttöjä) sukupuolet osuu tuon kiinalaisen kalenterin mukaan oikeaan! Nyt tämän tuoreimman (mikäli pysyy menossa mukana) sukupuoleksi näyttäisi poikaa. Mulle on se ja sama kumpi tulee, kunhan on terve. Jostain syystä oon omaksunut ajatuksen, että meille tulisi vain tyttöjä, mutta poika olisi kiva yllätys tähän akkavaltaan.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Neasyos Aloittelija

  Mulle näyttää kiinalainen kalenteri kaikkiin 3 tyttöä, mut toka lapsi on kyllä poika :grin
  Ekassa ja tokassa raskaudessa tiesin aika alusta asti, että kumpi on tulossa, mutta nyt en oo vielä varma. Jostain syystä enempi kuitenkin sellainen tyttöolo :dummy1:
  Ekassa ajattelin näistä tyttöä: tyttö vie kauneuden, koko keskivartalo muodoton/turvonnut, akne, erittäin paha oksentelu ja sit varhaisultran mukaan katoin sitä jotain teoriaa (ramzi theory?)
  Tokassa näistä poikaa: kauneutta ei oltu viety (voiko näin sanoa :hilarious:), keskivartalo ei ollut turvonnut, ei aknea, oksentelu lievempää ja taas toi ramzi teoria toimi ja sit myös koko raskauden ajan oli ihan poikamasu.
  Nyt tässä raskaudessa on vähän kumpaakin noista :rolleyes:
 9. Lia83 Tuttu foorumilla Tammikuiset 2021 Kesämammat 2018

  En ollu tosta ramzi teoriasta kuullukkaa ennen, rupes kiinnostaa. Teitkö ite sen tulkinnan vai lähetitkö kuvan jollekki? Löysin jonku nettisivun mihin voi kuvan lähettää ja sieltä sais vastauksen :bored:
 10. Neasyos Aloittelija

  Mä katoin pinterestistä niitä kuvia ja selityksiä ja niiden mukaan sit tulkitsin. Sielläkin tais olla laitettu kommentteihin ultrakuva ja toiset oli vastannut.
  Mut siis kai toikin on samantyyppinen kuin kiinalainen kalenteri, ei se kaikilla paikkansa pidä :happy:
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Leonoora Aloittelija

  Huhtikuisesta poikaolo.

  Tosin niin oli noista muistakin ja saldona kaksi poikaa ja tyttö (oikeasti tytön raskaus ihan erilainen mutta silti intin pojaksi). Tavallaan toisen tytön haluaisin niin olisi kaksi poikaa ja kaksi tyttöä
 12. Loviisa Tuttu foorumilla Huhtiäidit 2020 Syysmammat 2017

  Alan olla aivan varma, että tämä on tyttö. Tämä 24/7 etova olo on jotain sellaista, mitä ei esikoisesta (poika) todellakaan ollut...
 13. Nereid Ihastunut foorumiin Huhtiäidit 2020

  Mulle näyttää kans oikein ja mulla on 7
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Nereid Ihastunut foorumiin Huhtiäidit 2020

  Kiinalaisessa kalenterissa pitää muistaa se että niiden uusivuosi on eri aikaan. Ja siinä alkuperäisessä
  Oli mun mielestä äidin ikä hedelmöityshetkellä, ja kiinalaiset laskee et vauva on 1 kun se syntyy ja vuoden päästä täyttää 2 kun me lasketaan et täyttää vaan yhden.
 15. Evelin14 Aloittelija

  Mulla on semmonen olo että se on tyttö, ja jos on kaks niin kaks tyttöä. Miehellä on olo että ois poika ja toivoo kaksosia :D

  Voi ei, foorumin testi ja kiinalainen kalenteri näyttää poikaa! Toivoisin kyllä tyttöä! Vaikka oikeastihan molempi ois ihana
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 2 syys 2019
 16. Stina Tuttu foorumilla Huhtiäidit 2020

  Meillä molemmilla on tyttö fiilis, tosin eipä sillä ole väliä kumpi tulee, mutta jännä nähdä pitääkö oma tuntemus paikkansa :)
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 17. Nereid Ihastunut foorumiin Huhtiäidit 2020

  Kävin kattoo niit varhaisultrakuvia pinterestistä jonka mukaan voi arvata istukan/kiinnittymis kohdasta kumpi tulee. Mut siel oli tyttö vasemmalla poika oikealla kuvia ja päinvastaisia kuvia.
 18. Neasyos Aloittelija

  Oliks niissä sanottu onko otettu alakautta vai vatsan päältä? Se vaikuttaa niihin tuloksiin.
 19. Nereid Ihastunut foorumiin Huhtiäidit 2020

  En tienny. Jos on otettu alakautta niin kumpi sillon on tulossa oikealta/vasemmalta sen testin mukaan?
 20. Neasyos Aloittelija

  Jos en nyt ihan väärin muista niin alakautta ja vasemmalla puolella oleva istukka meinais tyttöä.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu