Tunteet ja niiden myllerrys

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti Helytsy, 9 huhti 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. omppu15 Rakastunut foorumiin Toukomammat 2018

  Arrgh! Tiedän että en ole näin yövuorojen jälkeen mikään paras tulisin tapaus. Mutta mutta.. oli tarkoitus että mun heräämisen jälkeen lähettäis käymään kaupungissa äänestämässä ja sen jälkeen käytäis syömässä. Äänestys reissu meni ihan ok, mut sen jälkeen alko takapenkiltä kuulua kitinää. Mentiin sit liki ruokapaikkaa ja hypättiin autosta ulos ni huomattiin että pikku jäbällä oli kuset tullu ihan huolella turvaistuinta myöten läpi! Ja vaihtovaatteitahan siis ei ollu mukana.. siinä meni hermot, ja sen kyllä huomas! Noh, eikun kaupasta jotahin puolivalmista ostamaan ja kotiin syömään.. illasta olis voinu tulla kiva.. ukko jonku leffanki varannu tälle illalle mutta saas nähä jaksaako sitä sitten katsoa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 2. Kia Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Just noin. Ei mitään porstuaa kun jotain harmillista sattuu.

  Täällä käytiin äänestämässä myös. Ja kopissa aloin yhtäkkiä itkemään kun aattelin että nyt se mun ehdokas saa äänen. En tajua. Ja kun ajeltiin kotiin, katselin tienvarsilla olevia vaalimainoksia joissa ehdokkaat hymyilivät yritteliäinä, ja taas itkin. Aivan älytöntä.

  Raivareitakin on tullut. Tunne valtaa mielen ja kielen ennen kuin ehdin mitenkään aikuisen lailla tilannetta koodata. Vaikka toisin päätin. Varsinkin tuo pikkutyttömme repii pinnan ihka tiukalle. Ja tietenkin mies.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Hauska Hauska x 1

Jaa tämä sivu