Tuet, lomat ja muut etuudet

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2014' aloitti hymykuoppa, 26 marras 2013.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Nipsumuki Tietävä tietäjä Toukokuunmammat 2014

  Korjattu tukipäätös tuli! :happy093
  Summaankin olen varsin tyytyväinen, voi jopa saada vähän säästettyä sivuun ennen kotihoidon tuelle jäämistä.
  • Tykkään Tykkään x 3
 2. Lälly Seurustelun sensei Toukokuunmammat 2014 Syysmammat 2016

  Mä odottelen edelleen ylipäätään mitään tukipäätöksiä o_O No onhan virallisen äitiysloman alkuun vielä ruhtinaalliset 2vko, että viivytelkööt ihan rauhassa siellä Kelassa!
 3. Nipsumuki Tietävä tietäjä Toukokuunmammat 2014

  Joo, mähän ehdin jo aloittaa lomat ennen kuin päätös oli plakkarissa, et sulla on vielä hyvin aikaa :)
 4. Lälly Seurustelun sensei Toukokuunmammat 2014 Syysmammat 2016

  Ai ei se näköjään sitten ole niin justiinsa. Jännään vaan just sitä päätöstä siitä, että suostuvatko kattomaan viimeiseltä puolelta vuodelta vai meneekö 2012 vuoden verotuksen mukaan toi äitiyspäiväraha. No sen näkee sitten :)
 5. Neljän suora Puuhakas puhuja

  Mulle tuli Kelan päätökset tosi nopeesti ku viimein sain ne hakemukset tehtyä. Sain hysteerisen naurukohtauksen ku avasin Kelalta tulleen päätöskirjeen. Mies siinä ihmettelemään, että mitä oikeen nauran. Oli vaan niin huvittavaa ku tosiaan vertas tätä nykyistä, huimaa kotihoidontuen määrää siihen tuloon, mitä alan saamaan ku jään äippälomalle. Oikeesti rahaa tulee ovista ja ikkunoista moninkertasesti aikasempaan verrattuna. Mitä mä sillä kaikella teenkään. Niin ja huvittavaa oli myös päätöksessä kommentti, että tulot on laskettu edellisen kauden mukaan ja jos haluan ni voitas mennä myös vuoden 2012 verotuksen mukaan ku työtuloja oli just jotku lomarahat. Notta voi tähän asiaan hakea muutosta jos tahtoo, varmaan :grin
  • Tykkään Tykkään x 5
 6. Jonna Oman äänensä löytänyt

  Olen alkanut jälkeenpäin vähän katumaan, että otin äitiyspakkauksen. Kävin pari päivää sitten kiertelemässä kirpputorilla ja mukaan tarttui pussillinen hyväkuntoisia vauvanvaatteita, jotka tuli maksamaan n. 20€. Ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin nuo äitiyspakkauksen vaatteet on aika rumia, lukuunottamatta paria bodya. :grin Joo joo, "siinä on muuta hyödyllistä.", mutta kun nekin saisi ostettua noin muutamalla kympillä. Sain muuten siis tämän vuoden pakkauksen.

  Tukipäätökset tuli yllättävän nopeasti. Jätin hakemukset netissä muistaakseni 6.3 ja sain päätökset seuraavalla viikolla. Kaveri sanoi, että niitä saa odottaa ainakin muutaman viikon. :eek: Oli positiivinen yllätys, siis tuli ihan yllätyksenä, että saan 56 päivän ajalta korotettua äitiyspäivärahaa! Voin siis ihan huoletta ostaa vauvalle vaatteita, tarvikkeita ja leluja. :p
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 7. HKI00550 Varmaotteinen viestittelijä Toukokuunmammat 2014

  Mä taas tosiaan jätin hakemukset 20.1. ja sain päätöksen vanhempainrahasta tällä viikolla... No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Oon varsin tyytyväinen tuen tasoon. Yrittäjänä oon tottunut villisti heitteleviin tuloihin joten nyt on ihmeellistä tietää koko loppuvuoden kuukausitulot.
 8. neiti joulukuu Silmät suurina ihmettelijä

  Olisiko tällä palstalla kiinnostuneita vaihtamaan uuden täysin penkomattoman vuoden 2014 äitiyspakkauksen viime vuoden pakkaukseen, mikäli sellainen on vielä jollekin postitettu?
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. Nipsumuki Tietävä tietäjä Toukokuunmammat 2014

  Oletkos neiti joulukuu kysellyt facen äitiyspakkauskirppiksellä? Ainakin heti uuden pakkauksen julkaisun jälkeen siellä olisi moni vanhan saanut halunnut vaihtaa uudempaan pakkaukseen.
 10. neiti joulukuu Silmät suurina ihmettelijä

  Kiitos vinkistä Nipsumuki! :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. Nipsumuki Tietävä tietäjä Toukokuunmammat 2014

  Nostellaas vanhaa ketjua. Tuleeko tuonne kelan asiontipalveluun joku merkintä ku ovat saaneet lääkärintodistuksen jälkitarkastuksesta? Mulla meni sen lähetys vähän viimetippaan ja siellä ei näy vielä mitään kuittausta tuosta.

  Sent from my SM-T310 using Vau Foorumi mobile app
 12. lyyti Keskustelujen kuninkuusravaaja Toukokuunmammat 2014

  .
  Last edited: 23 marras 2016
 13. Nipsumuki Tietävä tietäjä Toukokuunmammat 2014

  Mää itseasiassa skannasin sen ja laitoin viestinä ja täs ny kelaan et pitäskö pelaa varman päälle ja kiikuttaa se kelaan. (Ah, melkein runollista)

  Sent from my SM-T310 using Vau Foorumi mobile app
 14. Rimpsukka Asioista perillä oleva Toukokuunmammat 2014

  Mä otin kännyllä valokuvan todistuksesta ja laitoin sen netissä. Tuntu kelpaavan! :D

  Sent from my GT-I9305 using Vau Foorumi mobile app
  • Tykkään Tykkään x 2
 15. Ameeba Seurustelun sensei Lokakuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  Mulla terkkari lupas lähettää sen. Tosin Kelan sivuja en oo sen koommin katsonut. Mikä ois seuraava etappi mitä tarvii Kelan kanssa asioida? Hoitovapaalle jääminen?
 16. alifantti Hyväntuulinen höpöttäjä

  Mä toimin samoin ku Rimpsukka, eikä oo ainakaan kuulunut nurinaa. Kaiken kaikkiaan oon kyl ollut tosi positiivisesti yllättynyt Kelan kanssa asioinnin helppoudesta. Netin kautta pystyy tosi iisisti toimimaan ja puh palvelusta oon saanut aina hyvää palvelua. Ja rahaakin tipahtelee tilille tasaisin väliajoin :wink


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 17. Leina Piirimestaruustason postaaja Lokakuunmammat 2015

  Olen tänään miettinyt töihin palaamista. Lisättäköön vielä etten missään nimessä sinne haluaisi palata ainakaan vuoteen. Jostain syystä ajatus on vain alkanut ahdistamaan suuresti. Onko muut miettineet jo töihin paluuta? Jotenkin aika menee niin nopeasti, että kai näitäkin asioita pitää pohdiskella.
 18. Stella_ Asioista perillä oleva Elokuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014

  Juu, mielessä pyörii - etenkin näin 5.30 kun uni ei enää tule yösyötön jälkeen. Maaliskuu alussa pitäis palata. Toivon kyllä voivani jäädä kotiin ainakin kesäksi, paluu olis sit joskus elo-syyskuussa.


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 19. Muruska Kommentoinnin ninja Toukokuunmammat 2014

  Oon miettiny et ens syksynä alottais. Ellei yllättäviä muutoksia tule :wink
 20. Annde Vieras

  Kenelläkään tietoa kuntalisästä, jota saa sitten kotihoidontuen lisäksi joissain kunnissa? Meillä pitäisi hakea sitä aina vähintään 4kk ajaksi, mietin että täytyykö se sitten 4kk välein uusia hakemus jos ei ole varma palaisiko sitä töihin jo enemmin, vai hakeako suoraan siihen asti kun sitä saa ja katkaista vaan tulo jos palaakin aikasemmin töihin?