Toukomammoja Tampereen seudulta?

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2013' aloitti Firstlove, 3 loka 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Belegwen Aloittelija

  Myös mua kiinnostaa luonnonmukaiset kivunlievitysmahdollisuudet, joten uskoisin tulevani 5.3. paikalle! Huhtikuun kuviot on vielä auki, joten en oo varma, pääsenkö seuraavaan teemailtaan.

  Synnytykseen valmistautumista käydään läpi perhevalmennuksessa toukokuun alussa; saa nähdä, ehtiikö siihen osallistua ;) Siinä samassa on kivunlievityksestä, mutta tuskin yhtä syvällisesti kuin tuossa maaliskuisessa teemaillassa.

  Taysiin ajattelin käydä tutustumassa sitten äitiysloman alettua, eli huhtikuun puolenvälin jälkeen. Onneksi (?) paikasta sai kuulla jo tapaamisessa... :D
 2. Belegwen Aloittelija

  Hei! Loin salaisen ryhmän Facebookiin meille Tampereen seudun toukomammoille nimellä Tampereen seudun toukokuiset 2013. Laittakaa mulle viestiä, jos haluatte ryhmään niin nähdään, onko sille tilausta :)

  https://www.facebook.com/groups/588988084460194/
 3. Riina81 Aloittelija

  Belegwen, laitoin sulle yv:n fb-ryhmästä :)

  Voisin koittaa kans päästä mukaan noihin napapiirin teemailtoihin, kiitos vinkistä!
 4. Belegwen Aloittelija

  Pystyn näköjään lisäämään vain ystäviäni tuohon ryhmään, kun on salaisesta porukasta kyse. Joten jos tulee joltakin Päiviltä kaveripyyntö, tiedätte, mistä on kyse. Voin vaikka poistaa teitä sitten kaverilistalta ryhmään liittymisenne jälkeen; ei siis tarvitse miettiä sitä, että joku vieras pääsisi tutkimaan teidän tietojanne :)
 5. Kevätvauva16 Aloittelija

  Kiitti vinkistä Charlottez! Minäkin kuulisin mielelläni lisää tuosta aiheesta..eli 5.3 yritän päästä paikalle. Kiva mennä tommoisiin iltoihin porukalla :).. Belegwenille, Täällä edelleen todella suunnitteilla tuohon Facebookin/ryhmään liittyminen :)
 6. Belegwen Aloittelija

  Hyvä juttu, Timsu! Laita sitten viestiä, kun olet luonut itsellesi profiilin :)
 7. Kevätvauva16 Aloittelija

  Heippa pitkästä aikaa, Ajattelin kysäistä kuinka moni on huomenna menossa tuohon Tampereen napapiirin synnytysteemailtaan? Itse ajattelin ainakin paikalle yrittää..:)
 8. Belegwen Aloittelija

  Moi! Jos mitään yllättävää ei satu, niin tulossa ollaan :)

Jaa tämä sivu