Toukokuiset odottajat 2011

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2011' aloitti Minnuska89, 12 elo 2010.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Jelena Aloittelija

  Olen täällä käynyt katselemassa keskusteluja jo monta-monta kertaa ja enkä uskaltanut rekisteröityä edes. Kävin ultrassa ja on todettu että siellä on pikkuinen. Nyt uskalsin liittyä tähän viestiketjuun mukaan. LA on 13.5.2011, ikä on 30, lapsi 1 (poika 5v), Kätilöopisto.  Hyvää syksynjatkoa kaikille!
 2. MiMMuhi Aloittelija

  minut voikin sitten poistaa listoilta... Tänään np-ultrassa näky että raskaus keskeytyny viikolla 6 :/
 3. tini Peruskäyttäjä

  Tervetuloa mom83 & Jelena! Ja MiMMuhi, suuren suuret osanotot surussanne [:(]
 4. mom83 Peruskäyttäjä

  MiMMuhi: Osaanottoni suureen suruusi [:(]

  tini: Kiitoksia [:)]
 5. Midas Aloittelija

  Täällä uusi odottaja..Eilen varmistui laskettuaika 4.5.. Kaiken hankaluuden jälkeen siellä nyt kuitenkin oli elämää [:D] Jos nyt pikkuhiljaa uskaltaisi iloita tästä ja toivoa loppua kohden parempaa..(uskalsin jopa liittyä tänne jo nyt)
  Ihanaa odotusta kaikille muillekkin!
 6. Tatjuska Ihastunut foorumiin

  MiMMuhi: Syvät pahoitteluni ja voimia ja jaksamisia. Pieni hetki toipumisaikaa ja sitten uusi yritys. Se on lopulta parasta lääkettä menetykseen... Halaukset!
 7. torniruusu Vieras

  huomasin että tietoja antanut itsestäni ilmoittautuessani niukanlaisesti. Kyseessä on siis toinen muksu. Allekirjoittanut on 30v ja sairaala on SATKS
 8. torniruusu Vieras

  Ensimmäiselle ei edes kokeiltu kestoja, kun olin niin väsynyt, etten jaksanut ajatellakaan vaippojen pesemistä, sitten kun oisin halunnut koittaa olivatkin jo liian pieniä nuo äitiyspakkauksen vaipat, enkä raaskinut alkaa ostamaan, kun ei tietenkään mitään varmuutta olisinko viitsinyt käyttää vai en. Katotaan miten tämän toisen kanssa käy. Toivottavasti edes kokeilluksi saisin tällä kertaa.

  Ruuan kanssa olen ollut reippaampi. Otin periaatteen, että vähintään toinen potturuoka olkoon äitin tekemää, jos aina ei viitsi niin olkoon sitten toinen kaupan mössöjä. Melko pian kävi selväksi, että äidin voimakkaammin maustettuja sapuskoja menee melkein tuplat kaupan valmiisiin verrattuna, joten en sitten viitsi enää niitä edes tarjota muuta, kuin "hätätapauksessa", eli matkalla, kylässä, pitkäksi venyneen ulkoilun jälkeen, kun muksu ei jaksa ootella, että perunat kiehuu ja söisi vaikka pieniä kiviä, jos niitä lusikalla tarjoisi. Aloin tosiaan melkein heti käyttämään yrttimausteita ja pippuriakin melko pian. Nykyisin 10 kuukautinen nappula syö samaa kuin muutkin, suola ja maito vain lisätään vasta, kun Eemelin annos on sivuun nostettu. Toivottavasti uusikin tulokas olisi yhtä "teräsvatsainen" ja ennakkoluuloton maistelija kuin isoveljensä. Tällä tavoin säästyy todellakin pitkä penni, etenkin kun kesällä sai hakea kasvimaalta itse kasvatettuja.

  Onko kenelläkään kokemuksia alavatsan vihlonnasta, tai voisiko sitä jotenkin helpottaa. Ensimmäiseltä kuljin puolukassakin viikkoon 30 saakka, sitten yhtäkkiä kävivät alavatsakivut niin hurjiksi, etten uskaltanut edes kävelylle lähteä yksinään. Kipu liittyi ja liittyy tälläkin kertaa nimenomaan liikkumiseen ja viimeksi sitä jatkui ihan synnytykseen viikolla 42 saakka. Nyt on kuitenkin vasta viikko 12 menossa, että hirvittää, jos nää liikut nyt rajoittuu seuraavaksi 30 viikoksi ihan kotipihan tuntumaan.

  Lopuksi vielä tsemppiä ja onnea kaikille!
 9. Anni86 Aloittelija

  Heippa! Ilmoittaudun mukaan toukokuun 2011 odottajiin. Elikkä ensimmäistä odotetaan, laskettuaika on 16.5.2011 ja synnyttämään olisi tarkoitus mennä Kätiopistolle.
 10. KaiKo Tuttu foorumilla

  Vastailkaa jatkossa tuonne "toukokuiset 2011", niin mä päivitän sinne listaa.
 11. Loveuhoney Aloittelija

  Heippa Hei, Moikka Moi!! Ilmoittudun mukaan odottajiin! Laskettu aika 17.5.2011 [:D][:D] Esikoista odotetaan. Pari keskenmenoa takana mutta toivon mukaan nyt voi jo hengähtää [:)]  Vaasan Keskussairaalaan olisi tarkoitus mennä synnyttämään [;)] Mukavaa marraskuuta kaikille odottajille!!  [8D] 
 12. candy_ Aloittelija

  unohinpas tossa käyä tänne päivittelee tossa jo aikoja sitte ku sillonku oli eka neuvola ja sitte seuraavana päivänä lääkärissä käynti nii sielläpä sitte näkykii kaks sikiötä :D että kaksosia tässä odotellaan...(hieman tuli pommina)nyt rv 15+5. liekköhän täällä kaksos odottajille omaa keskustelu palstaa?!?!?!

  onnea vaan kaikille uusille plussanneille!!!

Jaa tämä sivu