Tampereen seudun huhtikuiset

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2016' aloitti huhtivauva16, 5 elo 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. huhtivauva16 Näppärä viestien naputtelija

  Moikka, ajattelin luoda tällaisen ketjun Tampereen seudun (Tampere+lähikunnat) porukoille, jotka synnyttävät TAYSissa. Meitä näytti olevan jo muutamia foorumilla niin ajattelin että jos on jotain Tampere spesifistä juttua niin sille vois olla oma ketjunsa.

  Itsellä on ollut myös tosi positiivinen kokemus viime raskauden ajalta kun meille muodostui VAU:n Tampere ryhmän kautta kiva treffiporukkakin, jonka kanssa nähtiin ihan fyysisesti raskauden puolenvälin jälkeen mahoinemme muutamaankin otteeseen. :happy: Treffailu on jatkunut sen porukan kanssa säännöllisen epäsäännöllisissä merkeissä lasten leikkiessä keskenään syntymien jälkeenkin. Itselleni se oli ja on ollut tosi mukava vertaistukiverkosto. Jos täällä on kiinnostusta vastaaviin mammamahatreffeihin jossain vaiheessa myöhemmin niin I´m in!
 2. huhtivauva16 Näppärä viestien naputtelija

  Tuolla toisessa ketjussa oli neuvolan ensikäynnistä juttua ja kommentoin sinne että Tampereella noi esitiedot (ne laput jotka aiemmin lähetettiin kotiin) täytetään sähköisellä lomakkeella. Eli täältä kirjaudutaan sisään pankkitunnuksilla. http://www.tampere.fi/terveyspalvelut/sahkoinenasiointi/terveyspalvelut/lomakkeet.html tuolla oikealla on toi "kirjaudu sähköisiin terveyspalveluihin" ja siellä on sitten joku "neuvolan esitietolomake" tai jotain semmosta - en muista kun eilen näpyttelin :) Se oli sellainen itseohjaava työkalu kyllä. Mua ohjeistettiin tosiaan näin kun varasin ekaa neuvolakertaa. :) Ne ilmeisesti loivat ensin sinne järjestelmään asiakkuuden mulle ja teillekin on varmaan luotu kun olette varailleet aikoja.. olettaisin.
 3. Eleanora Kommentoinnin ninja

  Minä oonkin Kangasalan puolelta ja meillä kyllä tuli ihan perinteiset paperilomakkeet vielä. Tuo sähköinen juttuhan kuulostaa näppärältä!
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. huhtivauva16 Näppärä viestien naputtelija

  Ne oliskin olleet ehkä helpommat varsinkin kun ravinto-osio tuli isällekin. Nyt pitäis tulostaa ravintokysely myös isälle... Daah...
 5. Eleanora Kommentoinnin ninja

  Mutta niin, huhtivauva, kiva kun teit tämän ketjun! Oisin kans kyllä mielellään mukana mahamiitissä kunhan saadaan raskaus kunnolla alkuun ja jos kaikki menee hyvin!
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Acelya Jostain jotain jo tietävä

  Mukana! Täällä innokas treffailija ja monessakin vauvaryhmässä olen mukana. Tapaamista kehiin vaan.
  • Tykkään Tykkään x 2
 7. PiituTiitu Vasta-alkaja

  Hei! Täällä ilmoittautuu uusi plussannut. Eilen tein testin ja ilmeiseti olisi nyt rv 4+6 ja siis ensimmäistä ja erittäin toivottua lasta odotellaan :) LA olisi näillä näkymin 10.4. Ylöjärvellä asustellaan ja innolla oon mukana treffaamassa muita mammoja :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. Eleanora Kommentoinnin ninja

  Jee! Onnea uusille! Jos vaikka odotetaan ultrien yli ennen kuin tavataan, vai mitä ootte mieltä? Itsellä ainakin olo, että haluaa varmistuksen vielä tälle uutiselle ultran muodossa. Ja ehkä tää väsymyskin sais vähän helpottaa ensin...
 9. huhtivauva16 Näppärä viestien naputtelija

  Jee! Kiva saada jengiä kasaan Joo samaa mieltä että vähintäänkin sen 12 viikkoa jos malttais odottaa niin sitten treffailut vasta. Ja onnea uusille plussanneille
 10. Eljeene Näppärä viestien naputtelija

  Täällä kans yks Tampereelta! Meille tuli ihan kotiin postissa nuo esitietolomakkeet :eek:
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 11. huhtivauva16 Näppärä viestien naputtelija

  Tervetuloo Eljeene poppooseen iloiseen !
 12. norappi Sanavalmis juttuseppä Heinäkuiset 2021 Huhtimammat 2016

  Täällä kanssa yksi joka asuu Pirkkalassa.
  • Tykkään Tykkään x 2
 13. huhtivauva16 Näppärä viestien naputtelija

  Tervetulloo norappi!
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. Sindi Silmät suurina ihmettelijä

  Täällä ois kans yks joka ois kiinnostunut mamma ja vauva tapaamisista. Mulla on laskettu näillä näkymin maaliskuun lopulla mutta aikasemmatkin raskaudet on mennyt reilusti yli niin luulen että menee kyllä nyttenkin. :D Ja tosiaan aikasemmista raskausajoista on löytynyt myös hyvät mammaryhmät Vaun kautta, tosin sillon oli helpompaa kun pystyi ryhmäytymään facen puolelle... mut ehkä me pärjätään näinkin....... :p
  • Tykkään Tykkään x 2
 15. huhtivauva16 Näppärä viestien naputtelija

  Kyllä me pärjätään ja kukaan foorumin pitäjä ei voi kieltää mitään mistä sovimme tavatessamme face2face! Muutenkin en ihan ymmärrä näitä rajoituksia mutta kaipa niissä joku tarkoitus on, kunhan ei estä f2f tapaamisiakin..sitähän tämä verkostoituminen on... Ja sitä verkostoitumistahan tämä foorumkin on. Sanonpahan vaan mielipiteeni noista rajoituksista senkin uhalla että saan siitä varoituksen Tervetuloo porukkaan Sindi!
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. Rebecca Silmät suurina ihmettelijä

  Täälläkin yksi plussannut Tampereelta! Ihana saada vertaistukea samassa tilanteessa olevilta. Ja olisi kiva tavatakin tulevaisuudessa, kun tässä raskaus etenee. Täällä ollaan vielä hyvinhyvin alkutaipaleella rv 4+5. Pidetään peukkuja!
  • Tykkään Tykkään x 3
 17. Gnome Luottohahmo langoilla Elokuunmammat 2014 Huhtimammat 2016 Helmimammat 2018

  Oi, täällä oli tällanenkin ketju! Tampereella täälläkin asutaan, LA näillä näkymin 28.4. tosin viime raskaus meni sen pari viikkoa yli, eli oon henkisesti varautunu toukovauvaan :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. huhtivauva16 Näppärä viestien naputtelija

  Tervetuloa Rebekka ja Gnome! :) kyllä me hyvä jengi kasaan saadaan. Minä muutes asun itse täällä Tampereen Kämmenniemessä eli siis lähes maalla... Jos muitakin huvittaa jakaa tarkempia Tampere tietoja niin laittakaa muttei oo mikään pakko :)
 19. norappi Sanavalmis juttuseppä Heinäkuiset 2021 Huhtimammat 2016

  Huhtivauva16, sä asut kyllä ihan maalla. Siellä on varmaan mukava asua. Me käydään mökillä aina kämmenniemessä.
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. huhtivauva16 Näppärä viestien naputtelija

  Joo, onhan tämä kaukana keskustasta, mutta me tykätään. Löydettiin täältä mieluinen talo ja keskustammassa uudet talot oli niin pirun tyyriitä. Muutettiin vasta vappuna tänne, ennen asuttiin lähempänä keskustaa..mutta kun on auto käytössä niin ei tää loppujen lopuks edes ole niin kovin kaukana. Sama aika menee jos asuis Lempäälä/Nokia/Ylöjärvi mitä näitä nyt on. Täällä on paljon mökkejä juu. Luonto, ranta ja peruspalvelut kummiski lähellä :):Heartred
  • Tykkään Tykkään x 1