Tammikuun turinat

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2017' aloitti Miuku88, 1 tammi 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Pilvilinna Kunnioitettu kommentaattori

  Joo, nla täti sano, että mie voisin jo pitää jos pitäis vatsalihaksia jotenki kasassa. En oo vaa jaksan ettiä :D
 2. Penni Päivystävä dosentti Tammiäidit 2020 Helmiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Huhhhuh miten stressaava päivä. Olen päiväkodissa töissä, mennessäni töihin kuulin että yhdellä lapsella todettu parvorokko. Googlettelun jälkeen pelko persiissä odottelin neuvolan soittoaikaa. Sieltä vastasi opiskelija, joka ei tiennyt miten toimia, lupasi soittaa takaisin keskusteltuaan ohjaajansa kanssa. No sitten sain ohjeen mennä verikokeeseen, mistä katsotaan olenko sairastanut sen joskus oireettomana (oireellisena en) ja saanut immuniteetin tai olenko sairastunut para-aikaa vai ei kumpikaan tällä hetkellä..jos sairastan niin siitten sikiön seuranta äitipolilla, koska vaarana on sikiön anemia tai sydänlihastulehdus. Tämmöstä pientä huolta tässä :sad001 rv 24 jälkeen ei ole parvo haitallinen sikiölle, nyt vasta 14+6. Keskenmenoriski olisi jos olisi vähemmän viikkoja. Kerroinpa sitten työkavereille raskaudesta kun en enää voinut salata, kun tämmönen riski..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
 3. Pallo. Hyväntuulinen höpöttäjä

  Tsemppiä Penni! Toivotaan että kaikki menee hyvin. Saatko ottaa sairaslomaa lapsen sairastumisen takia (olla pois töistä)?
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Meridiaani Hyväntuulinen höpöttäjä

  Mulla on Penni ollut sama tilanne, mutta onneksi silloin verikokeessa paljastui jo sairastettu aiempi infektio ja siten immuniteetti. Ymmärsin, että aika usea sen on aikoinaan lapsena/nuorena sairastanut. Toivotaan ettei sun tarvitsisi turhaan huolehtia!
 5. Pilvilinna Kunnioitettu kommentaattori

  Voi ei... Parvorokko. Muaki varoiteltiin siitä parvorokosta, kun poika päikyssä
 6. Birgitta Oman äänensä löytänyt

  Iltaa,
  Täällä ensimmäisen odottaja, sain itseni vihdoin lisättyä käyttäjäksi foorumille. Pari ekaa kuukautta meni kauhun sekaisin tuntein raskaudesta, raskautuminen tapahtui "jotenkin niin äkkiä" vaikka olihan tätä jo ehditty toivoa ja suunnitellakin. Nyt on jo hyvä mieli, hyvät fiilikset ja ekat pienet vaateostoksetkin jo tehty. Tällä hetkellä rv 16 ja mielenkiinnolla seurataan mitä tuleman pitää. Mies on (onneksi) innoissaan asiasta ja tukee mua kaikin tavoin :)

  Mukavaa alkanutta vuotta ja onnea kaikille! :)
  • Tykkään Tykkään x 9
 7. Penni Päivystävä dosentti Tammiäidit 2020 Helmiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Neuvolan täti eli opiskelija ohimennen mainitsi tästä sairaslomasta ja kun tarkempia tietoja kyselin että pitääkö olla epidemia tms niin ei oikeen osannut sanoa juuta ei jaata. Mutta katotaan mitä tuo verikoe sanoo, peukut pystyssä että immuniteetti löytyy..! Jos ei ole immuniteettia enkä sairasta sitä nyt, niin ensi tiistain neuvolakäynnillä kyllä selvitän juurta jaksain asian ja juurikin tuon sairasloman. Tottahan sekin että parvon voi napata vaikka kaupasta mutta eiköhän se todennäköisempää ole, että saan sen lapselta ketä hoidan ja sylittelen.. yritän olla menettämättä yöunia, labraan menen jonottamaan heti aamuseiskalta.
  • Tykkään Tykkään x 2
 8. Barbababa Hyväntuulinen höpöttäjä

  • Tykkään Tykkään x 2
 9. Salmiakka Jostain jotain jo tietävä

  Voi Penni, inhottavaa ylimääräistä stressiä! Pidän peukkuja verikokeeseen!
 10. Penni Päivystävä dosentti Tammiäidit 2020 Helmiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Kiitos. On kyllä, muutenkin stressaavaa aikaa saati sitten että tämmöstä lisähuolta :sad001
 11. Nallenäiti Jostain jotain jo tietävä

  Mä en kestä enää. Eilen meidän piti saada nipt testin tulokset ja soitin klo 10kuten sovittu. No lääkäri ei kuulemma ollut paikalla. Soita uudestaan 10.25. Ok. Soitin ja vain kuullakseni että lääkäri kertoo ettei tulos ole vielä valmistunut. Tänään uudestaan. En kyllä suostu enää viikkoa odottamaan että saan tietää kun tämä lääkäri paikalla vaan ti ja ke. Vielä 2 ja puol tuntia!!!!
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 12. Jennamarina Hyväntuulinen höpöttäjä

  Saitko tulokset nallenäiti??
 13. Penni Päivystävä dosentti Tammiäidit 2020 Helmiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Mä odottelen parvorokkotuloksia, max 6 työpäivää menee. Tiistaina on neuvola, jospa ne sillon olis tullu.
 14. milli79 Näppärä viestien naputtelija

  Sokerirasitustulokset normaalit, jee :)
  • Tykkään Tykkään x 4
 15. Helvira Jostain jotain jo tietävä

  Minäkin sitten aattelin kirjotella jotain, jonkin aikaa oon lueskellu tejän kirjotuksia :)
  Tänään 16+5 ja alkaa jo hengästyttää suuremmat rasitukset :wink yhtäkkiä pompahtanu tuo kunnon mahakin esiin, mieskin tuumas et kylläpäs se jo näkyykin. Neljättä odotan.
  Aikasemmissa raskauksissa oon käyny kahdesti sokeiraituksissa iskän 2.tyypin diabeteksen takia, ja ain on sokerit ollu kunnossa. Nyt sitten nvlasta sano et eiköhän se riitä jos kerran käyt puoli välissä raskautta. Sehän sopii mulle, vaikkei se sokerirasitus ole mulle paha ollutkaan. Viimeksi kerkesin kutoa vauvvelille pipoa pitkän pätkän. :happy:
  • Tykkään Tykkään x 5
 16. Nellanalle Silmät suurina ihmettelijä

  Nallenäiti, tuo nipt-tuloksien odottelu on niin raastavaa! Meillä meni 15 päivää saada tulokset ja asumme kuitenkin täällä lähempänä nipt-labroja, ettei näytteen kuljetukseen tulisi ainakaan mennä kovin paljon pidempää aikaa (suomestakin ymmärtääkseni lähetetään tänne puolen maapalloa nämä näytteet).
  Puhuin suoraan labran kanssa puhelimessa yli viikon odoteltuani ja he kertoivat, että 10 arkipäivän(!) näytteen käsittelyaika alkaa siitä kun he saavat näytteen ja oma näytteeni matkusti heille 4 päivää. Jotkut olivat saaneet tulokset jo alle viikossa. Pitkiä päiviä, koita kestää :Heartred
 17. Pallo. Hyväntuulinen höpöttäjä

  En tiedä mihin kategoriaan kuuluu mutta ehkäpä näihin turinoihin.
  Onko suosituksia liukuvoiteeksi? Sellanen hajuton, mauton, allergiavapaa (?) ja turvallinen raskauden aikana käytettäväksi? Varmasti neuvovat myös apteekissa mutta haluaisin etukäteen tietää vaihtoehdoista enkä mennä sinne kyselemään ilman minkäännäköstä tietoa.
 18. Penni Päivystävä dosentti Tammiäidit 2020 Helmiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Tänään pidetään mun isosiskon babyshowerit! :) hänellä la kk päästä, tulee pieni ikäero serkuille :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 7
 19. Pilvilinna Kunnioitettu kommentaattori

  Ceridal öljy on hyvä.
 20. Miuku88 Asioista perillä oleva Heinämammat 2017

  Meil kans Ceridal. :grin