Tammikuun tarinat

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2016' aloitti winks, 1 tammi 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. winks Päivystävä dosentti Huhtimammat 2016

  Hyvää uutta vuotta 2016!
 2. winks Päivystävä dosentti Huhtimammat 2016

  Mitä vikaa (jos siis siistit ja ehjät) käytetyissä rintapumpuissa on? Osathan pestään ja keitetään. Ja jos kumiosat alkavat tuntua blääh, niin sitten osta varaosan - samalla tavalla kuin tuttipullon suuosa.
 3. Ruusa# Supliikin supersankari Huhtimammat 2016 Elomammat 2017

  Ei varmasti olekaan mitään vikaa :)
  Itsestä vaan tuntuu kuin rintapumppu ois tavallaan hygieniatarvike... Jotenki verrattavissa hammasmukiin tai alusvaatteisiin... Kuitenkin "eritteiden" kanssa tekemisissä. Tosin tavallaanhan sen vois rinnastaa keittiötarvikkeisiin :D Elintarvikehan se maitokin on.
  Ja siis jos sen 10min keittää niin steriiliksihän sen pitäis tulla.
  En kyllä mitään kallista pumppua olekaan hankkimassa jos jollain perus käsipumpulla pärjään. (tosin aika kalliita nuokin näyttää olevan)
 4. Millier Sanavalmis juttuseppä

  Mullakin on käytetty pumppu. Kaverilta sain muistaakseni ilmaiseksi sen..
 5. Eleanora Kommentoinnin ninja

  Mullakin käytetty pumppu, enkä oo pitänyt sitä pahana. Tosiaan kun voi keittää ennen käyttöä ja käytön väleissä.
 6. napiainen Sukkela juttelija

  Pitäkää mua vaan naurettavana, mutta mua inhottais käyttää jonkun toisen käyttämää rintapumppua, vaikka oikeasti järjellä ajateltuna eihän siinä pitäisi mitään vikaa olla :joyful:
  Ajattelen muutenkin liikaa hygienia-asioita omassa kodissani, vaikka pihalla riennän kylkimyyryä ravassa.. :hilarious:
 7. Ruusa# Supliikin supersankari Huhtimammat 2016 Elomammat 2017

  Kaverilta saadun mäkin voisin (ehkä) ottaa.
  Ja siis tiedän kyllä että ihan järjetöntä mullakin tuo epäluulo käytettyihin pumppuihin!!! Siinähän menetän jonkun 50€...
  En tiedä paljonko liittyy siihenkin että koko ajatus pumppaamisesta (uudellakin pumpulla) tuntuu tällähetkellä jotenkin epäilyttävältä ja jota en oikein halua ajatella :S
 8. Esikoinen2016 Puuhakas puhuja

  Mites teillä alkanut vuosi? Mä tuttuun tapaan olin kuskina ja yhtä väsynyt varmastikkin kun juhlijatki :D...Vähän ehkä tylsää kun joutunut nyt kohta puoli vuotta olla van kuskina, mutta ens vuonna sitten ehkä välilä pääsee itsekkin kunnolla mukaan :). Tosin juominen ei enää niin kiinnosta, mutta onhan se kiva välillä rentoutua kunnolla hyvässä seurassa :)
 9. Eleanora Kommentoinnin ninja

  Me käytiin miehen ja esikoisen (2v3kk) iltapäiväkävelyllä harjun päällä, melkein jopa kilsan matka tuli kokonaisuudessaan :wink Mulla meneeki ehkä loppuilta sen tähden sohvalla...
 10. huhtivauva16 Näppärä viestien naputtelija

  Mukava uuden vuoden aatto tuli vietettyä mummin luona. Olin hommannut taaperollemme vähän poksuserpentiiniä, ilmapalloja ja tähtisadetikkuja. Niitä sit ihmeteltiin, herkuteltiin ja valettiin tinaa ihan hauskasti meni näin! :) en voi käsittää että mun laskettu on jo kolmen kuukauden päästä!
  • Tykkään Tykkään x 2
 11. Esikoinen2016 Puuhakas puhuja

  Samaa mietin tänään kun tuli vastaan eka ultra, jossa on vaan pieni piste :D Niin se aika menee, vaikka välilä tuntuu ikuisuudelta. Nyt ollaan jo oikeessa vuodessakin :D.
  • Tykkään Tykkään x 3
 12. napiainen Sukkela juttelija

  Olin koko päivän töissä ja totesin taas, etteikö mitään muuta työtä olis tarjolla :facepalm::shifty: (ensihoitaja olen)
 13. Iirai Sukkela juttelija

  Täällä kanssa eilen ja tänään pitkät päivät töissä.. Mutta onneksi nyt helpottaa, seuraavat työpäivät ennen äippälomaa onkin max. 9h
 14. winks Päivystävä dosentti Huhtimammat 2016

  Teillä on oikea asenne...kiitos! Siis on vain reilu kolme kuukautta jäljellä. Mun mielessä on tänään pyörinyt ihan toinen levy :-(

  Rintapumppu hygieniatuote itselle vai lapselle? Vauvahan voi saada jo sairaalassa toisen äidin antamaa maitoa.

  Tuli just mieleen entisajat kun on ollut imettäjiä rahvaalla. Puistatus :-)
 15. napiainen Sukkela juttelija

  Niin no, on oma äitini melkein 30v sitten luovuttanut äidinmaitoa sairaalaan kun hänellä tuli yli tarpeiden, että on sitä varmaan moni muu pikkuinen juonut. Tuolloin äidinmaidosta jopa maksettiin. Kuulemma pesukoneen osti niillä rahoilla :joyful:

  Kuten jo sanoin minulla vain on tämä päähänpinttymä rintapumpun suhteen, ei siinä mielestäni mitään väärää jos joku ostaa käytetyn. Jokainen tekee kuten parhaaksi näkee :)
 16. Pöllönen Kommentoinnin ninja Maaliskuiset 2021

  Mulla kans tätini osti itselleen ompelukoneen maidollaan tienaamilla rahoilla :happy:
 17. Ruusa# Supliikin supersankari Huhtimammat 2016 Elomammat 2017

  Ja mullakaan ei mitään tietoa kenen hygieniatuotteena sitä pumppua aattelin ja mietin itsekin tuota että kyllähän sitä maitoa luovutetaankin...mikä tietty on loistava juttu. Että ei multakaan tuu yhtään hyvää tai järkevää argumenttia! Oon sitä mieltä että ootte oikeassa muut !:hilarious:
  Itsestä vaan tuntuu silti että mieluummin ostan jonku halvemman uuden kuin hienon mtta käytetyn tämän tuotteen kohdalla..:confused:Etenkin kun en keltään tutulta sitä saa, vaan pitäis ihan vierailta ostaa.
  Sairaalan laite taas tuntuis sikäli turvallisemmalta jopa että luottaisin paremmin siihen että sairaala puhdistanut pumpun hyvin kuin että minä itse puhdistan sen hyvin....
 18. Pähkinä80 Keskustelun kolmiottelija Huhtimammat 2016

  Ja hyvin siitä maksetaan vieläkin: 17€/kg!
  • Tykkään Tykkään x 2
 19. Millier Sanavalmis juttuseppä

  Täällä meni uuden vuoden aatto kotona. Mies ampui takapihalla muutaman pienen paukun ja me tytön kans katottiin ikkunasta. Neidin silmät kyllä niin kirkastui ja suu aukesi siitä raketin loisteesta :D Tyttö meni sit nukkumaan 21.00, mies 22.00 ja mä 23.00 :hilarious: Ei sitä vaan enää jaksa valvoa...varsinkaan kun tyttö on tuollainen aamuvirkku :rolleyes:
 20. winks Päivystävä dosentti Huhtimammat 2016

  Hui, kohta alkaa taas normityöt ja paluu arkeen. Katsotaan miten tuo tarhaan totuttelu taas sujuu...