Tammikuu

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti jemppu, 3 tammi 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. omppu15 Rakastunut foorumiin Toukomammat 2018

  Helga11, kuullostais tiheän imun kaudelta :)
  Tilailee siis enemmän maitoa. Meillä ainakin kun oli liki 3kk, suorastaan asusti rinnan vieressä! Päikkäritkin kutistu alle tuntiin per kerta, kun piti saaha jo syömistä. Nyt alkaa helpottaa jo onneks päikkäreidenkin osalta.

  Mietit, että onko vauvalla kipua jossain. En tiedä vauvojen muista kivuista, mutta jos vatsassa on ilmaa vatsa voi olla todella pinkeä, siitä voi kuulua suoliäänet (kuplinta ja pulputus) helposti ja röyhtäyttää ja pierettääkin jonkin verran. Siinä ei sitten oikeastaan auta muuta kuin asentoja vaihdellen löytää vauvalle sopiva asento rauhoittumiseen.
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. nupu Aloittelija

  Pakko päästä avautumaan johonkin. Nyt on monta päivää ollut sellaista että vauvalle kelpaa VAIN syli, kaiken muun ajan huutaa nonstop. Ja esikoinen taas riehuu ja tekee ihan älyttömyyksiä kerjätessään huomiota - enkä mä pysy sen perässä vauva sylissä. Menee siihen et mä vaan karjun esikoiselle kieltoja ja se raivoaa takaisin. Meillä on siis jonkun huutoa 9,5h putkeen joka päivä. Vasta kun mies on kotona, riittää kädet ja huomio molemmille.

  Mä en ymmärrä miten kaikki muut maailman vanhemmat handlaa kaksi lasta menettämättä järkeään.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 3. Ameeba Addikti Lokakuunmammat 2015 Huhtikuunmammat 2014 Toukokuunmammat 2014

  Kuulostaa rankalta! Pistä vauva kantoliinaan tai kantoreppuun jos löytyy kotoa. Kyllä mullakin menee hermot jos kaikki huutaa ja tulee morkkis sen jälkeen. Ja esikoinen pihalle, vauva vaunuihin ja suurimmat höyryt pois ulkona.
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. omppu15 Rakastunut foorumiin Toukomammat 2018

  Nupu, mä niin ymmärrän sua!

  Meillä tää 2,5v esikoinen on sellanen et kun rupeen tekee jotain juttuja vauvan kans, ni samantien lähtee kiipeilemään ja tyhjentämään keittiön yläkaappeja ym. Muutenkin tuntuu et mulla on ton uskomattoman ydinlatauksen kanssa hermot riekaleina.. pikkuhiljaa hiipiny ajatus mieleen, et vois laittaa esikoinen hoitoon vaikka 2 pvä viikossa.
  'Kun äiti voi hyvin, koko perhe voi paremmin'
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. nupu Aloittelija

  Mäkin oon koittanut viedä esikoista puistotätihoitoon aina välillä, mutta säät ei oo oikein suosineet ulkoilua viime aikoina (liikaa pakkasta/sadetta, puistohoito perutaan huonoilla säillä). Onneks kevät on tulossa jo!

  Onko vinkkejä miten vauvan saa tyytyväiseksi kantorepussa? Ei rauhotu millään vaan pää vaan vispaa ja karjuu vaikka miten hytkyis ja liikkuis. En ymmärrä, vastasyntyneenä viihtyi liinassa ihan hyvin...
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 6. intsu Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  I feel u. Tsemppiä ja jaksamista meille kaikille. Onneksi aika kultaa muistot ja tämäkin kamala taaperovauva-arki muistuu myöhemmin niin ruusuisena aikana. Ainakin vauvakirjojen teksteissä.
  • Hauska Hauska x 1
 7. Tiuku86 Tuttu foorumilla

  Meillä rauhoitutaan kun laitan radiorockin päälle ja kävelen vaan rauhassa ees taas kämppää :D
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu