Syyskuun tuuletukset!

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2009' aloitti SannaKoo, 2 syys 2010.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Rinkku Hyväntuulinen höpöttäjä

  Oon vissiin nyt liian vakavana kun en nähnyt tuota maarisen hoksaamaa hauskuutta tuossa sintun riidassa nyt ollenkaan vaikka normisti mulla naurattaa aikatavalla monetkin asiat...

  Noh, neitin epikriisi vai mikälie kertomus se ny tonkaan tuli postissa, eihän siitä ottanu hullukaan selevää, no maanantaina poliaika allergiatestit ja lekuri, saapa nähä. Nyt on ollu sellasta vauvarokon näköstä ihottumaa, oon koittanu rasvaillaki mutta kovin neitiä kutitti eilen illalla, tänää ollu vähän paremmalla mallilla.

  Voi ei, Tiihulin työkaverille jaksamista surun keskellä kuin myös Tiihulille. Toivotan samalla jaksamista myös muille rakkaitaan menettäneille tai muuten vain huolta rakkaistaan kantaville, olivat he sitten eläimiä tai ihmisiä!!!! [:(]

  Onpas sannan pojalla ollut kummallinen pikalunssa? Vieläkö tilanne on entisellään eli poika terveenä?

  Nukkuminen?? Millaset unet teidän lapset nukkuu tätä nykyä??? Me tässä mietitään että millasille urille koitetaan alkaa kohta neitin unia ohjaamaan, jos siis pystyy alkaa ohjaileen ?? Nyt tuntuu että nukkuu 20.00 tai 21.00- 7.30 noin ja sitten 2x noin tunnin päikkärit jos edes tuntia kerrallaan... mites teillä mennään onko monia vain yhdet päikkärit nukkuvia ja jos niin kauanko teillä nukutaan???
 2. Riikka33 Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Voi vitsit miten surullista siellä Tiihuli... [:o] Varmasti on sinusta hurjan suuri apu, vaikkei sinusta siltä tunnukaan. Monihan ei tuossa tilanteessa pysty edes olemaan tekemisissä, kun ei tiedä mitä tehdä tai sanoa. Aina ei tarvitse sanoa tai tehdä mitään, olla vaan läsnä! Paljon voimia sinne suuntaan! 
 3. Pranametri Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Tiihulille ja työkaverin perheelle paljon myötätuntoisia ajatuksia ja jaksamista suruun.

  Rinkku, nukkumisesta.  Yleensä meillä nukutaan enää vain kahdet päikkärit. Yöunet n. 19-05/06
  Riippuen yöunen pituudesta, on ekat päikkärit pari tuntia heräämisestä ja kestää 1-2 tuntia. Seuraavat unet n. 3 tuntia heräämisestä ja ne on aina pidemmät, siinä pari tuntia ainakin. Yhteensä kuitenkin nukkuu sen 14-14,5 tuntia/vrk.
  Tänäänkään ei mennyt ihan noin. Yöunet oli 19.30-05, seuraavat jo 6.30-7.20, sitten  11.15-13.20. Näillä ei vielä jaksa seitsemään asti ja nyt yrittää nukahtaa vielä vähäksi aikaa. Ei auta, että aina menee samaan aikaan yöunille, silti päivä saattaa mennä ilman tuttua rytmiä. Nyt on meidänkin ipana alkanut heräämään yöllä ihan vain juttelemaan puoleksi tunniksi!
 4. Halipossu Näppärä viestien naputtelija

  Oi, oi kuinka surullisia ja raskaita asioita Tiihulin lähipiirissä onkaan tapahtunut. Riikan kanssa olen aivan samoilla linjoilla, että tärkeintä tuossa vaiheessa on läsnäolo ja kuunteleminen (ja ehkä kauppa-apu tms. jos sellaiselle on tarvetta). Se on jo paljon, että olet käynyt tuon työkaverisi perheen luona ja ollut läsnä! <3 Monet tosiaan jättävät yhteyden pitämisen, koska eivät oikein tiedä, mitenpäin sitä tulisi olla omaisensa menettäneiden kanssa/ tukena. Paljon lämpimiä halauksia ja jaksamista!!!

  Ja asiasta viidenteen: Olipas tuolla kuvagallerian puolella hurmaava Jussi! I-ha-na!

  Mulla on nyt kolmatta päivää migreeni, joten poistun jälleen potemaan, kun tärkein tuli sanottua.
 5. maarinen Sukkela juttelija

  Hyvää iltaa!

  Voi miten surullinen kohtalo Tiihulin lähellä. Voi. Ja pienet lapset siinä perheessä vielä.... elämä kohtelee välillä jotenkin harkitsemattoman tuntuisesti. Voimaa ja lohtua sinne teille ja ystäväsi perheeseen.

  Eilisistä kommenteistani...Rinkkulle.. ja muillekin, että eihän siinä SINTUN perheen showssa mitään hauskaa ollu, mutta meikäläisen mielenterveys on ihan päin persettä.. vähänkin väsynyt tai vittuuntunut, niin omaa touhua muistuttavat asiat panee naurun hersymään! Semmosta. Ja anteeksi.

  NUKKUMISET:
  yö tulee meille pimeän turvin ja unessa ollaan viimestään 21.30 kaikkien kommervenkkien jälkeen. Sitä yötä sitten posotellaan aamuun kasiin tai joskus jopa ysiin. Välillä piti poukkasta kuuden kieppeessä tissille, mutta eipäs enää! Päivällä on nukuttu kahdet unet. Tommoiset tunnin pätkät..tai kahden tunnin, jos on hyvin käynyt. Aamulla se jaksaa valvoa yön jäljiltä ehkä kolme tuntia ja sittten se viimeinen valveilla-olo jakso ennen yötä on kanssa n. kolme-neljä tuntia. Neljän tunnin valvomisen jälkeen se on kyllä aika ulalla ja kierroksilla koko tyttö. Oho, tulipa sekavaa tekstiä!

  Unirytmistä vielä.. että en kyllä menis pakosti tämän ikäisten unirytmiä muuttamaan...

  No niin. Halipossulle  tervehdyttävä puhallus ohimolle ja pois pipi päänsärky.

  Ja muullekin porukalle toivotellaan  tulevan yön antavan lepoa, vievän pois tämän päivän murheet ja antavan vastaukset mielen täyttäviin kysymyksiin ja tuovan toivon huomiselle, uudelle päivälle.
  Hyvää yötä, maan kuningattaret!
 6. SannaKoo Sanavalmis juttuseppä

  Iltaa!

  Maarinen, eiku sen makaronilaatikon nimenomaan kuuluu kärähtää pinnasta! Noms!

  Ihmettelen täällä tuota ihanaa tarmonpuuskaa, mikä on Elegian napannut syleilyynsä. Hurjaa! Ja ihanaa, että koti paranee paranemistaan siellä :)
  Ja ei juu tosiaan tarvii pahoitella, jos täällä joskus ärräpäitä heittelee ja tuntojaan purkaa. Eikös me kaikki! :) (ja silti me lähes kaikki samat pahoittelut sanotaan :))

  Pranametri, on se tuo hiekkalaatikon hiekka sitten vaan ihanaa ja ihmeellistä! Joona on tähän mennessä vaan yksinään pönöttänyt siellä hiekkiksellä, mutta kun käytiin toissailtana Halipossun ja Aleksin kanssa puistossa, niin siellä Joona jo vähän rohkaistui liikkumaankin ja meinasi käydä maistelemassa vähän Aleksin popoja :)

  Tiihulin tuumailut pysäytti mutkin... koskaan ei tiedä että aika on jo lopussa. Moni muukin sanonut, että läsnäolemalla oon parhaiten tukena, tuskinpa kellään sellaisia sanoja on, jotka osaisivat auttaa. Voimia, sinulle ja läheisillesi!

  Rinkku, kiitos kysymästä! Tosiaan juu, ihmeellinen superpikaexpressflunssa-nuha-mikälie tolla nappulalla oli! Yks päivä vähän räkäisyyttä ja yks yö tukkoinen ja itkuinen. Seuraavana aamuna puff, ei mitään, nada! Että niin se meni, toivottavasti ei takas tuu! Ehkä kaupungin sykettä tolla pojalla veressään liikaakin sitten, kerran ei malta uinuakaan ;)

  Ja noista nukkumisista. Meillä ollut jo kai useamman kuukauden aika vakiintunut yöt näin: 21-07 unta, maitohuikat pullosta ja samantien unet jatkuu ja herätys tulee tossa joskus ysin kieppeillä. Eli 12h yöllä. Lisäks sitten päivällä nukkunut 2-3h, useimmiten kahdessa erässä. Nykyään aika tarkalleen menee klo 11-12 päikkäreille, nukkuu 2-3h jo tähän väliin ja sitten illalla vielä 17-19 väliin nukahtaa kertaalleen uusiks ja nukkuu puolesta tunnista puoleentoista. Joskus jos menee tonne seiskaan se nukahtaminen, niin en anna nukkuakaan kuin sen 20-30min, mutta ei oo vielä koskaan pidempikään pätkä vaikuttanut yöunille. Ja valvottaminen enää siinä vaiheessa ees tonne kasiin saakka ei onnistu, tai sitten ei saa puuroa syötyä eikä iltapesuja tehtyä... Niin ja yöllä ehkä kerran-pari saa nostaa tutin suuhun, mutta silloin Joona ei oikeestaan oo ees hereillä vaan itkee muuten vaan. Ja päikkärirytmi on alkanut häiriintyä, jos ollaan esim. kaupungilla, siks pyrkinyt nyt siihen, että ainoastaan kävelyille/vaunukauppareissulle voidaan lähteä tollon yheltätoista, että Joona sais nukkua rauhassa. Toisaalta helppo myös napata se esim. reilu tunnin unien jälkeen tosta pihalta matkaan, kun se siellä on valmiiksi vaunuissa puettuna unillaan, herää sitten matkalla ;)

  Mutta nyt väsyttää. Huh, unille! (paitsi että pakko hehkuttaa... ihana kotikaupunkini (eli siis Hki, ei tää asuinkaupunkini Espoo) oli tänään niiiiiin kaunis! Käytiin kaupunkikävelyllä ja nautiskelin laskevasta ilta-auringosta tuolla merenrannalla <3 Siitä sai virtaa!)
 7. sinttu83 Näppärä viestien naputtelija

  Meidän perheen, tai siis Veeran hitit: RIISIMUROT JA HERNE-MAISSI-PAPRIKA. [:)][:)]
  Kuinkahan paljon niitä uskaltaa tolle riiviölle antaa? hamuilee pakastimen ovea hulluna ja heti jos näkee kattilan liedellä niin alkaa hirvee meuhkaaminen. sama jos joku pussi rapisee niinkuin riisimuropaketin sisällä oleva. huh.. ihan hurahtanu näihin pikku naposteltaviin [:D]
   
  se olis taas se jokatoinenviikonloppu tiedossa, eli miehen poika tulee tänään tasan klo 17 meille ja lähtee sunnuntaina tasan klo 15. hulinaa tiedossa..
   
  Meinasin josko olis superäiti ja leipois tänään korvapuusteja koko poppoolle. mumsmums.
  Kymmenenstä kahteentoista olis pesutupa ja tarkotus pestä KAIKKI tyynyt ja peitot ja pienet matot mitä uskaltaa niihin jättikoneisiin laittaa.  siinähän taas puuhaa tälle päivälle. Ja niin, vielä olis tuolla kasseissa callunoita ja kanervia ruukkuja vailla. eli nekin pitäis tonne pihamaata kaunistamaan laittaa.
   
  Ja mä oon ehdottomasti Maarisen kanssa samaa mieltä tosta että ÄLKÄÄ PÄÄSTÄKÖ ISEJÄ SYÖTTÖPUUHIIN [:D][;)]
  sain iltasella pestä koko keittiön kun oli "vähän roiskunu". jepsjeps..
   
  Haleja kaikille päänsärkyihin ja suruihin. Näköjään se on aina jollain se ikävä olo. vuoronperään. [:(][&o]