Syyskuu!

Tsemppiä Itu! Hui, siellä onkin jännää. Tuu kertomaan kuulumisia kun jaksat.

Syyskuu, sieltä se tuli vaikka vastahan oli tammikuu. Ihanaa syyskuuta kaikille! Eiköhän suurin osa meistä tässä kuussa jakaudu. Apua... Jos ajattelee että lapsi syntyy +-2 viikoa la:sta meille voi tulla pikkuinen jo ylihuomenna tai sitten vasta lokakuun alussa. Tuskin kuitenkaan ihan vielä, voisin kuvitella että olisi jo jotain voimakkaampaa oiretta jos hän aikoisi tulla jo ulos.
 
Tsemppiä Itulle! Mä oon viime päivinä miettinyt paljon sitä, pitäskö olla jotain erityisiä oireita ja tuntemuksia, jos vauva olisi piankin tulossa. Mitään ihmeellistä ei oo ollut, joten en usko, että meillä ihan vielä mitään tapahtuu.
 
Oi että Itu1, sullakin on nyt sitten vauvan hakumatka oikeesti alkanut! Hurjasti tsemppiä :) , koita saada nukuttua ees vähän vaikkei se sairaalassa helppoa aina ole..
 
Hyvää syyskuuta itse kullekin! Vauvoja näyttää heti olevan tulossa. Itun uutisia jännäillään! :p Täällä vain jonkinmoisia kuukautiskipuja, mutta eivät ne taida mitään vielä tehdä. Toisaalta kun laskettu aika melko lailla puolivälissä kuuta niin voi jo miettiä, että tässä kuussa kuitenkin! Hui! Kohta sitä on äiti. :grin
 
Tuntuu kuin kaikkien vauva olisi jätti tai mini. Missä luuraa ne keskimääräiset 3,5 kg paketit?
 
Täällä on yksi keskiarvovauva tulossa jos lääkärin näppituntuma arvio osui oikeaan. Sanoi synnytystapa-arvion yhteydessä että yli 3,5kg ei pitäisi mennä. Eli ehkä vähän pieni, mutta ei ihan mini.
 
Täällä kans suunnilleen keskiarvovauva, arvioitu syntymäpaino nyt noin 3400g, aikaisemmin arvio oli 3500g, mutta itse veikkaan tuota jälkimmäistä vielä.
 
Väää! Mä en tiedä yhtään minkäkokoinen meidän vauva on, kun mitään arvioita en oo koskaan saanut... Ärsyttävää!!
 
Kaveri, jonka vauva syntyi viikolla 38+1 2,4-kiloisena, sanoi että kokoarvioissa lapsi oli näyttänyt melkein kolmekiloiselta, ja toista kaveria oli varoiteltu että pieni vauva on tulossa, mutta neli- ja puolikiloinen sieltä syntyi. Molemmat ovat viime päivinä rauhoitelleet kovasti, että etenkin kovin pienten ja kovin isojen vauvojen kohdalla heitot arvioissa voivat olla isojakin. Aina vain tekisi mieli uskoa, että lääkärit tietävät eivätkä arvaile, ja omallakin kohdalla arviot ovat olleet säännöllisesti siellä vähän alakäyrän yläpuolella, joten ei ole ollut erityistä syytä epäillä mittavirheitä vaikka ultraaja on tainnut olla jokikinen kerta eri.

Tässä kaiken kaaoksen keskellä oli kivaa tehdä kunnon pyörälenkki, jonka päätepisteenä oli toisella puolella kaupunkia sijaitseva lastentarvikeliike. Jotenkin siellä alkoi tuntua välttämättömältä ostaa vielä pari aluslakanaa ja söpö pussilakana pinnasänkyyn ja vauvalle sittenkin uudet kotiutumispotkarit. Ja kapalointia varten tavallista isompi harso, joka oli kyllä ehkä vähän turha, kun kotoa muutenkin löytyy noita kevyitä kankaita... Alennusmyynnit pitäisi kieltää. Mutta pyöräily tuolla auringonpaisteessa teki kyllä kaiken kotona jumittamisen jälkeen hyvää!
 
Alkaa yhä enenevässä määrin tuntua siltä, että lääketiede on arvaustiedettä ja terveyskeskukset arvauskeskuksia :sad001
 
Jos kokoarvion saa juuri vähän ennen synnytystä, niin tokihan se on tarkempi kuin viikkoja etukäteen ennustettu. Joku täällä mainitisi että heitot on suurempia jos vauvan mittasuhteet ei ole täydellisen keskimääräiset. Jos on esimerkiksi pitkät jalat, niin kokoarvio voi heittää paljonkin.
 
Raketti meillä saattoikin olla tuosta kyse kun tytön vyötärönympärys oli se joka huolen herätti,taisikin olla vain geneettinen piirre mut hyvä että seurattiin.

Täällä nyt siis kaikki hyvin,osastolla ekaa vierihoitoyötä vietetään ja tässä kirjoittelen tyttö tissillä itseäni hereillä pitääkseni.Tyttö syntyi siis eilen aamupäivällä ja kaikki on nyt rankan rupeaman jälkeen kunnossa! :) Onhan tässä äidillä vielä toipumista mutta onneksi myös kätilöt ja ennen kaikkea innostunut isä apuna.


Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 
Onnea Itu tyttösestä ja hyvää toipumisaikaa sinne!
 
ZOUSAN ootko jo synnyttämässä kun ei oo kuulunu? :P

Sent from my GT-S7580 using Vau Foorumi mobile app
 
Takaisin
Top