Syntyneet toukokuiset pikkuruiset

Tuhannesti onnea röpölle ja pikkumiehelle! :) Oijoi, se tunne kun pikkuinen on sylissä puurtamisen jälkeen, nautihan röppö :)
 
Valtavasti onnea Röppö! Ihania uutisia heti kun hetkeksi selkänsä kääntää! Synnytyskertomukseen vois laittaa jos on ollu jotain tuntemuksia etukäteen, näin ensikertalaisena kiinnostaa jos on vaikka jokusen päivän ennen ollu jotain oireita...
 
Vihdoinkin pääsee onnittelemaan..(multa katkesi tietokoneesta piuha) Valtavasti onnea pojasta Röppö :Heartred Niin ihmeellistä että vauvoja alkaa syntymään :love017
 
Ketäs seuraavaksi onnitellaan? Cranberryä? Suskia? (Mä en aio synnyttää ennen vappua!)
 
Paljon onnea Röppö!

Meille kuuluu todella hyvää. Päästiin vihdoinkin sunnuntaina kotiin. Kaikki on niin kuin pitääkin eikä mitään ylimääräisiä jatkoseurantoja tarvita. Pieni mies on aivan ihana. :love7 Painoa on jo yli 2500 grammaa ja pituus oli kotiin lähdettäessä 46 cm. Ruoka maistuu hyvin eikä tarvita mitään ravintolisiä perus D -vitamiinin lisäksi.

Nyt yritän päästä ajan tasalle foorumin tapahtumista kun koko sairaalassa olon aikana en tänne kunnolla ole ehtinyt...
 
Kiva kuulla teistä Riepu! Olette ollut täällä mukana meidän ajatuksissa ja kirjoituksissa. Hienoo, että pääsette vihdoin elämään normaalia kotiarkea ja poika on terve! :)
 
Takaisin
Top