Synnytys ajatuksia

Keskustelun 'Elokuiset 2021' aloitti Pauliina0, 2 maalis 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Minni2016 Asioista perillä oleva Joulukuun äidit 2019 Heinämammat 2018


  Siis sit kun synnytys tuntuu susta et lähteny käyntiin niin tottakai saa lähteä kohti sairaalaa. Jos siellä hoitajan mukaan ei viä käynnissä niin usein käskevät kävelylle. Koska kävely vahvistaa supistuksia ja saattaa näin ollen nopeuttaa synnyttämistä. Ite ollu välillä loppu vaiheessa osastolla yötä kipujen takia kun supistus kivut isoja mutta ei käynnistynyt viä niin olin sit lepäämässä yön sairaalassa. Et kova pitää olla että saat itselles hoitoo ja et uskotaan.
 2. Ylliste Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  No siis meinaan keskustella tästä etukäteen kyllä. Eikä nyt ole siis kyse mistään pohjoisen Suomen etäisyyksistä, mutta vajaa pari tuntia kuitenkin sairaalaan. Tiedän stressin iskevän, jos tuota väliä saa sitten rampata edestakaisin. Mutta ehkäpä niillä on tähän joku valmis ratkaisu olemassa, kun vaan ottaa puheeksi.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 3. Minni2016 Asioista perillä oleva Joulukuun äidit 2019 Heinämammat 2018


  Yleensä jos osastolla on tilaa niin pttavat melko helposti osastolle niin saavat siellä sit seurattua.
 4. Bumba3462320 Jostain jotain jo tietävä

  Tuota tuota... Ekaa, kun täs nyt on oottas ja synnyttämäs niin luonnollisen alatiesynnytyksen oon kyllä toivomas ihan viimeseen asti. Turvallisesti tietysti.
  Yritys ois kyetä olla kotona viime hetkille saakka ja synnytys ois helppo ja nopea.
 5. Virve Silmät suurina ihmettelijä

  Olipas kiva lukea kaikkien kokemuksia. Itse ensikertalaisena eipä oikein mitään suunitelmia. Enkä oikeastaa ole edes kovinkaan paljon vielä miettinyt asiaa. Toivon vain pääseväni mahdollisimman helpolla.