Synnytyksen jälkeen..

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2017' aloitti Kyfi9012530, 24 loka 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Äiti×5 Peruskäyttäjä

  Mulle on kahdesti laitettu tuo kierukka. Ekat viikot ja kuukaudet voi tiputella. Sitten 11 vuotta olin ilman menkkoja kunnes poistatin kierukan.
 2. 3sme Tuttu foorumilla Tammimammat 2017

  Mulle laitettiin myös kierukka. Pari päivää tuli tiputtelua ja sitten oli useempi päivä ettei mitään. Nyt menkkamaista vuotoa tosin vähäistä ollut n. 3vko :sad001 ärsyttävää
 3. natskuli Tuttu foorumilla

  Mulla loppui vuodot muutaman viikon jälkeen kokonaan... välillä on kivistyksiä vatsanseudulla mutta nekin ohimeneviä. Kierukka ollu nyt n kuukauden.
 4. Heqq Peruskäyttäjä

  Mulle laitettiin hormonikierukka keskiviikkona ja heti samalla hetkellä kun se laitettiin alko tutut kipeät menkkakivut. Mulla on endometrioosi ja sen takia oon tosi kipee. Edelleen syän burana 800mgx3 ja panadol 1gx3 noihin kipuihin.. toivottavasti ei viikkoja kestäis.
  ensin harmittelin kun söin minipillereitä kun niistä tuli päänäskräy mut sillon pärjäs yhellä särkylääkkeellä päivässä.. tää on paljon inhottavampaa.............
 5. Charmant Peruskäyttäjä

  Mulle piti laittaa kierukka, mutta siedän tosi huonosti mitään hormonia, joten aloitettiin kokeilu renkaalla. Sain sen aloitettua, jäi tiputtelee, 2vkoa tiputteli ja alkoi päänsäryt ja tutut oireet. nappasin renkaan pois ja alko menkat uudestaan. 3vkoa nyt vuotanut ja hermo menee! Onneksi sain kapistuksen pois ja olo alkaa normalisoitumaan! Enää en yhtäkään hormonihärveliä suostu kokeilemaan, vaan odottelen suosiolla lääkäreiden lupaa sterilisaatioon. :shifty:
 6. peetuhauva Tuttu foorumilla

  Toivottavasti täällä vielä jotku seurailee sivua :D Te joilta on synnytys käynnistetty ja on myös synnyttänyt toisen kerran. Onko toisen lapsen kohdalla mahdollista, ettei tarvitse käynnistää? Että synnytys itsekseen käynnistyisi.

  Tämmösiä vain pohdin kun alkuvuodesta toista lasta alamme yrittämään.. Esikoinen käynnistettiin ja olisi niin kiva kokea synnytys ilman sitä käynnistystä
 7. hannaka Addikti Elomammat 2018 Tammimammat 2017 Maalisäidit 2020

  En vastaa sun kysymykseen. Mut mä oon miettiny samaa.. Haluisin kans kokee sen miten synnytyskäynnistyy itsestään. Jotenki se fiilis kiehtoo ku oot esim kotona ja supistukset alkaa, saat kellotta niitä yms. Tai sit niin et lapsivedet menis yllättäen :)
 8. Mami' Addikti Tammimammat 2017 Huhtimammat 2016

  Mun kaverilla juur pari vko sit toinen synnytys käynnisty ite ja eka synnytyd jouduttiin käynnistään :) eli toista ei välttist jouduta käynnistää :) toivoa on!
 9. Huli Addikti Tammimammat 2017 Toukokuun äidit 2019 Heinämammat 2014

  Miulla 2 ekaa jouduttu käynnistää ja 2 seuraavaa tullu sponttaanisti päivää ennen käynnistys aikaa, joten kaikki on mahdollista :)
 10. peetuhauva Tuttu foorumilla

  Oi että, onpa mukava kuulla että toivoa vielä on :)
 11. Desiree84 Rakastunut foorumiin Tammimammat 2017

  Mulla kaikki kolme on käynnistetty.... Tytöt 42+0 ja poika syntyi 39+6. Mut toivotaan, että saisit kokea normaalin käynnistymisen. :)

Jaa tämä sivu