Synnärille lähtö

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2017' aloitti Tasse83, 10 kesä 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Sg86 Oman äänensä löytänyt

  Synnärille lähtö on alkanut mietityttää. Just sanoin miehelle, että mulla ei ole sitten aavistustakaan milloin pitäisi lähteä, jos synnytys alkaisi kotona. Kaikki aiemmat kokemukset on käynnistettyjä ja viimeisin synnytys merkittiin kestoltaan 2h20min. Jos se pitäisi paikkansa, että aina vaan nopeammaksi menisi synnytys, niin jos ottaa huomioon matkan sairaalaan, nin mun olisi ymmärrettävä lähteä heti ekalla kipeällä supistuksella tai sit tietysti jos menisi vedet. Ja tästäkin ajoituksesta huolimatta saattaisi vauva syntyä autoon, koska matkaa on.. Ja ambulanssia olisi melko turha alkaa soittelemaan, nopeammin pääsee kun lähtee vaan itse ajelemaan. Saatoin kirjoitella tästä aiheesta jo aiemminkin, mutta tulipahan nyt mieleen taas.
 2. Esper Näppärä viestien naputtelija

  Melkein itse lähtisin heti, kun siltä vähänkään tuntuu, jopa kun epäilet sen käynnistyvän. Vähintään soitto ja ilmoitus sairaalaan, että etäisyyden takia tulette.

  Jos ehtii esim vedet mennä niin soitto hätäkeskuksen kautta niin lanssi tulee vastaan tai tarvittaessa finnhems eli mediheli jolla on lääkäri mukana.

  Vaikka jäisitte lanssin kanssa tienposkeen synnyttämään niin siellä on enemmän apukäsiä ja valmiuksia auttaa, kuin miehellä yksinään.

  Tsemiä!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 3. Sg86 Oman äänensä löytänyt

  Niin :dead: ja mulla on sellainen fiilis, että jos mun mies jää ainokaisiksi apukäsiksi, niin se pöläyttää taatusti paniikissa vaan metsähallituksen puolelle tai joudun hoitamaan vielä tajutonta pyörtynyttä aviomiestä... heh

  No, varmaan joutuis sen lanssin soittamaan joka tapauksessa. Mä kun olen nyt yksin kotona koko ajan ni ei oo sitä kuskiakaan :happy:

  Me saatiin eilen jopa pinnasänky koottua! Ja nyt sitten olen pessyt vauvan vaatteita. Ne näyttää kyllä tosi pieniltä. En mä muista enää miten niitä vauvoja edes hoidetaan, kääk! :shy: Huomenna taas sairaalaan ihmettelemään et miten menee. Vauva on ollut nyt selvästi rauhallisempi ja liikelaskentaa joutuu tekemään jatkuvasti. Silti vielä toiveissa olisi se ihan luonnollisesti alkava synnytys. Käynnistäminen on ihmisrääkkäystä eikä se millään tasolla houkuta..