Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mitä ootte mieltä juustofonduesta? Tekis ihan hirveesti mieli![]()
Olisin tänään ostanut parmesania pastaan, mutta kaupassa paketteja tutkiskellessani huomasin, ettei missään niissä ollut tietoa siitä, onko niihin käytetty maito pastöroitu vai eiÄrsyttävää. Eiks vaikka EU vois vaatia sellaista merkintää? Tietääkö joku vaikka jotain Valion juustoa, joka sopis korvaamaan parmesania? Tai jos jollakin on varmaa tietoa jonkun parmesanin pastöroinnista, niin se olis ihan huikeeta.
Kyllähän parmesan kuumenee ja sulaa siinä risottoa keitellessä, eli siinä mä ainakin uskaltaisin syödä sitä. Pelkästään valmistuksen jälkeen päälle raastettu parmesan onkin sit jo vähän kinkkisempi.Joo toi parmesaani mua kans kiinnostaa että eikö sitä nyt tosiaan voi käyttää. Tai mikä ois sit korvaava tuote. Tarkotus ois tehdä risottoa ja mulla on tullu joku himo saada caesar-salaattia, vaikka siinä joutuu säätää kyllä kastikkeenkin kanssa...:D Kovasti tekee mieli suolasta.
