Täällä avokadoa syöty hienolla menestyksellä :) tosiaan vaan mössöksi muussaan mutta ihan vähän lämmintä korviketta laitan sekaan niin että koostumus (mun mielestä) mukavamman oloinen
Mä oon yrittäny myös tehdä vellit itse just noista riisijauhoista riisivelliä, ja pääasiassa maissijauhoista maissivelliä, mutta voin kertoa että mikäli ajatuksena saada siitä niin hienoa ja ohutta että voi pullosta vellitutilla juoda, niin ainakin mulla on se sellasen työn ja tuskan takana että ohhoh... En siis ymmärrä miten se voikin olla niin vaikeaa! Siis Vaikka ja kuinka tasaisesti ripottelee ne jauhot ja vatkaa, vispaa, sekoittaa ja vielä lopuksi siivilöi jne. niin siitä huolimatta en ymmärrä miten siitä tulee lähes aina liian paksua tai joku mini kokkare sinne jää tai ilmestyy!!! Ja sitten kun siitä saa vellipullosta juotavaa niin tuntuu että lopputulos sen verran laimeaa että yks ja sama koko velli... :D toivottavasti joku vellikonkari lukee tämän ja antaa hyvät vinkit miten saa lopputuloksena tasaista ja riittävän ohutta mutta kuitenkin koostumukseltaan "velliä" :D
Mä oon yrittäny myös tehdä vellit itse just noista riisijauhoista riisivelliä, ja pääasiassa maissijauhoista maissivelliä, mutta voin kertoa että mikäli ajatuksena saada siitä niin hienoa ja ohutta että voi pullosta vellitutilla juoda, niin ainakin mulla on se sellasen työn ja tuskan takana että ohhoh... En siis ymmärrä miten se voikin olla niin vaikeaa! Siis Vaikka ja kuinka tasaisesti ripottelee ne jauhot ja vatkaa, vispaa, sekoittaa ja vielä lopuksi siivilöi jne. niin siitä huolimatta en ymmärrä miten siitä tulee lähes aina liian paksua tai joku mini kokkare sinne jää tai ilmestyy!!! Ja sitten kun siitä saa vellipullosta juotavaa niin tuntuu että lopputulos sen verran laimeaa että yks ja sama koko velli... :D toivottavasti joku vellikonkari lukee tämän ja antaa hyvät vinkit miten saa lopputuloksena tasaista ja riittävän ohutta mutta kuitenkin koostumukseltaan "velliä" :D