Sisarukset

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti Kyfi2862630, 28 helmi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. intsu Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Kantaako joku vielä sisarusta kantorepussa näin raskaana ollessa?
 2. Ameeba Addikti Lokakuunmammat 2015 Huhtikuunmammat 2014 Toukokuunmammat 2014

  Minä kannan Manducassa :) Tyttö tykkää ja pääsen sellaisiin paikkoihin, jonne en rattaiden kanssa pääsisi
 3. Zoe Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Pari viikkoa sitten oli 1,5-vuotias manducassa, kun käytiin luontopolulla. Selässä kyllä kannoin, mahan puolella vois olla jo ahdasta.
 4. intsu Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Kannatko Ameeba myös selän puolella?
  Zoe ilmeisesti saat sen lantiovyön niin ettei paina vatsaa? Mulla selkeästi maha ottanut nyt kasvuspurtin ja viikolla kun kokeilin kantaa, tuntui vyö vähän kurjalta. En myöskään saanut poikaa oikein hyvin yksin asettumaan selkään, joten kannoin sitten vatsan puolella. Siinä taas tuntui selkä rasittuvan eritavalla entiseen nähden. No siis jokatapauksessa tää kokeilu sai pohtimaan, onko kantaminen ihan fine kasvavan vatsan kanssa vai tulisko jotain erityisesti ottaa huomioon, kun niitä vöitä asettelee? Nyt olis kyllä muutoin mukava kannella, kun ei tartte topata enää itseään eikä poikaa täyteen vaatekerroksia.
 5. safiye Aloittelija

  Mä kannoin viimeks just tänään 1v 5 kk ikäistä selässä manducalla. Mulla on masu ihan järkyttävän kokoinen ja saisin siitä huolimatta vielä manducan eteenkin jos oikein yrittäisin. Meillä tyttö ei oikein viihdy selän puolella niin silleen on kantaminen jäänyt aika vähiin, kun en tosiaan oo jaksanut sitä tohon mahan kanssa viritellä. Manducalla voi kantaa myös lonkalla eli sivulla.
 6. Ameeba Addikti Lokakuunmammat 2015 Huhtikuunmammat 2014 Toukokuunmammat 2014

  Mä oon kantanu etupuolella, mut miettiny et pitäis siirtää selkäpuolelle. Oon vaan niin tottunut siihen, että laitan eteen kun tyttö vasta vuoden. Ens kerralla treenaan kyllä selkään laittoa!
 7. intsu Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Ei sulla ota vatsa vastaan vielä? Mulla myös 1-vuotias kotona, mielelläni kyllä kantelisin tuolla metsässä, mutta en oikein meinaa tällähetkellä löytää mukavaa kantotapaa/-asentoa.
 8. Ameeba Addikti Lokakuunmammat 2015 Huhtikuunmammat 2014 Toukokuunmammat 2014

  Ei ota, mulla on yllättävän pieni maha ajatellen et odotan toista. Laitan kuvan kun saan sen pienennettyä tuonne kumpu-ketjuun :)

Jaa tämä sivu