Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Milemile Hyväntuulinen höpöttäjä

  Mullakaan ei juuri tee mieli :/
 2. Candys Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Mulla on kyllä ollu haluja, ainoo ongelma on, kun ainoo mahdollisuus on ennen nukkumaanmenoa ja miehen ainoo vapaapäivä on sunnuntaisin :shifty: eli se on aina väsyny. Onneks tää on tosiaan väliaikaista. Tosin jonkun remppajutun varjolla ollaan päästy touhuileen kyllä iltapäivästäkin, kun pojan on saanu mummulaan. Mut alkaakohan ne mitään epäileen, kun ei joku panelointi valmistukaan :hilarious:
  • Hauska Hauska x 1
 3. jenni89 Sukkela juttelija Tammikuun äidit 2019 Kesäkuunmammat 2014

  Joo meillä sama, ettei muulloin voi ku nukkumaan mennessä, ni väsy vie.
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. bjorkm Päivystävä dosentti Heinämammat 2014 Helmimammat 2017

  Candys, niin, panelointi ei valmistu, mutta "pane-lointi" hyvinkin :P
  • Hauska Hauska x 1
 5. rbck Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Mieli tekee mut jotenki silti ei. Se on välillä niin ylitsepääsemättömän ärsyttävää ku on nii hankala löytää semmonen asento tai kulma et ei vaan tee kipeetä missään kohtaa ruumista ja sit se on vähän tylsää ku hengaa siinä yhessä ja samassa asennossa joka kerta.. Tarvis löytää joku inspiraatio alkaa kikkailemaan ja keksimään jotain vaihtelua. Ikinä ei oo ollu mitään ongelmia eikä o nyttenkää mut tää masu ja kasvukivut häirittee vaa normaalia seksielämää :D plaa. Ja siis mun puhinoita nää vaa on, ei o mies mitään negatiivista sanonut mistään :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. rbck Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Mites muilla?
  Täällä 24+4
 7. Candys Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Mullakin alkoi esikoisen odotuksessa tökkimään se ainainen sama asento. Tässä raskaudessa ollaan oltu vähän luovempia :rolleyes: eikä vielä ainakaan ole tullut sellasta fiilistä. Mies tuntuu myös huomattavasti tyytyväisemmältä kuin ekan raskauden aikana, vaikkei se silloinkaan suoraan valittanut, mutta kyllä sen puutteen huomasin.
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. Giovanna- Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Mulla meni muutama päivä tottua ajatukseen, että se pikkuinen saattaa alkaa kesken kaiken möyrimään ihan omiaan, eikä anna äiskän ja iskän puuhastella rauhassa :D Nyt siihen on jo tottunut.
  • Tykkään Tykkään x 2
 9. Runoilijatar89 Näppärä viestien naputtelija

  Itsellä on sellainen valas -olo eli ei siis kovin seksikäs olo :/ ei meillä koskaan ole halut oikein samassa tahdissa, vielä vähemmän nyt.. Asentoja joutuu kikkailemaan ja ottamaan tyynyjä apuun xD
 10. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Mulla jostain syystä on seksi alkanu sattumaan ja sen jälkeen alkaa supistelemaan että vähälle on jääny :sad001 haluja kyllä olis mutta kivut estää.
 11. piinamiina Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2017

  Meillä on kuihtunut ihan kokonaan miehen toiveesta. En saa enää edes koskea häneen. Omin käsin onneen... :sad001

  Olisi kiva edes kokea se hormonien tuoma entistä hurjempi nautinto, mutta kun ei niin ei. 3 kk päästä on väkisinkin taukoa, joten pahimmillaanhan tässä päästään joskus viettämään edellisen sekstailun vuosipäivää. :shifty:
 12. jenni89 Sukkela juttelija Tammikuun äidit 2019 Kesäkuunmammat 2014

  No onpa aika kurja tilanne :/jos itellä on haluja eikä sitten saakkaan mieheltä mitä haluaa. Meillä se on ennemminki että mies yrittää koko ajan, miulla harvemmin tullee mieleen koko seksi. Toivottavasti miehes ymmärtäis ja antais! Eihän tuommosta selibaattia kukaan kestä.
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Giovanna- Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Piinamiina onko miehesi kertonut jotain syytä moiselle? :/
 14. piinamiina Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2017

  Joku sitä painaa, mutta ei saa kerrottua että mikä. Ja olihan tää lapsen alulle saattaminen sellaista pakkopullaa, että se vei ilon koko touhusta. Mutta se ei ole ainoa syy. Joku muukin tässä vaivaa.
 15. Sannukka86 Jostain jotain jo tietävä

  Mulla on neuvolalääkärin mielestä epänormaalin kuivat limakalvot mikä saattoi aiheuttaa mulle viime viikonloppuna kivuliaan supistuksen joka kyllä tuli vasta useita tunteja puuhastelujen jälkeen. Mua sattui alatietutkimuskin hirveesti ja se johtuu siitä kuivuudesta. Ei kieltänyt puuhailua vaan kehotti aina käyttämään liukastetta yhdyntöjen aikana. Itse en koe että olisin täysin kuiva eikä yhdyntä oo mua sattunut mutta oon huomannu että kuivempi oon huomattavasti kun ennen raskautta olin enemminkin aina kostea :D
 16. Giovanna- Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Piinamiina, toivottavasti saatte asiat puhuttua selviksi. Tsemppiä!
 17. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Piinamiina ompas kurja tilanne, ite en kestäis :sad001 Kannattaa yrittää puhua miehelle mikä vois olla syynä. Meillä esikoisesta loppuajasta maha ja vauva häiritti miestä eikä se enää ollu niin innokas hommiin mutta suostui kuitenki melkein aina..

  Nyt mulla ei juurikaa oo haluja ja mies haluais koko ajan että aika säätöä välistä ku mies suutahtaa sitte ku ei saa.
 18. Kyfi5817140 Oman äänensä löytänyt

  Meillä taas niin että itellä tekis mieli mut miehen mielestä raskausvatsa ei oo yhtään kiva... kyllähän se vähän eessä on mutta itse tykkään tuosta mahastani kun tiiän että siellä on jotain tosi arvokasta
 19. lambi Kunnioitettu kommentaattori Toukokuunmammat 2014

  Tuttu tilanne tuolta ekojen raskauksien ajalta. Mutta se menee onneksi ohi kunhan molemmat pyrkii kehittämään tilannetta(edes sitten raskauden jälkeen). Nää on niin vahvasti päänsisäisiä juttuja että puhumalla pääsee yleensä parhaaseen tulokseen. Ja jossain kohtaa kannattaa vaan yhdessä päättää seksin ottamisesta taas ohjelmistoon, olla luova niiden mahdollisien ongelmakohtien kanssa. Vaikka väkisin pakkopullaa meiningillä alkuun:p, kyllä se harjoitus sitten taas pikkuhiljaa helpottaa tilannetta.
  Tsemppiä sinne! Älkää vaipuko tässä epätoivoon:shy:!
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. Sallamaari Oman äänensä löytänyt

  Täälläkin mulla tekis mieli, mutta miestä ei kiinnosta, häiritsee masu kuulemma niin paljon. On tässä oltu jo ilman n. Pari kk ja todennäkösesti ollaan sit ilman loppuun asti. Mutta sit kuitenki muuta läheisyyttä on tosi paljon onneks! Muuten en pärjäis kyllä :D