Sairaalakassi

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2017' aloitti Maatuska83, 28 touko 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Maatuska83 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Marrasmammat 2016

  Ehkä hieman aikaista tälle, mutta tänne voisi kerätä kuukausien myötä infoa ja vinkkejä mitä sairaalaan mukaan ja minkä taas on kokenut turhaksi siellä kassissa. :)
  Last edited: 29 touko 2017
 2. Meritähti90 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Näistä on jo ketju :) löytyy varmaan edelliseltä sivulta ja siel oli jo aika hyvin jutustelua! :)
 3. Maatuska83 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Marrasmammat 2016

  Niinpä onkin. :D En osannut poistaa ketjua niin vaihdoin aihetta.
  Last edited: 29 touko 2017
 4. pookkana Naimisissa foorumin kanssa Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Mulla mukaan lähtee laturi, hammasharja ja -tahna, hiusharja, liivinsuojia, maidonkerääjiä, villasukat, parit imetysliivit ja omia mukavia vaatteita. Vauvalle sit tietty kotiutumisvaatteet ja turvakaukalo :) Mies voi tosin tuoda ne sitten kotoota kun ollaan kotiin lähdössä. Ja tietty äitiyskortti, lompakko ja puhelin, mutta ne on aina mukana viikon 35 jälkeen varmuuden vuoksi :wink Aika vähällä viimeksikin pärjäsin. Sairaalassa jos tulee sitten jotain tarpeita, niin mies voi hakea ja vierailijoilta voi pyytää :) Viimeksikin tuotiin niin paljon kaikkea herkkua ja tuomisia sairaalaan, että tuntui suorastaan muutto kuormalta kun lähettiin kotiin :p
 5. Meritähti90 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Tää onkin hyvä ketju! :)

  esikoisen aikaan olisin kaivannu luettavaa, kun synnytys käynnistettiin ja oli erittäin hidasta toimintaa. Puhelinta selailin, mut ei ollu sama asia.

  Mut aika samat mitä Pookkana mainitsi!
  Jotai pientä naposteltavaa vois myös laukkuun tunkea :grin
  Kuulokkeet mahdollisesti musiikkia varten.
 6. Hippunen2 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Kesämammat 2016

  Itse en tarvinnut viimeksi kuin laturin,hammasharja&tahna,harja,suihkutarvikkeet. Mies toi vauvan kotiutumisvaatteet ,mulle myös kotiutumisvaatteet jotka olin jo kaukaloon laukkuun pakannut valmiiksi .

  Koko reissu meni sairaalan vaatteissa :)
 7. Suski.81 Tuttu foorumilla

  Mä kans olin sairaalan vaatteissa. Ja lähin niillä vaatteilla ku tulin (meinas tippua päältä..).
  Lapselle oli kotiutumisvaatteet, itelle kännykkä ja laturi. Ja varmaanki hammasharja - oletan (en muista). Olin siel kuitenki 6 pvää..
  Mies toi kaukalon ennen lähtöä. Ja joka päivä ku kävi ni toi hedelmiä/jogurttia tms mitä ikinä lie halusin sairaalaruoan lisäksi, joka on mun mielestä tosi pieni. Siis pienet annokset.
 8. Joulukuu14/17 Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Esikoisen aikaan kassissa oli kamera, puhelin, laturit kumpaakin, tukkaharja, hammaharja + tahna, dödö. Tälläkertaa jätän omat vaateet pois, koska en niitä viimeksikään käyttänyt. Mukana myös oli omia siteitä, mutta käytin sairaalan. Ne sairaalan alushousut oli niin hyvät, että saatoin pistää niitä pari kassiin kotiinviemiseksi :D Samoin muutaman siteen
  Mies toi sitten vauvan vaatteet jotka hän sai valita, sekä autoistuimen.
  Minun vanhempani kävivät ja toivat herkkuja...
  Joulupukki kävi laitoksella aattona ja toi vauvalle lelun. Esikoinen siis syntyi 23.12 ja kotiin pääsimme 25.12.
 9. pookkana Naimisissa foorumin kanssa Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Mun mielestä sairaalan annokset oli oiken sopivia ja ruokakin hyvää:)

  Olin kanssa sairaalan vaatteissa mutta omissa liiveissä. Siinä oli vähän kaikkea eritettä koko ajan niin oli paljon kivempaa heittää kaapu pyykkiin kuin kantaa pyykkejä kotiin. :) tosin välillä tuli vähän vilu maaliskuussa niin aattelin sen takia nyt ottaa vaikka villatakin ja verkkarit lisäksi.

  Mä en lehtiä enkä semmosta kaivannut kyllä yhtään viimeksi. Käynnistyksessä aika meni sairaalan käytäviä juostessa ja synnytyksen jälkeen aika kului vauvaa hoitaen, ihaillen ja nukkuen. Vähän pläräsin nettiä käynnykällä ja se riitti oikein loistavasti.

  Mä lähin eri vaatteilla sairaalasta kuin sinne tulin, koska maidonnousun takia tissit ei mahtuneet paitaan ja epparin takia housut ei tuntuneet yhtään hyvältä. :rolleyes:
 10. Hippunen2 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Kesämammat 2016

  Mä kävin ite hakemas jogurttia,hedelmiä ym jos tuli nälkä. Meillä niitä oli ihan siä yhteisessä tilassa jääkaapissa aina saatavilla. Sieltä sai myös mehua ym. Ettei nälkä pääse yllättämään. Yksi yö hoitau toi mulle leivän ja banaanin ku kierti yöllä ja kysy miksen saa nukuttua (nälkä :D )
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Suski.81 Tuttu foorumilla

  Juu hippunen2, oli meilläki siel jotain, mut mulla oli jostain syystä ihan järjetön nälkä synnytyksen jälkeen etten viittiny sieltä kaikkee syödä..:wink
  • Hauska Hauska x 1
 12. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  PHKS:ssä on ainakin mahdollista esittää toive isommista ruoka-annoksista, jos tuntuu et sillä peruskoolla ei nälkä lähde :)
 13. Hippunen2 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Kesämammat 2016

  Mä söin kyllä koko rahan edestä :D
 14. pookkana Naimisissa foorumin kanssa Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Mäkin söin koko rahan edestä :grin Kävin hakemassa leipää ja hedelmiä ihan huoletta jos nälätti :)
 15. Jenska Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Mä myös söin koko rahan edestä :p synnärillä on muuten huomattavan paljon parempi ruoka kuin sairaalassa muuten, ainakin mun kokemuksen mukaan :hungry:

  Mulla oli viimeksi mukana:
  Puhelin, laturi, kuulokkeet (oli turhat, pelotti etten kuule vauvaa jos ovat korvilla) hammasharja/tahna, omat alusvaatteet ja sukat.
  Olin muuten koko ajan sairaalan vaatteissa, jälkivuoto oli nii kovaa etten halunnu laittaa omia vaatteita päälle sotkeutumaan.
  Mies toi sitten mulle ja vauvalle kotiinlähtövaatteet ja turvakaukalon :)

  karkkia, hedelmää ja pillimehua oli mukana synnytyssalissa, ja miehelle termarissa kahvia ja sämpylät :grin
 16. Enska88 Tuttu foorumilla Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017

  Hygienia jutut, salmiakkia, lakua, unimaski silmille (ei ollu koskaa tarpeeksi pimee yöllä), villasukkia (kesällä ei saanu sukkia ollenkaa), kapalo vauvalle. Mies tuo kaukalon ja vaatteet vauvalle. Ite lähen niissä missä oon menny osastolle. Meillä oli kanssa tosi hyvät ruuat ja jääkaapissa koko ajan jugurttia ja hedelmiä. Mullakin tuli vuotoa niin paljon että omia alusvaatteita ei kyllä tehny mieli ekoina päivinä pitää.
 17. pookkana Naimisissa foorumin kanssa Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Joo, ne seksikkäät harsopikkarit ja kunnon patukka siteet oli kyllä super hyvät ekoina päivinä! :grin Kotiin lähtiessä onneksi riitti jo ihan normaali maksi kokoinen side.

  Omat sukat unohtui listasta! Ne sairaalasukat ilman kantapäitä on kauheat! :cool:

  Eväitä meillä oli viimeksi tosi paljon synnytykseen, mutta yöllä oli suurin osa avautumisvaiheesta ja salissa oltiin jopa 2h ennen tytön syntymää, että aika vähälle jäi syömiset siinä vaiheessa. Tällä kertaa varmaan pakataan eväitä maltillisemmin ja mies sitten käy hakemassa jos vaikuttaa siltä että tarvitaan. :)
 18. ellikki85 Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Syysmammat 2016

  Mun piti ottaa sairaalakassiin kaikkea mut sain lopulta pakattua sinne ainoastaan kotiutumisvaatteet vauvalle kun tuli niin kiire sairaalaan et meinas eteiseen syntyä. Päällä oli ainostaan urheiluliivit ja ambulanssin huopa kun saavuin synnytyssaliin. Mies sit toi tavaroita perästä kun laitoin viestiä mitä puuttuu :D
  • Tykkää Tykkää x 2
 19. iskallt Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Esikoisesta minulla ei ollut mukana kuin lompakko, kännykkä ja äitiyskortti. Tulikin yllättävä päätös, että täytyykin tarkistuskäynnillä jäädä sairaalaan.

  Mies sitten toi myöhemmin hammas- ja hiusharjat, hammastahnan, laturin, kameran ja jotain omia vaatteitani joita en edes tarvinnut. Kotiutuspäivänä toi sitten kaukalon ja vaatteet vauvalle.
 20. Suski.81 Tuttu foorumilla

  Voi olla et tällä kertaa en muuten ota vauvalle kotiutumisvaatteita mukaan vaan saa mies tuoda ku näkee koon. Esikko ku oli 54cm, ni se 50 body oli kohtalaisen fitti, ja se oliki ainoo kerta ku käytin mitään koon 50 vaatetta..

Jaa tämä sivu