Särkyjä ja vaivoja

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2014' aloitti Nmarie, 20 loka 2013.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Ann Aloittelija

  Turvonnutta huomenta! Nyt alko täälläkin säryt ja vaivat! Heräsin ni sormet on aivan nakit ja sormien niveliä särkee! Samoin kasvot tuntuu ihan turpeilta.. Parit kaverit pyysi heti aamutuimaan kaupungille kahvittelemaan, mut soronoo, saavat mennä ihan keskenään. Nyt ei tosiaan jaksa liikahtaa mihinkään kun olo on niin vaivalloinen. Mut mieli ihan virkeä edelleen ja ihan hyvin oon saanu nukuttuakin, vaikkakin onhan se uni tosi katkonaista entiseen verrattuna.

  Silti illalla vielä oli ohjelmassa peiton heiluttelua! :grin Jos se pistikin tyypin tulemaan! (Toiveajattelua)
  Oisimpas aavistuksen tyytyväinen jos näin olis!
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 2. Katzz Aloittelija

  Väsyttää, väsyttää, väsyttää!!! Ja samoilla fiiliksillä täälläkin tuon sosiaalisen elämän suhteen. Ruokakauppaankin vaikea lähteä kun pitää nähdä ihmisiä. Kunpa vois vain köllötellä murun kainalossa mutta hänkin on koko ajan töissä joten pitää itsekseen saada päivät kulumaan. Onneksi on koirakamu joka pakottaa päivittäin ulkoilemaan.

  Tänään rv 38+6 ja mikään ei enteile synnytyksen lähestymisestä…ellei tämä järjetön väsymys ole yksi sellainen:confused005?? Millä ihmeellä te kaikki saatte aikanne päivisin kulumaan? Täällä on kotikin jo hangattu puhtaaksi kaappeja myöden, silittäny oon kaiken mahdollisen (yleensä en edes liiemmin sitä harrasta), luettu on, käsitöitä tehty….ja aika vain ei meinaa kulua :sad015.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 3. Kittis Peruskäyttäjä Maaliskuunmammat 2014

  Täällä on ihan sama juttu! Eli odotellaan, odotellaan... ajattelin seuraavaksi ottaa selvää asuinalueeni perhetalon toiminnasta. Jossain niistä voi käydä jo odottaessa. Tosin tää nyt on just sitä sosiaalista toimintaa joka toisinaan todellakin kammottaa, mutta sentään oleskelua samassa tilanteessa olevien kanssa... :D
 4. Bumble84 Peruskäyttäjä Maaliskuunmammat 2014 Tammikuunmammat 2016

  Täällä jyllää edelleen flunssa ja en tajuu mistä tätä räkää oikein riittää. Sinänsä hyvä ettei ihan just nyt pikku tyyppi päättäis tulla ulos ettei mitään tappopöpöjä ihan heti elämän alkutaipaleella saa. Mutta toisaalta tää odottoleminen todellakin tympii. Varsinkin kun en edes ulkona ole nenääni näyttäny kolmeen päivääno_O Katzz ei se aika kulukaan niin millään. Ainut mikä itselläni toimii on todella hyvä kirja, mutta sellaisen höräsen päivässä, eikä niitä liian usein tule vastaan, ja sitten ei olekaan taas mitään tekemistä.
 5. Winksu Peruskäyttäjä Maaliskuunmammat 2014

  Kaamee turvotus tullu jalkoihin. Tähän asti se on pysytellyt lähinnä sormissa, mutta nyt on tukisukista huolimatta jalatkin turvoksissa :sad001 Lantio kipeytyy entisestään, jälleen välillä hyvä kun pääsee kävelemään. Mä niin toivon että se neuvolantäti saa sen synnytyksen käyntiin tiistaina.
 6. Eea Tuttu foorumilla Kesäkuun äidit 2019 Marrasmammat 2016

  Inhottavat menkkamaiset säryt koko ajan päällä. Ei oikein jaksa enää kävellä ja istua niinkuin ennen. Nyt särkylääkettä nassuun ja nukkumaan! :) Huomenna vois lähteä synnyttelemään, ihan semmonen fiilis olis jo! :wink
 7. Tiittana Aloittelija

  Nyt sitten viime metreillä iski kaamea flunssa... Huomenna olis LA ja tietysti toivoisin vauvan tulevan pian, mutta nyt melkein toivon pari lisäpäivää, jotta ehtisin edes vähän toipua tästä räkätaudista. Kaamea väsymys ja kiva kun herää melkein puolen tunnin välein niistämään kun henki ei muuten kulje. No, ei auta kuin koittaa levätä ja saada tauti lannistettua.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 8. Bumble84 Peruskäyttäjä Maaliskuunmammat 2014 Tammikuunmammat 2016

  Sympatiat Tiittana, tiedän niiiin miltä toi tuntuu. Kohta viis päivää hukkunut räkään ja nenäliinoihin mut nyt alkaa inasti helpottaan, eli loppu on se kai tollakii. Viime yönä heräsin vaan kaks kertaa niistämään:wink (ja tuhat kertaa muiden syiden takia, vieläkään en nuku kuin kolme-viis tuntia yössä).
 9. Angina Aloittelija

  Hei! Oliko se kummasta se uskomus että karvat alkaa kasvaan nopeampaa, vai johtuuko ihan vain hormoneista? Muistelisin että pojasta, mutten ole varma... Minun vartalo on nimittäin semmosen untuvakarvan peitossa! Käet, jalat, maha, reidet, jokapaikka! Semmosta valkosta villaa! Argh!
  Niin ja maha-asukki on aika hiljainen ollu pari päivää... Laiskasti liikahtelee, eikä muljua yhtään niin paljon ko esim viimeviikolla. Välilä ko tekkee sitä liikelaskentaa niin tuntuu että onko sitä lähdettävä jo lääkärille kuuntelemaan sydänäänet ko huolestuttaa niin kovasti... :sad001 mutta sitten taas liikkuu.
 10. Ann Aloittelija

  Angina, jos se on tyyntä myrskyn edellä? :wink en muista miten nuo uskomukset menee, mutta täällä on poika tulossa ja karvan kasvu loppu jo hyvissä ajoin syksyllä. Ei oo tarvinnu paljon sheivailla. Vähän pitää aina olla taikauskoinen. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Katzz Aloittelija

  Eea, täällä sama vaiva. Pitkään jo jomotellu menkkakipumaisesti ja nyt pari päivää alaselkäkin kipeytyny joten kävely ja istuminen on aika työlästä. Särkylääkettäkään ei viittis koko aikaa syödä.

  Uskomuksista ei täälläkään sen enempää tietoo oo, mut ultran mukaan ois tyttö tulossa ja karvan kasvu hidastunu, osittain jopa kokonaan loppunu.

  Tsemppiä kaikille nuhanenille! Täällä moinen vitsaus ei toistaiseksi ole virailulle tullut. Saa luvan pysyäkki pois!
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 12. Galina Aloittelija

  Minulla oli issias kipuja, selkä kipuja, liitoskipuja, pahoinvointia, väsymys, kamala turvotus, kamala kutitus. Pari päivä ennen synnytystä oli häntäluu kipu kun se murtui kolme päivä äkäisemmin.

  Oli kyllä vaikea pärjätä kutituksen kanssa kun kutitti koko ajan vatsa, jalkoja, selkä ja kylkeä.
  Mieheni aina hieroi minua kun tuli viikonlopuksi kotia ja se vähän helpotti, mutta se kipu tuli viikolla uudelleen.

Jaa tämä sivu