Rv 12 ultra

Mä en kyllä tuolta omakannasta nää mitään lukuja :eek: lukee vaan et sikiön kehityshäiriöiden seulonta, tehty.. o_O ei oo viime raskaudesta mitään muistikuvia miten sain ne tulokset...
 
Eikun ne löytyikin omahoidon sivuilta! 1:4664 näyttäis olevan Down riskisuhde, ikäriski 1:920 ja t18suhde 1:100000 :)
 
Meillä oli kans niinkuin Iltatähdellä: ennen nt- ultran aloitusta sanottiin että testit ok. Sit katsottiin nt ja ok. Myöhemmin kerrattiin vielä rv16 neuvolassa että ok. Ei mitään lappuja kyllä oo tullu, omakannassa tais olla. Tais vielä ultraaja merkata neuvolakorttiin tulokset.
 
Tulipa vain mieleen.. Voiko se ultraaja nähdä jo nt-ultrassa kumpi siellä on? Meille kun se vitsaili, että jospa sieltä nyt tulee pulska poika... kysyttiin vielä, että onko se poika. Niin hän vastasi, että eihän sitä tiedä, voisi se ollakin..
 
Millier, on aika harvinaista, että nt-ultrassa voi sanoa kumpi tulee, suurempi todennäköisyys että arvaus menee oikein on vasta rt- ultrassa. Ja siinäkin on virhemahdollisuus. Tietyn tyyliset verikokeet, lapsivesinäyte ja istukkanäyte kertovat sukupuolen (tai siis kromosomisukupuolen).
 
Meillä ultrattiin lääkärineuvolassa rv 16+ eikä sielläkään saanut selvää sukupuolesta. Joten tuntuisi hassulta että näkyy jo rv 12..
 
Joo, eli täytyy vaan ottaa ultraajan juttu vitsinä ja katsoa pitääkö mun tyttöfiilis paikkansa :rolleyes:
 
Takaisin
Top