No siis kaikessa mitä viljellään käytetään myrkkyjä estämään huonoa satoa. Sehän on selvä.Tää kommentti on mennyt multa ihan kokonaan ohi, tän vellovan pahoinvoinnin keskellä. Vastaan nyt kuitenkin vielä, kun asia itseäni arvelutti, niinkuin edellisessä viestissäni kirjoitin.
Kahvin viljelyssä käytetään tuholaismyrkkyjä enemmän kuin minkään muun kasvin viljelyssä koko mailmassa. Joten voisin oikeastaan kysyä, että mistä löytyy luotettavaa tietoa siitä ettei kahvi sisällä ollenkaan tuholaismyrkkyjen jäämiä? Onko olemassa jokin tutkimus aiheesta, joka ei ole kahvilla rikastuneiden firmojen rahoittama tai jokin mainos missä mainostetaan vähemmän myrkkyjä käyttäviä kahvimerkkejä?
Jokainen saa uskoa mitä haluaa, mutta mun ei onneksi tarvi enää asialla sen suuremmin päätäni vaivata, koska pystyin lopettamaan kahvin juonnin kokonaan, kiitos tän ihanan pahoinvoinnin.
Siksikin luomu lyö itseään läpi, kun niitä ei käytetä. Luomukahvia löytyy kaupoista myös.
Joo ei ole itsellenikään ongelma olla ilman kahvia nyt Eikä mene edes tee alas