K
KRkr
Vieras
Entä nämä täysmehut jotka on tiivisteestä tehtyjä? Esim tropic appelsiinitäysmehu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Entä nämä täysmehut jotka on tiivisteestä tehtyjä? Esim tropic appelsiinitäysmehu?
Voi. Luonnollisesti huomioiden päiväykset ja oikean säilyttämisenVoiko kaikkia pastöroituja juustoja syödä, lukuunottamatta homejuustoja? Esim. Fetaa, levitettäviä tuorejuustoja?
Kaikkia suomalaisia kovia palajuustoja, kuten edamia, emnemtalia, oltermannia. Kreiviä...Mitä juustoa ootte käyttäneet raskaana ollessa? Ihan siis Leivän päällä?
Ollaan menossa tänään kreikkalaiseen buffettiin syömään ja monessa salaatissa ja kastikkeessa ja tahnassa näyttäisi olevan fetaa. Käytetäänköhän Suomessa ravintoloissa pastöroitua fetaa? Vaikka kai he osaavat siellä ravintolassakin sitten kertoa, kunhan stressaan etukäteen.
Itse söisin. Säilyy muutenkin niin kauan, että tuskin vaikuttaa muuhun kuin väriin jos on avaamaton pakkaus. Avattunakin saattaa koostumus vähän muuttua, tyyliin kuivahtaa. Maistamalla ja haistamalla sen näkeeUskaltaako huhtikuussa vanhentunutta suklaata syödä vielä hyvillä mielin? Ei kuitenkaan ole montaa kuukautta vanhaa
Olen tämän asian joskus Atrialta varmistanut ja kuulemma salaateissa käytetty majoneesi(eli siis munat) on pastöroituUskaltaisin syödä, pastöroimattomasta kananmunasta tehdyn majoneesin säilyvyys on niin huono, ettei teollisuus sellaisia käytä.
Mie oon ymmärtänyt, että raa'asta porkkanasta lähtee ne mahdolliset pöpöt, kun kuorii ja pesee hyvin. Itse söin ainakin raskausaikana.Mites raaka porkkana? Ootteko syöneet iha normaalisti?
Muistelisin, että pitää olla mainittu, jos on pastöroimatonta. Käytännössä kaikki isompien firmojen jäätelöt ja muut maitotuotteet ovat pastöroituja ja olisi todella huono tuuri jos pastöroimattomastakin saisi listerian.Hei tietääkö joku, onko Ingmanin kingis- jäätelöt tehty pastöroidusta maidosta? Söin eilen hiukan ko jäätelöä, koska luulin että kyseessä on Suomessa valmistettu jäätelö, ja ymmärtääkseni ne ovat aina pastöroidusta maidosta tehtyjä. Mutta selvisikin, että Ingmanin jäätelöt valmistetaan nykyään Ruotsissa. Netistä ei löydy mitään tietoa ja nyt ahdistaa kovasti
On se tehty pastöroidusta. Ruotsi on ihan samanlainen maa mitä elintarvikehygieniaan tulee kuin Suomikin, joten kaikkia ruotsalaisia isojen valmistajien peruselintarvikkeita uskaltaisin syödä ihan siinä missä suomalaisiakin.Hei tietääkö joku, onko Ingmanin kingis- jäätelöt tehty pastöroidusta maidosta? Söin eilen hiukan ko jäätelöä, koska luulin että kyseessä on Suomessa valmistettu jäätelö, ja ymmärtääkseni ne ovat aina pastöroidusta maidosta tehtyjä. Mutta selvisikin, että Ingmanin jäätelöt valmistetaan nykyään Ruotsissa. Netistä ei löydy mitään tietoa ja nyt ahdistaa kovasti