Repeämä ja välilihan leikkaus

Keskustelun 'Synnytys' aloitti ^honey__, 28 huhti 2010.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. blaueblumme Tuttu foorumilla

  pitipä tulla tänne lueskelemaan ja jotain kommentoimaankin, kun ennen synnytystä en uskaltanu ja synnytyksen jälkeen en kyennyt kun teki niin pahaa. no nyt pystyy jo :)

  multa ei revennyt väliliha vaan repeämä lähti eteenpäin ja repi virtsa-aukon suun ja klitoriksen. eihän siitä sairaalasta löytynyt sellasta määrää puudutetta jolla ois tunto tuolta alueelta lähtenyt ommelten laiton ajaksi, eikä mun tahdonvoima riittänyt pysymään paikallaan, joten tarvittiin ylimääräinen kätilö kampeamaan mun jalkoja paikoillaan etten ois sätkiny niin paljon kun parsivat kokoon.

  myöhemmin kotona tikkaus tulehtui ilkeästi, ja antibioottikuuri taisi olla liian lyhyt kun tulehduskivut palasivat kuurin loppumisen jälkeen. onneksi (!) sairastuin heti perään rintatulehdukseen johon tulikin niin pitkä antibioottikuuri että parantui tuokin.

  sanoivat että eteenpäin lähteviä repeämiä on häviävän pieni määrä. myöhemmin kuulin että äidille on käynyt tismalleen samoin, joten valuvika taitaa olla.

  että tätä ei tarvi kuumotella jos synnytys on edessä, mutta halusinpa kertoa että tästäkin on selvitty :thumright
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 2. Miramaria Addikti

  Ohhoh! Enpä ole kuullutkaan, että repeämä voi lähteä toiseenkin suuntaan! Huh huh, hienoa että tästäkin olet selvinnyt :)
  .
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu