Reissaaminen raskaana

Aika pitkältä kuulostaa tuo aika autossa noilla viikoilla. Tietty jos on hyvä vointi edelleen ja pääset hyvään lepoasentoon niin voihan se mennä :) ja paljon taukoja!

Niinpä, jos on hyvä vointi ja saapi rauhassa lötköttää autossa niin periaatteessa mikä ettei, mutta vähän ehkä jännittää miten tuo menee. Katsoo sitten lähempänä! :woot:
 
Ehkä itsekin olisin noilla viikoilla enemmän huolestunut pitkästä istumisesta kuin yhtäkkiä käynnistyvästä synnytyksestä. Me ei lähdetä jouluna mihinkään - ihana kun saa olla ihan rauhassa kotona ja vielä äippäLOMALLA. Vielä olis kuus viikkoa töitä melkoisessa haipakassa ja tsemppaan itseni jaksamaan päivä kerrallaan!
 
Mulla ei ekassa raskaudessa olisi ollut ongelmia pitkälläkään matkalla, kun ei istuminen tuntunut pahalta, jos vaan taukoja pitää. Mut yksilöllistähän se on. Aika harva vauva syntyy ennen rv36. Kaveri synnytti kyllä Lapin (työ)matkalta jonnekin matkan varrelle! Olikohan Kemiin/Tornioon/Rovaniemelle, en muista enää.
 
Me kyllä ajateltiin lähteä appivanhemmille jouluksi. Junalla menee sellaisen 8 tuntia eikä neuvolasta sanonut mitään etteikö voisi kun asiasta mainitsin.
 
Junassa on varmaan silleen helpompi kun pystyy paremmin jaloittelemaan koska vaan ja silti matka edistyy koko ajan.

Mä en enää mielellään suostuis lähtemään edes appivanhempien luo ennen vauvan syntymää. He asuvat 300km:n päässä. Ollaan käyty siellä viimeksi kesällä. Tuntui jo kesällä se matka jotenkin haastavalta. Omien vanhempien luona kyllä meinaan vielä käydä ja ehkä Helsingissäkin, ne on molemmat n. 1,5h ajomatkan päässä.
 
Takaisin
Top