Reissaaminen raskaana

Pinkkihirmu

Satasella mukana keskusteluissa
Aika pitkältä kuulostaa tuo aika autossa noilla viikoilla. Tietty jos on hyvä vointi edelleen ja pääset hyvään lepoasentoon niin voihan se mennä :) ja paljon taukoja!

Niinpä, jos on hyvä vointi ja saapi rauhassa lötköttää autossa niin periaatteessa mikä ettei, mutta vähän ehkä jännittää miten tuo menee. Katsoo sitten lähempänä! :woot:
 

Embo

Vauhtiin päässyt keskustelija
Ehkä itsekin olisin noilla viikoilla enemmän huolestunut pitkästä istumisesta kuin yhtäkkiä käynnistyvästä synnytyksestä. Me ei lähdetä jouluna mihinkään - ihana kun saa olla ihan rauhassa kotona ja vielä äippäLOMALLA. Vielä olis kuus viikkoa töitä melkoisessa haipakassa ja tsemppaan itseni jaksamaan päivä kerrallaan!
 

omenankukka

Näppärä viestien naputtelija
Tammikuun äidit 2019
Mulla ei ekassa raskaudessa olisi ollut ongelmia pitkälläkään matkalla, kun ei istuminen tuntunut pahalta, jos vaan taukoja pitää. Mut yksilöllistähän se on. Aika harva vauva syntyy ennen rv36. Kaveri synnytti kyllä Lapin (työ)matkalta jonnekin matkan varrelle! Olikohan Kemiin/Tornioon/Rovaniemelle, en muista enää.
 

Mittari87

Jostain jotain jo tietävä
Tammikuun äidit 2019
Me kyllä ajateltiin lähteä appivanhemmille jouluksi. Junalla menee sellaisen 8 tuntia eikä neuvolasta sanonut mitään etteikö voisi kun asiasta mainitsin.
 

Maiku2

Asioista perillä oleva
Tammikuun äidit 2019
Junassa on varmaan silleen helpompi kun pystyy paremmin jaloittelemaan koska vaan ja silti matka edistyy koko ajan.

Mä en enää mielellään suostuis lähtemään edes appivanhempien luo ennen vauvan syntymää. He asuvat 300km:n päässä. Ollaan käyty siellä viimeksi kesällä. Tuntui jo kesällä se matka jotenkin haastavalta. Omien vanhempien luona kyllä meinaan vielä käydä ja ehkä Helsingissäkin, ne on molemmat n. 1,5h ajomatkan päässä.
 
Top