Raskausuutisen kertominen muille

Keskustelun 'Heinäkuiset 2020' aloitti Silk, 29 loka 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. miiamaria Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  laittelin tähän ketjuun aiemmin työpaikan yt-neuvotteluista, viime viikolla kerrottiin neuvottelun päätökset ja itse onneksi sain paikan pitää! :angelic: nyt vaan miettinyt kuinka kerron pomolle ja työkavereille. mitä ootte käynyt sanomassa pomolle? meillä on vielä mies pomona niin tuntuu jotenki hassulle sanoa hänelle että oon raskaana :laughing002 vai sanoisiko vaan että jään kesän alussa äitiyslomalle?
  • Tykkää Tykkää x 4
 2. tiitu^ Ihastunut foorumiin Heinä-äidit 2020 Joulumammat 2018 Marrasmammat 2016

  Minun lähiesimies on nainen ja johtaja mies, molemmille kävin kertomassa raskaudesta ja molemmille sanoin, että jos kaikki menee hyvin, niin meille tulee heinäkuussa vauva ja näin ollen jään kesäkuussa äitiyslomalle.
  • Tykkää Tykkää x 7
 3. Wreta Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  Kohta pitäis esikoiselle kertoa tulevasta sisaruksesta. On jo parikertaa taputellut mahaa ja todennut et äitillä on vauva mahassa. Vielä ollaan laitettu höpinän piikkiin. 2 viikon päästä on väliultra niin sen jälkeen pitää sitten kertoa uutiset :) Lopuille kavereille kerrotaan myös tuon ultraan jälkeen joka on rv 16.
  • Tykkää Tykkää x 4
 4. APM Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Oon itse kertonut jo heti plussasta omalle perheelle ja lähiystäville taustan vuoksi. Meillä on lapsi ollut toiveissa jo kolmisen vuotta ja olemme olleet lapsettomuushoidoissa ja valitettavasti viime vuonna tuli myös keskenmeno. Sen jälkeen olen avoimesti lähipiirille kertonut. Töissä jouduin omalle esimiehelle kertomaan aika alkuvaiheessa, kun aamupahoinvointi oli niin karmeaa. Myös kolmelle työkaverille olen kertonut, jotka tietävät taustamme.

  Aiomme odotella kuitenkin rakenneultraa, joka on 12.3. ja sen jälkeen kertoa sitten muillekin ihmisille. Julkisia facebook-päivityksiä en varmasti raskausaina tee, mutta ehkäpä sitten, jos ja kun vauva syntyy.

  Olisi ihana keksiä joku kaunis tapa ilmoittaa sukulaisille ja muille ystäville, eli ehkä otamme sitten rakenneultran jälkeen muutamat kuvat kuvaajan kanssa ja lähetämme terveisiä niiden myötä. :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 5. Suklaapehmis Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020 Helmimammat 2017

  Eilen kerroin pomolle. Onnitteli kyllä aluksi, mutta sit meni ”sekaisin” ja puhui ehkä vähän liikaakin ääneen. ”Olisit kertonut lokakuussa niin olisin osannut budjetoida tämän” ”voi harmi kun tässä olisi yks toinenkin ongelma keväälle” onneks työkaveri sano et tää raskaus ei oo kyl mikää ongelma. ja sot pomo ihmetteli että kukaan ei oo näin myöhään kertonut. Että siis mitä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 8
 6. amandatt Tuttu foorumilla

  Onpas outoa käytöstä, eihän sun olisi vielä vähään aikaan edes tarvinnut kertoa jos et olisi halunnut. Ja muutenkin ei kyllä nyt ihan miettinyt loppuun asti sanojaan..
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 4
 7. APM Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Mitä ihmettä? Hyi mitä käytöstä.

  Mun pomo on ns. iso pomo meidän yrityksessä ja vaikka tiedän, että äitiysloma aiheuttaa kauheasti säätöä yms. hänelle, niin hänellä tuli tippa linssiin ja oli oikeasti tosi iloinen ja halusi nähdä ultrakuvankin.

  Vois olla, että olisin itse alkanut itkemään, jos mun pomo ois noin käyttäytynyt. Oikeastihan sun pomo sais olla onnellinen, että kerroit nyt eikä sitten tasan 2kk ennen kuin jäät äippälomalle.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 7
 8. Holly Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020 Helmimammat 2018

  Loka-marraskuussahan vasta plussatestejä tehtiin, oisko hänelle pitäny heti kiikuttaa pissainen tikku tiedoksi. :facepalm: Hitto mikä tyyppi sun pomosi. :shifty:

  Mä kerron vasta ens viikolla pomolle, heillä tosin ei nyt silleen vaikuta isommin mihinkään kun sijainen siellä jo on niin jatkanevat vaan hänen sopimustaan sitten.. Mut tietenki vaik vaikuttaisiki isommin niin tollasia juttuja ei puhuta alaiselle.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 4
 9. Suklaapehmis Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020 Helmimammat 2017

  Heh niinpä, sanoin vaan että sainpa itekin tietää vasta lokakuussa raskaudesta. Hän sanoi nuo asiat vähän ”naurahdellen”, olevinaan vitsinä, mutta oma huumori ei jaksanut riittää semmoiseen...
  • Sympatiaa Sympatiaa x 7
 10. Dafni Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Meillä on tässä lähipäivinä tulossa töissä yhteinen kokoontuminen päiväsaikaan ja siellä oletettavasti minun suhteen juorut lähtevät liikkeelle. Minua naurattaa jo valmiiksi kun pohdin, että kuka kehtaa ensimmäisenä kysyä :grin
  • Tykkää Tykkää x 6
 11. Miriam_88 Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Viikonloppuna sain sitten kerrottua äidille, siskolle sekä mun omille isovanhemmille. Olin kyllä tosi liikuttunut, miten innoissaan kaikki otti uutisen vastaan :love7
  • Tykkää Tykkää x 6
 12. APM Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Minäkin kerroin omille kummeilleni, kun ollaan tosi läheisiä heidän kanssaan. Eli nyt ihan lähisuku tietää ja omat lähimmät ystävät. Olen yhä sitä mieltä, että julkista päivitystä en varmaankaan mihinkään facebookkiin tai instagramiin tee ennen kuin lapsi on jo syntynyt.
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 13. Heispanen Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  Mun on ollu jotenki tosi vaikeeta pantata tätä tietoo. Muutamille kavereille kerroin heti plussasta, kaikki lähimmät kaverit ja perhe tiesi varmaan jo viikon 7 tienoilla. Pomollekin piti päästä heti nt-ultran jälkeen kertomaan ihan silkasta kertomisen halusta :D Muille kavereille ja tutuille (joita ei tuu oikein naamatusten nähtyy) kerrottiin sit rakenneultran jälkeen somessa :)
  • Tykkää Tykkää x 5

Jaa tämä sivu