Mulla pysynyt pahoinvointi aisoissa kun syö parin tunnin välein. Nyt ollut jo viikon verran muutenkin parempi olo, eikä pahoinvointi varmaankaan ole ollut mistään pahimmasta päästä. Syön "puolikkaita" annoksia, eli aamulla normaalisi syönyt 2 leipäpalaa, niin nyt syön aamulla yhden ja parin tunnin päästä toisen. Sit väliin joku hedelmä ja lounaaksi menee parhaiten salaatti esim kanalla. Sit pari tuntia ja jogurtti ja sitten joku hedelmä. Sitten kotona "oikeeta" ruokaa (siis lämmintä) ja iltapalaksi vielä joko leipä tai jugu+mysliä.
Nopea googlaus Duodecimille: "Tartunta saadaan yleisimmin huonosti kypsennetystä sian-, lampaan- tai naudanlihasta, jossa on toksoplasman kystamuotoja. .... Toksoplasmaa esiintyy kaikkialla maailmassa, mutta kylmässä ilmastossa se on harvinaisempi kuin lämpimässä." eli väittäisi todennäköisyyden olevan todella pieni. + se juusto on mitä todennäköisimmin ollut kuumaa (tuhoutuu yli +60 asteessa) siinä vaiheessa kun se pororouhe on siihen laitettu. Wikipedia taas mainitsee riistasta vain hirven..
Todennäköisempänä pitäisin sitä, että tämän saa kissasta (mitä meillä ei ole) kuin tästä juustopalasesta :D