Raskaudesta kertominen

Keskustelun 'Joulukuiset 2020' aloitti Miljamilja, 18 huhti 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Sorey Aloittelija

  Me ei olla kerrottu vielä oikeastaan kenellekkään. Esikoisesta kerrottiin vasta rakenneultran jälkeen, nyt yritetään mahdollisimman lähelle päästä taas sitä. Hyvää aikaa miettiä miten kertoa.
  • Tykkää Tykkää x 6
 2. Miitu Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Täällä voi olla sama tilanne, että ehkä lähemmäs rakenneultraa vasta kerrotaan. Tai lähinnä mun puolelle perhettä ja sukua. En tiedä miksi koen tän kolmannen nyt jotenkin vielä erityisen hankalana kertoa.. Oli toki kaksi muutakin. Vaikka aina iloisesti otettu uutiset vastaan.
  • Tykkää Tykkää x 3
 3. TiPi20 Peruskäyttäjä Jouluäidit 2020

  Me on kerrottu lapsille ja muutamalle läheiselle, mutta vieläkin jännittää kertoa laajemmin. Nyt vaan alkaa jo vatsa pömpöttämään, mutta voi mennä kyllä vaan lihomisen piikkiin, kun olen valmiiksi jo pyöreä. Töissä pakko kertoa kyllä viimeistään lomien jälkeen, että ehtivät valmistautua. Jos vaan siis niin pitkälle päästään tässä.
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 4. Piemo Peruskäyttäjä Jouluäidit 2020 Syysmammat 2017

 5. Martzuuu Aloittelija Jouluäidit 2020

  Me ollaan kerrottu meiän perheille ja muutamalle ystävälle :) töissä jouduin jo osalle kertoo raskauden alussa ku ois ollu syto-lääkkeiden antoa ja niitä en saa antaa. Sit viel ku iski kolme viikkoo sitte pahoinvointi nii jäin sit osalle siitä kiinni :grin mut työkaverit kyl ihania kun kyselee mun vointia :angelic:
  • Tykkää Tykkää x 2
 6. ve22 Ihastunut foorumiin Jouluäidit 2020 Syysmammat 2016

  Eilen kerrottiin molempien perheille, tänään olis tarkoitus kertoa lapsille. Jännittää varsinkin esikoisen reaktio. Tää voi olla sille tosi vaikea juttu, vaikka on kerran aiemmin jo sisaruksen saanutkin. Kakkonen on varmaan vaan innoissaan, ja juoksee kertomaan koko pihapiirille samantien...
  • Tykkää Tykkää x 3
 7. Elina_xxx Aloittelija

  Me ollaan tästä raskaudesta kerrottu tosi harvalle ja jotenkin kertomista haluaa venyttää mahdollisimman pitkälle. Mulla myös nyt kolmannesta kertominen tuntuu jotenkin hankalalle, jotenkin enemmän jännittää mitä ihmiset on mieltä kun lapsiluku voisi ihan hyvin olla jo täynnäkin. Ollaan myös päätetty että jos tämä ei mene hyvin niin uudelleen ei yritetä, siksikään ei olla kovin aikaisin haluttu kertoa. Rv11 kerroin mun parhaille ystäville kun suoraan tuli kysymys ollaanko nyt mietitty kolmatta. Nyt rv14 ja ultran jälkeen muutamalle muulle kaverille kerrottu ja mun äidille nyt kun oltiin juhannuksena siellä. Mun äiti oli onneksi vilpittömän iloinen. Parin viikon päästä olisi tarkoitus kertoa tytöille (4 ja 7) ennen kuin käydään mun isällä, mummilla ja miehen vanhemmilla. Entuudestaan tiedän että parin viikon päästä en enää mahaa pysty peittelemään, ainakaan näin kesäaikaan! Toivottavasti tytöt ei hoksaa ennen sitä koska sen jälkeen kyllä tietää nopeasti ihan kaikki ja halutaan isovanhemmille kertoa kasvotusten. Esimiehelle kerron varmaan parin viikon sisään jotta hänellä aikaa varautua. Työkavereille vasta rakenneultran jälkeen, siihen asti olen etätöissä ja lomalla. Jos mulla ei maha näkyisi aikaisin haluaisin kertoa kaikille vasta rakenneultran jälkeen.
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 8. ve22 Ihastunut foorumiin Jouluäidit 2020 Syysmammat 2016

  Meillä kans sama ajatus, että jos tämä raskaus ei pääty onnellisesti, ni ei enää yritetä. En jaksa enää yhtään alkuraskautta ja meillä on jo 2 ihanaa lasta :Heartred Mun on vaikea kertoa kavereille, koska on monta, joiden on ollut vaikea tulla raskaaksi. En tiedä miten ja milloin sanoisin. Yhdellä näistä on muutenkin tosi vaikeaa nyt, enkä haluaisi lisätä pahaa oloa, vaikka jossain vaiheessa on pakko :sad001 Ja tuntuu niin kurjalta, että meidän onni on toiselle niin surullista.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Carla Aloittelija

  Mä olen kertonut hyvin varhaisessa vaiheessa ihmisille, jotka olen kokenut niin läheisiksi, että voin helposti jakaa sitten myös sen mahdollisen negatiivisen uutisen.

  Nyt pohdin, kun en kohta enää voi laittaa turpoamista lihomisen piikkiin, että mikä mahtaa olla etiketti töissä kertomisen suhteen. Esimiehelle haluan kertoa mahdollisimman pian, jotta voi aloittaa korvausrekrytoinnin mahdollisimman ajoissa, mutta jotenkin tuntuu aivan äärimmäisen kiusalliselta, en yksinkertaisesti tiedä miksi. Joku kiltin ja tunnollisen työntekijän syndrooma...
  • Tykkää Tykkää x 2
 10. Pumpuliina Tuttu foorumilla Jouluäidit 2020

  Oot töissä ihan kuin ennenkin, jos joku uskaltaa tulla kysymään ootko raskaana niin sanot vaan että no joo, enkö mä jo oo kertonu sitä!
  Sit päivittelet että ai kauheeta mä kyllä muistin kertoneeni.
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. Miitu Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Mullakin on vähän jotenkin hankala nyt kertoa tulevasta äippälomasta, kun en kerkiä edes töihin takaisin hoitovapaalta.
  Mulla pitäisi olla paluu lokakuussa, mutta oon aiemmistakin ollut jo vuodelevossa tuossa kohin, joten vähän täytyisi töihin tätäkin asiaa tuoda julki ja että varautuvat siihen.. Ja ainenkin mun mammalomaan.
  Mulla on siis esimies ja itse asiassa johtokin vaihtunut, joten en edes tiedä ketä henkilöä tällä hetkellä tavoitella ja sitten asioida nyt heti tälläisillä uutisilla. :/
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 12. Miljamilja Tuttu foorumilla Jouluäidit 2020

  Mulla kans on vaikea kertoa, kun otin vastaan ylennyksen ja uuden työtehtävän, jota ehdin hoitaa vain muutaman kuukauden. Varmaan mä vasta loman jälkeen kerron, kun haluaisin että rakenneulta on silloin takana.
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. susu90 Aloittelija

  Pumpuliina mulla sama taktiikka töissä. Pomolle kerron vast ku aivan pakko
 14. Martzuuu Aloittelija Jouluäidit 2020

  Mä oon jo omalle esimiehelle kertonu ku kaavaili mulle tehtäviä/vastuualueita jotka olis alkanu vasta tammikuussa :joyful: Nii saa joku muu tehä ke hommat sitte :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Carla Aloittelija

  Töissä kerrottu ja hyvin meni, onneksi mulla on kiva esimies:).

  ...Luuli varmaan, että irtisanoudun kun aloitin niin vakavalla paatoksella.
  • Hauska Hauska x 4
  • Tykkää Tykkää x 3

Jaa tämä sivu