Raskaudenaikaiset ihmeelliset mieliteot

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2016' aloitti Babuu, 13 elo 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Manteliina Hyväntuulinen höpöttäjä

  Mä oon syöny ihan kaameen määrän meetvurstii muutaman viikon aikana:D Ja tänää luin jonku uutisen missä mainittiin etikkasipsit ja ei saamari mun on varmaan pakko lähtee kohta kauppaan ku pakko saada niit etikkasipsejä nyt heti!:D
 2. Manteliina Hyväntuulinen höpöttäjä

  [IMG] ahhh ❤ Ja hahaha, Luna pääs kans kuvaan mun etikkasipsien kans :D
  • Tykkään Tykkään x 3
 3. Eleanora Kommentoinnin ninja

  Jostain luin, että meetvurstia ei suositella syötäväksi raskaanaollessa? Mulla on ollu ihan järjetön himo siihen välillä! Joskus ihan alkuraskaudesta söin, kun en vielä tienny siitä suosituksesta ja sitten sen jälkeenkin kyllä söin sen paketin loppuun. Oon sitten välillä ostanu kylmäsavustettua kinkkua, kun se maistuu vähän samalta. Mutta tietääkö joku sen syyn, miksi sitä ei suositella?
 4. Millier Sanavalmis juttuseppä

  Mä en oo kyllä tuollaisesta kuullutkaan! :eek: tosin en mä muutenkaan mitenkään hirveesti meetvurstia syö..
 5. Manteliina Hyväntuulinen höpöttäjä

  Hui! Mä en oo tienny et meetvurstia ei suositeltais :eek: Pitää ehkä vähentää sen syömistä sit. En oo kyl varma, pystynkö kokonaan luopumaan:D
 6. Ruusa# Supliikin supersankari Huhtimammat 2016 Elomammat 2017

  Siis kai leikkeleissä periaatteessa joku listeria vaara? Kun tyhjiöpakkauksessa. Mutta lähinnä se tyhjiökala pahin. Lisäks en tiedä miten meetwusti valmistetaan.. eli onko varmasti valmistettu riittävän kuumassa... Kylmäsavuporo ja parmankinkku esim siksi kiellettyjä kun ne on raakakypsennetty. Ei kuumennusta, eli toksoplasma ym mahdollisia. Kylmäsavukinkku kuulostaa kans siltä ettei oo kuumennettua?? Ite syöny meetwurstia, mutta noi kylmäsavu ym tuotteet jättäny väliin...
 7. Millier Sanavalmis juttuseppä

  Pikaisella googlauksella luin, että meetvursti kuivataan, suolataan ja savustetaan...
 8. Ruusa# Supliikin supersankari Huhtimammat 2016 Elomammat 2017

  Onkohan kylmä vai lämminsavustus?
 9. Ruusa# Supliikin supersankari Huhtimammat 2016 Elomammat 2017

  Onkohan kylmä vai lämminsavustus?
 10. Pähkinä80 Keskustelun kolmiottelija Huhtimammat 2016

  Meetvurstia ja leikkeleitä saa syödä ihan normaalisti. Toki jos verenpaine on koholla liikaa ei kannata mättää korkean suolapitoisuuden vuoksi. Metwurstissa listeria ei elä, koska säilyvyyden takaa maitohappokäyminen, korkea suolaprosentti, kuivaus ja savustus.
  • Tykkään Tykkään x 2
 11. Eleanora Kommentoinnin ninja

  Kiitos Pähkinä80 infosta!!
 12. Ginger Kunnioitettu kommentaattori Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Mä kerkesin jo huolestua et mitä mä nyt teen kun mätän metwurstia päivittäin... :grin En osaa syödä leipää ellei siinä ole metwurstia. Tänään kaupassa bongasin juustonmakuisia kierresipsejä ja meinasin ottaa ku alko tehä mieli, mutta käskin itteeni olla ottamatta ku noita herkkuja on kieltämättä tullut syötyä enemmän kuin ennen. Nyt mua sitten kaduttaa kauheesti ku mä niiiin haluisin ne sipsit... :shifty:
 13. Viena Puuhakas puhuja Huhtimammat 2016

  Tänään oli pakko ostaa Ainon minttusuklaa jäätelöä, tehnyt jo pari viikkoa mieli ja nyt sorruin. :p Ai että oli hyvää, kyllä kannatti :)
 14. Ruusa# Supliikin supersankari Huhtimammat 2016 Elomammat 2017

  Mä oon enempi hämmentyny raskaudessa siitä mitä ruokia EI tee mieli, kuin mitä tekee... Eilen koulussa ei tehny mieli välipalaksi herkkuja eikä kahvia(vaikka toiset söi) ja valitsin vihannestikut quacamolella :0 Noh tänään sitte pihviä + karkkipussi lähti kaupasta mukaan. Ai että suolasia ruokia ja salmiakkia :b Mutta en ole ikinä ollut nirso ja nyt monesti ei tee mieli juuri mitään ruokia :0 Siis ruokaa kyllä tekee mieli mutta vaan jotain tiettyjä...
 15. Ginger Kunnioitettu kommentaattori Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Nyt sitte alko himottaan glögi. Ostin sitä, lämmitin kupillisen ja nyt se höyryää tuossa vieressä, mutta tulin sitte miettineeks että tässä on varmaan inkivääriä. Tarkastin putelin ja on kanssa, vähän oon kahen vaiheilla juonko vai enkö, mutta eikö tossa nyt suhteellisen vähän sitä kumminkin luulis olevan, ettei olis haitaksi?
 16. eloisamami Hyväntuulinen höpöttäjä

  Mä en kyllä selviä joulusta ilman glögiä, aion siis juoda surutta :D en usko että niissä sitä inkivääriä niin paljoa on... :)
 17. Viena Puuhakas puhuja Huhtimammat 2016

  Mä ainakin oon ajatellut juoda, unohdin vaan viimeksi kaupasta ostaa. Kai siinä on niin pieniä määriä ettei luulisi haittaavan.
 18. Eleanora Kommentoinnin ninja

  MINÄ EN GLÖGISTÄ LUOVU!!! Yks litra on jo tuhottu ja toinen aloitettu. Mm. Jenkeissä jopa suositellaan inkivääriä pahoinvointiin myös raskausaikana ja ei siinä glögissä nyt niin paljon oo sitä kumminkaan.
 19. iiikku Näppärä viestien naputtelija

  Mulla ei silleen ihmeemmin ollu mitää mielitekoja... välillä tekee mieli karkkii ja suklaata sillee et tyylii pakko saada :D omenat ja satsumat menee kans hyvin kaupaks mulla :) rasvasist kuten pitsast tulee huono olo.
 20. Mandie Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Mielitekoja ei ole vielä ollut. Ennemminkin kummastuttaa kun edes herkut ei kiinnosta. Juuri eilen kaupassa mietin, että mitäs hyvää sitä ostaisi viikonlopun kunniaksi ja mikään ei kiinnostanut :bored: